Parduotuvė pagal Kategorijas

Sodo Puošmena "PASIDARYK pats" Kelias Maker Betono Klojiniai Cemento Pelėsių Betono, Cemento Akmens Vaikščioti Grindinio gatvių dangos Daugkartinio naudojimo Betono, Plytų Pelėsių

Nauja

€7.01

Aprašymas:

Aukščiausios Kokybės Medžiagos: pelėsių yra pagamintas iš aukštos kokybės, sunkiųjų plastiko, stiprus ir tvirtas.Bus tavo geras pagalbininkas papuošti sode.

Lengvas ir Paprastas: Mažas betono pelėsių yra lengvas ir paprastas.Ypač tiems, kurie naudoja jį "pasidaryk pats" pirmą kartą, tai yra labai geras pasirinkimas.Tai yra labai praktiškas sodo įrankių-betono sodo, pelėsis gali padėti jums papuošti jūsų kiemą, apželdinimas.

Plačiai Naudojamas: Daugkartinio naudojimo plastikiniai kelias maker kurti sodo peizažas/kiemuose vaikšto/terasa kelių/tarpiniai/kiemo/grindinio/gatves/balkonų, tos pačios formos gali būti naudojama jungtis kartu, kad platesnio kelio paviršiaus.

Paprasta Demoulding: galite taikyti kai variklio alyvos ant cemento pelėsių prieš naudojimą, kad būtų lengviau demold.

"PASIDARYK pats" Sodo Puošmena: Šis sodas betono klojiniai naudoti sunkiųjų plastmasės liejimo formas, kurios savo ruožtu šiek tiek pre-betonas į betono sodo atspirties už lengviausia pasiekti kelią į savo sodą.Laikyti grožio ir sveikatos jūsų augalų naudojant sodo atspirties, kaip jūsų kelias būdu.

Techniniai duomenys:

Prekės pavadinimas: Sodo betono klojiniai

Medžiaga: Plastikas

Spalva: Juoda

Dydis: 29.3*28*4.5 cm

Kiekis: 1pc

Instrukcijos:

1. Lygaus kelio.

2. Pasirinkite paskirties vietą ir pribaigti pelėsių.

3. Supilkite betonas į formą.

4. Kad pelėsiai paviršius lygus ir suspausti betono, pelėsių.

5. Laukti, kol betonas, įtvirtinantys, bet jei betono pelėsių nėra visiškai sausas, atskiras betono sluoksnį nuo betono.

Jei norite spalvų grindinio, jūs galite maišyti betono dažų ir cemento santykiu 1:25, o laikytis aukščiau nurodytų metodas.

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Pakavimo sąrašas

Komplektą sudaro:

1 x Betono Sluoksnį

Žymos: cemento pelėsių, antikvariniai pelėsių betono, cemento plytelių pelėsių silikono, varanda, pelėsių sodo plastiko, nagų perdavimas, silikono formų cemento, sodai puodai, patalpų augalų lentynos, Pelėsių.

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai

Parašyti atsiliepimą

Sodo Puošmena

Sodo Puošmena "PASIDARYK pats" Kelias Maker Betono Klojiniai Cemento Pelėsių Betono, Cemento Akmens Vaikščioti Grindinio gatvių dangos Daugkartinio naudojimo Betono, Plytų Pelėsių

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti