Parduotuvė pagal Kategorijas

Neewer Diržas Fotoaparato Krepšys - Fotoaparato krepšys su Kuprine ant pečių DSLR ir Mirrorless Fotoaparatai ("Nikon", "Canon", "Sony", "Pentax", "Olympus" ir t. t.), Objektyvo

Nauja

€25.79

Neewer Diržas Fotoaparato Krepšys - Fotoaparato krepšys Kuprinė su Paminkštinta Dozatoriais, skirtas DSLR ir Mirrorless Fotoaparatai ("Nikon", "Canon", "Sony", "Pentax", "Olympus" ir t. t.), Objektyvo Stovas ir Kiti Priedai, Pilka/Juoda

PASTABA: Kuprinė ir vandeniui padengti tik.Kiti priedai (Kamera, Trikojis ir kt.) yra neįskaičiuojamos.

Aprašymas:

Kuprinė tinka DLSR su pridedama vidutinio priartinimo objektyvu, 4 papildomus objektyvus , 2 speedlights, a teleobjektyvą ar kitus reikmenis, vandens butelį ar trikojai, ir kai kurie kiti smulkūs daiktai (atminties korteles, kabeliai, baterijos ir įkroviklio).

Kilpos kuprinė dizainas leidžia greitai rotacija iš nugaros į priekį nuo savo kūno, neatsižvelgiant ne maišelyje , suteikia jums lengvai ir greitai prieiti prie savo įrankius.

Pateikti universalus organizacijos pagal jūsų poreikius fotoaparatas ir priedai, ir galėtų būsto kiekvieno elemento saugiai.

Pagamintas iš tvirtos vandeniui poliesterio; Apsaugokite savo fotoaparatą ir priedus nuo lietaus arba purškiant vandenį.

Pusė sagtis dirželis tvirtai pritvirtinkite stovą;priekinių anti-theft dirželio sagtis, siekiant užkirsti kelią maišą nuo slydimo ir juda iš nugaros;anti-dėvėti trinkelės ant dugno gali išlaikyti savo maišą nuo dilimo ir tegul maišo stovėti vertikaliai, kai jūs įdėti jį žemyn.

Techniniai duomenys:

Daiktų Svoris: 790g / 27.9 oz

Kiti Priedai: Vandeniui atsparus dangtis

Matmenys: 10.6 x 6.3 x 16,5 cm / 27 x 16 x 42 cm

Medžiaga: 600D didelio tankio vandeniui atsparus Poliesteris

Apgyvendinimas: DSLR, 4 papildomus objektyvus, ir asmeniniai daiktai

Spalva: Pilka /Juoda

Savybės:

TALPA: Tinka DLSR su pridedama vidutinio priartinimo objektyvu, 4 papildomus objektyvus , 2 speedlights, a teleobjektyvą ar kitus reikmenis, vandens butelį ar trikojai, ir kai kurie kiti smulkūs daiktai (atminties korteles, kabeliai, baterijos ir įkroviklio).Pastaba: Kuprinė ir vandeniui padengti tik.Kiti priedai (Kamera, Trikojis ir kt.), nėra įtrauktos PATOGUS DIZAINAS: kuprinė diržas dizainas leidžia greitai rotacija iš nugaros į priekį nuo savo kūno, neatsižvelgiant ne maišelyje, suteikia jums lengvai ir greitai patekti į jūsų įrankių NUIMAMAS TVIRTINIMO ŠEIMININKU PAGALVĖLĖS ĮTERPIA: Pateikite universalus organizacijos pagal jūsų poreikius fotoaparatas ir priedai, ir galėtų būsto kiekvieną elementą, saugiai VANDENIUI ATSPARŪS LIETAUS: Pagamintas iš tvirtos vandeniui poliesterio; Apsaugokite savo fotoaparatą ir priedus nuo lietaus arba purškiant vandenį DĖMESINGAS DIZAINAS:Pusė sagtis dirželis tvirtai pritvirtinkite stovą;priekinių anti-theft dirželio sagtis, siekiant užkirsti kelią maišą nuo slydimo ir juda iš nugaros;anti-dėvėti trinkelės ant dugno gali išlaikyti savo maišą nuo dilimo ir tegul maišo stovėti vertikaliai, kai jūs įdėti jį žemyn

1 x Daugiafunkcį Fotoaparato Krepšys(Pilka/Juoda)

1 x Vandens Įrodymas Dangtis

Žymos: canon eos r, mažas objektyvas, krepšys, vyrai fotoaparato kuprinė, objektyvai nikon z, krepšys foto, led neewer, krepšys vaizdo kamera, krepšys dslr, digita dslr fotoaparatas, klubo pečių maišą.

Prekės Pavadinimas neewer
Tipas Fotoaparatų Dėklai, Krepšiai
Stilius Kuprinės
Naudoti Universalus
Modelio Numeris 10093525 10094711

Parašyti atsiliepimą

Neewer Diržas Fotoaparato Krepšys - Fotoaparato krepšys su Kuprine ant pečių DSLR ir Mirrorless Fotoaparatai (

Neewer Diržas Fotoaparato Krepšys - Fotoaparato krepšys su Kuprine ant pečių DSLR ir Mirrorless Fotoaparatai ("Nikon", "Canon", "Sony", "Pentax", "Olympus" ir t. t.), Objektyvo

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti