Parduotuvė pagal Kategorijas

Polių.Amatų IWB KYDEX Dėklas Tinka: Sig Sauer P320 Atlikti / Compact Pistoletas Dėklo Viduje Paslėpti Juosmens Atlikti Dėklai Pistoletas Atveju

Nauja

€20.29

ATLIKTI SU PASITIKĖJIMU: Prašome naudoti mūsų nešiojami paslėpti dėklas apsaugoti savo Sig Sauer P320 Pistoletas.Tai yra mūsų aukštos kokybės KYDEX IWB Dėklas pritaikytų Sig Sauer P320 / P320 Atlikti / P320 Kompaktiškas Vidutinio modelį.Ji yra ne tik labai tiksliai, bet taip pat tvirtas ir patvarus, ir gali būti paslėptas ir nešiojamų, todėl jūs galite apsaugoti save bet kada, bet kur.JAV .08" KYDEX AMATŲ: Jis yra lengvas, tvirtas, patvarus, prakaitui, vandeniui ir skalbti, suteikiant komfortą ir pasitikėjimą savimi bet kokioje situacijoje.Dėklas apima visą kūną, veiksmingai užkirsti kelią prakaito ir išvengti įrašai Drabužiai gali būti saugiai ir saugiai naudoti.TINKINTI CANT: Naudoti atsuktuvas pritaikyti CANT apie 1,5 colių standartas diržo greičiau ginklą šalinimo ir geriausia paslėpti po drabužio.Nailonas + stiklo diržas klipus, yra saugus ir gali būti reguliuojamas nuo 0 iki 15 laipsnių pagal savo įpročius.REGULIUOJAMAS SAUGOJIMO SLĖGIS: Reguliuoti varžtu pasiekti sandarumą koregavimas, siekiant geriausių gavyba stiprumo, ir siekti, kad sparčiausiai savarankiškai saugojimo laikas.Ji taip pat gali būti pakabinti už diržo naudoti kaip OWB.Pasirinkite kitą ranką.LIFETIME WARRANTY: Mes drąsiai siūlome visą garantiją, kuri suteikia jums ramybę, renkantis Polių.Amatų IWB KYDEX Dėklas.Jei mūsų produktų negalima dirbti, kaip buvo žadėta, prašome grąžinti pakeisti ar grąžinti visą.

Akivaizdus pasirinkimas, užslėptų atlikti KYDEX IWB Dėklas

Tai dėklas paslėptas diržo ir drabužius, kurie apsaugo jus nuo bet kur, be sukelia nerimas.Su KYDEX IWB Dėklas yra labai plonas ir neturi aštrių briaunų ar kampų komforto ir patogumo.Gali būti efektyviai paslėpti po drabužiais.

Aukštos kokybės ir puikių rezultatų

Mūsų Sig Sauer P320 kydex dėklas turi Laikiklį-Spauskite Garsinis Saugojimo Lock sistema, ir pistoletas turi trapumą "click" garsas, kai ji įdėta, kad jūs žinote, kad jūsų ginklas yra tvirtai sėdi.Kadangi reakcijos laikas yra labai svarbus išgyvenimui, mes naudojame varžtas reguliuoti sandarumą, nustatyti jėgą, kurios reikia gavyba.Nailonas + stiklo diržas klipus, yra solidus ir patikimas, galite pakoreguoti kampas nuo 0 iki 15 laipsnių pagal savo įpročius, taip, kad jūs galite pasiekti sparčiausiai greitis.

Aukštas atitikimo, nr. sloshing, nr. drebėjimas, nr. dėvėti.Įdėjimas ir atjunkite yra lengva.Puikiai saugo jūsų meilės ginklą.

Ašigalio.Amatų dėklas rankomis pagaminti iš tvirto 0.8" KYDEX.Ji yra ne tik atsparus vandeniui, prakaitas atsparus, bet taip pat turi didelį tvirtumą, didelis kietumas, atsparumas smūgiams, trinčiai ir senėjimo pasipriešinimo.Jis gali būti naudojamas, esant įvairioms sąlygoms.Naudoti.Todėl jūs visada galite remtis ja, kad išgelbėti savo gyvenimą.

Mes siūlome lifetime warranty, ir jei mūsų Sig Sauer P320 IWB dėklas neatlieka, kaip buvo žadėta normaliomis naudojimo, prašome grąžinti ją pakeisti arba grąžinti visą.

Išlaikyti savo Sig Sauer P320 / P320 Atlikti / P320 Kompaktiškas po ranka laikydami jį iš kieno nors kito.Pridėti Polių.Amatų Kydex IWB Ginklą Dėklas į jūsų krepšelį šiandien.

Žymos: Kydex Lapas, coldre sig sauer, cima kydex peilio, kydex, peilis kydex, sig sauer p226 priedų, dėklas, bazinė trinkelėmis glock, kydex j įrašą, kydex dėklas smith.

Kilmės KN(Kilmės)
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Kokybiškos Rankų darbo
spalva juoda/geltona
Prekės Pavadinimas B. B. F PADARYTI
Dydis Right Hand/Left Hand
Modelio Numeris Sig Sauer P320 Atlikti / Compact

Parašyti atsiliepimą

Polių.Amatų IWB KYDEX Dėklas Tinka: Sig Sauer P320 Atlikti / Compact Pistoletas Dėklo Viduje Paslėpti Juosmens Atlikti Dėklai Pistoletas Atveju

Polių.Amatų IWB KYDEX Dėklas Tinka: Sig Sauer P320 Atlikti / Compact Pistoletas Dėklo Viduje Paslėpti Juosmens Atlikti Dėklai Pistoletas Atveju

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti