Parduotuvė pagal Kategorijas

FGO Likimas Astolfo Cosplay Apocrypha Rider Mergaitės Ginklų Laikymą Stora Suknelė Trumpas Sijonas Baltas Apsiaustas Cosplay Kostiumas

Nauja

€70.84

XuanMan Cos Parduotuvėje yra įsikūręs Šanchajus(Kinija), visame pasaulyje žinomų tarptautinių mieste, mes turime savo gamyklas, ir mes skirta gaminti geriausius cosplay kostiumai visame pasaulyje cosplayers.Mes taip pat pateikti visų ypatinga proga įvykių kostiumai kaip Helovinas, Kalėdos ir kt.Mes siekiame suteikti jums naujausių filmų/anime cosplay, geriausiomis kainomis, labiausiai pilną dydį su custom made ir didžiausių įvairių pasirinkimų.

FGO Likimas Cosplay Apocrypha Rider Mergaitės Astolfo Cosplay

Kostiumas Ginklų Laikymą Stora Suknelė Baltos Spalvos Apsiaustu, Trumpas Sijonas Apsiaustu

Dydis: Prašome patikrinti savo dydžio stalo ir, kaip nustatyti dydį, prieš perkant, ir atkreipkite dėmesį, kad dydis diagrama gali have1-3 cm paklaida nes matavimo metodas.Jei nežinote, kurį dydį pasirinkti, prašome susisiekti su mumis, mes padėsime jums tada.

Kaip įvertinti save ir pasakykite mums savo tinkamo dydžio? 1.Jūs esate Vyras Ar Moteris ? 2.Aukštis - visas Jūsų ūgis be batų. 3.Svoris - Jūsų Svoris, Kg. 4.Krūtinės - Imtis matuoti apskritimo ne galo taškas krūtinės. 5.Juosmens - Įvertinti perimetras iš mažiausių dalis, juosmens virš hipbone(netoli pilvo dalies). 6.Hip - Įdėti juosta aplink, tuo didesnę dalį savo apačioje, kai jūs stovite su savo pėdas. 7.Rankos Ilgis - Priemonė nuo peties taško iki riešo.Taip pat suteikti matavimas su savo alkūnės lenkimo, turėtų būti apie colių ilgiau. 8.Pečių Plotis: Priemonė nuo vieno peties taško iki kito peties taško. 9.Norimą Sijonas/Kelnės Ilgis - Nuo Mažiausios Dalis Jūsų Juosmens Ilgio Norite.

Šiuo metu šiuos mokėjimo būdus priimamos Tavo-diena.lt:

Visa/MasterCard/Maestro, Pavedimu, "WebMoney", "Yandex".Pinigai, Western Union", QIWI, DOKU, MercadoPago, Boleto, TEF, Idealus, Giropay, Sofort Bankų, Przelewy24, mobilusis telefonas rusų (MTC, MegaFon, Beeline, "TELE2"), "American Express".

Deja, kitus mokėjimo būdus, pavyzdžiui, Paypal, įmoka,ir COD (pēcmaksa) yra nepriimtini, Tavo-diena.lt, jei jūs norite mokėti už mūsų produktų per Paypal , pls susisiekti su mumis pranešimą.

Galite pasirinkti, galimų mokėjimo būdas, pagal jūsų pageidavimus.

Iki mokėjimo, prašome patikrinkite savo pristatymo informacija: adresas, pavadinimas, pašto kodas, telefono numerius ir pan.

1.Siunta bus paruošta per 7-10 dienų po to, kai gavo mokėjimo.Prašome palikti teisingą telefono numerį ir teisingą adresą, kai jūsų užpildyti pirkėjo informaciją.

2.Mes paprastai naudoti Express ( DHL, UPS ) atlikti pakuotės po kostiumai yra daroma,kuris trunka tik 3-7 darbo dienas pateikti; arba naudoti EMS, kuris trunka apie 15 dienų paprastai; arba naudoti Aramex, kuris trunka apie 10 dienų.

Jei per nemokamas pristatymas, mes naudojame Oro paštu, PostNL, DHL Global Mail", Alexpress Standartinis Pristatymas, kuris trunka apie 15-60/15-35/15-25/15-35 darbo dienomis pristatyti.

Jei reikia,prašome susisiekti su mumis kitų detalių pristatymas ir perduodant mokestį ir laiką,ačiū!

3. Jei dėl pirkėjo priežasčių, tokių kaip "atsisako pasirašyti paketą" arba "atsisakyti mokėti mokesčių", arba "pirkėjas šalies posto priežastis", ir t.t., tai pirkėjas turi prisiimti nuostolius.Kai prekės išvežamos iš Kinijos, tada pirkėjas bus atsakingas už tai atsakomybę.

Laivybos problemas: Jei jums nereikia gauti savo produktą, prieš apsauga per laiką, prašome susisiekti su mumis,mes jį pratęsti įsitikinkite, kad jūs galite gauti produkto, tuo tarpu, mes susisieksime su express " kompanija, kurie padės jums rasti savo sklypo.Jei sklypas buvo prarastas, mes išsiųsti arba grąžinti pinigus dėl tos priežasties.Kokybės problemų: Jei produktas jums gavo kokybės klausimams, prašome susisiekti su mumis ir siųsti mums produkto nuotraukos; Po to, kai mes tikriname nuotraukų, jei yra kokybės problemų, mes suteiksime jūsų iš dalies grąžinamosios išmokos, kaip kompensacijos, arba galite grįžti ir gauti visa grąžinamoji išmoka. (Ps: Grįžti, laivybos mokestis bus mokamas pagal save.^^) Priedai Problemų: Jei produktas jums gautų, turi trūkstamas dalis, prašome susisiekti su mumis, mes išsiųsti trūkstamas dalis, jums artimiausiu metu ne pirmą kartą.Mainai: Mes siūlome grąžinti už valiutos keitimo paslaugą, jei jums nepatinka spalva ar dydis netelpa, prašome susisiekti su mumis, mes atsiųsime jums mūsų adresą, galite atsiųsti jį atgal; Po to, kai mes gauname tai, mes atsiųsime jums skirtingos spalvos ar dydžio, ir pranešti apie tai jums naują tracking numerį. (Ps: R eturn, laivybos mokestis ir laivybos mokestis siųsime naujus, kad jums bus mokama pagal save.^^)

Žymos: suaugusiųjų tik, cosplay likimas grand užsakymo, azur lane, likimas, šarvai, astolfo cosplay, fgo pižama, striukė mordred, astolfo, paveikslas scathach.

Simbolių astolfo
Specialios Paskirties Kostiumai
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Elemento Tipas Rinkiniai
Lytis Unisex
Sudedamosios dalys Aksesuarai ,Apyrankės ,Kojinės,Hearpin,Pirštinės
Šaltinio Tipas žaidimas
Medžiaga Medvilnės
Modelio Numeris W1201

Parašyti atsiliepimą

FGO Likimas Astolfo Cosplay Apocrypha Rider Mergaitės Ginklų Laikymą Stora Suknelė Trumpas Sijonas Baltas Apsiaustas Cosplay Kostiumas

FGO Likimas Astolfo Cosplay Apocrypha Rider Mergaitės Ginklų Laikymą Stora Suknelė Trumpas Sijonas Baltas Apsiaustas Cosplay Kostiumas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti