Parduotuvė pagal Kategorijas

"Bluetooth" Gamepad Nintendo Jungiklis Pro NS Pro Žaidimas kreiptuką Belaidžio PC Žaidimų Valdiklis Skirtas Perjungti KOMPIUTERĮ su NFC 6-Ašis

Nauja

€21.35

"Bluetooth" Bevielio Ryšio Valdiklis, Skirtas Perjungti

Šis valdiklis apima visas funkcijas, galite rasti originalų pro valdytojai, ir veikia kaip originalas, ne puikus kainos.Imtis savo žaidimo sesijų išpjova su daugiau patogų rankinį žaisti.

Ryšys su Windows PC

Suderinama su PC per duomenų kabelį (parama X_input režimas)

Vibracijos Ir 6 Ašis-giroskopas Funkcija

Duomenų valdytojas yra įrengta su vibracija ir vibracijos intensyvumo reguliavimo funkcijas.Į "Nustatymai" pasirinkimo JUNGIKLIS šeimininką, vibracijos funkcija, duomenų valdytojo variklis gali būti įjungtas arba išjungtas rankiniu būdu.Kai valdiklis yra prijungtas, sąsaja "paieškos duomenų valdytojas", JUNGIKLIO priimančiosios, laikykite nuspaudę "Turbo" mygtuką, kad duomenų valdytojas ir elgesio aukštyn ir žemyn operacija, kairiojo 3D tuo pačiu metu, kurios gali padidinti ir sumažinti vibracijos intensyvumas variklis.Yra keturios pavaros 100%-70%-30% -0% naudotojui pasirinkti ir reguliuoti.

Palaiko NFC Funkcija

NFC aptikimo funkcija yra jautrus ir greitas, ir įranga yra lengvai prieinama

Aukštos Jautrus Mygtukas

Visi valdytojai išlaikė griežtą kartoti klavišų bandymo, užtikrinti, geri mygtukai , suteikia stabilumo ir iš esmės nulinis žaidimas nedelsiant.Aukštos kokybės slėgiui jautrūs D-Pad, 360° be dead zone kreiptuką, didelio jautrumo ir tikslumo veiksmo mygtuką, jums greičiausiai žaidimų patirtis.

Stabili Ilgo Nuotolio Ryšys

Brandus belaidžio ryšio technologija užtikrina stabilų ryšį be jokio uždelsimo, ir siūlo iki 10 metrų, todėl galima mėgautis žaisti iš toli kambario pusėje.

Matmenys

Pakavimo sąrašas

1 X Gamepad 1 X Instrukcija 1 X Krovimo Kabelis

Žymos: nintendo jungiklis controlers, fonas gimtadienio, atveju nintend jungiklis, kreiptuką, džiaugsmas con nintendo jungiklis, Kontrolės, kreiptuką pc, NINTENDO JUNGIKLIS, "bluetooth" ir garso valdymo jungiklis, kontrolės pc.

Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Nintendo Modelis NINTENDO JUNGIKLIS
Suderinamos Prekės/Modelis Nintendo
Funkcija 8 Su 6-Ašis
Pritaikymas USB PC Žaidimų Valdiklis
Parama Už soporte nintendo jungiklis
Suderinamas Nintendo jungiklis pro
Pakuotė No
Modelis Wireless gamepad
Modelio Numeris Gamepads
Funkcija 11 Už joustick pc
Funkcija kontrolės nintendo swich
Funkcija 6 Palaiko NFC AmiiboPokemon
Sąsajos Tipas "Bluetooth"
Jungtis "Bluetooth"
Tipas Gamepad
Elemento Tipas su Dviguba variklio vibracija
Prekės Pavadinimas TECTINTER

Parašyti atsiliepimą

"Bluetooth" Gamepad Nintendo Jungiklis Pro NS Pro Žaidimas kreiptuką Belaidžio PC Žaidimų Valdiklis Skirtas Perjungti KOMPIUTERĮ su NFC 6-Ašis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti