Parduotuvė pagal Kategorijas

Tikroviškas Dildo, Vibratoriai Šildymo Didelis Phalos siurbtukas Dildo Minkštas Varpos Falą Faloimitator Suaugusiųjų Sekso Žaislai Moterims

Nauja

€14.37

Produkto Aprašymas:

Produktas yra arčiausiai žaislas nekilnojamojo varpos požiūriu vertus Jaučiasi ir kietumas.Jis yra labai minkštas ir ne semll.Jis taip pat yra labiausiai populiarus produktas.

Šis produktas yra trijų versijų, pagrindinė versija, įkrovimo versija, ir šildomas versija.

Pagrindinis modelis: ne įkrovimo funkcija, nr. šildymo funkcija.

USB įkrovimo versija: Šis produktas turi funkcija, vibracija ir teleskopinis, ji gali būti įkrauta, ji gali būti naudojama ten, kur usb galima krauti, pvz., kompiuterio USB jungtį, lizdą, USB jungtį, prijunkite USB jungtis, baterija lobis USB.

Šildomos versija: Šis produktas turi USB jungtį, o tai yra pažangi šildymo funkcija, be vibracijos ir teleskopiniai funkcijas.

Dydis: Bendras ilgis: 19.5 cm,skersmuo 4cm.

Kaip naudoti:

1 žingsnis: varpos linijos prijungtas prie nuotolinio valdymo pultu.

2 žingsnis: Paspauskite mygtuką 3 sekundes pradėti nuotolinio valdymo,Ryškios raudonos šviesos.

3 žingsnis: Jei norite šildymas(Pastaba: šildymo skyriuje yra ne į galvą, dildo, bet per vidurį), jums reikia paspausti ir palaikyti mygtuką dešinėje (nereikia paspauskite ilgai), tai trunka 5 ar daugiau minučių.Jei jis yra naudojamas šaltesnis oras, prašome šilumos jis ilgesnį laiką pasiekti norimą šildymo efektas, aukščiausia temperatūra yra 42° .Kai jis pasiekia 42 laipsnių, ji automatiškai išsijungia.

4 žingsnis: Jei norite Teleskopinis vibracijos funkcija, jums reikia paspausti ir palaikyti mygtuką į kairę (nereikia paspauskite ilgą laiką), kiekvieną kartą, kai jūs paspauskite mygtuką, norėdami pereiti prie įvairių dažnių (greita ir lėta).

Paketas Apima:

❈ 1 * Vibratorius Dildo

❈ 1 * USB kabelis ❈ 1 * naudojimo Instrukcijos ❈ Mes Pakuotės gerai ir ne sexy žodį ant pakuotės, Siekiant apsaugoti privatumą pirkėjui.

Apie Laivybos Visi daiktai bus vežamos oro paštu paštu per 5 darbo dieną .Jums bus pranešta elektroniniu paštu su sekimo numerį, kai jūsų paketas būtų išvežti,pristatymas trunka 10-45 darbo dienų.Jei yra skubus , prašome pasirinkti kitų išreikšti ,pavyzdžiui, DHL,EMS .Apie Atsiliepimą

Jei jus tenkina mūsų paslaugų ir produktų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų.Ir mes padarysime tą patį su jumis.

Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis pirmą, o ne palikti neigiamą atsiliepimą.Tik neigiamą arba neutralų atsiliepimą problema nebus išspręsta.

Prašome pasitiki mumis, kad mes galime išspręsti šią problemą atitinkančiais būdais.

Žymos: dildo, varpa, variklis lytis, stiklinis sekso žaislas, dildo xxl, dildo stiklo, gaidys, arklių dildo, Didelis Penis, vibratorius dildo privairavimo įrenginys.

Modelio Numeris D5
Prekės Pavadinimas kissen
Tipas G-Spot
Dydis 1 Pcs
Prekių Kokybės Sertifikavimo GS
Nepadori Nuotrauka No
Medžiaga Silikono
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Tikroviškas Dildo, Vibratoriai Šildymo Didelis Phalos siurbtukas Dildo Minkštas Varpos Falą Faloimitator Suaugusiųjų Sekso Žaislai Moterims

Tikroviškas Dildo, Vibratoriai Šildymo Didelis Phalos siurbtukas Dildo Minkštas Varpos Falą Faloimitator Suaugusiųjų Sekso Žaislai Moterims

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti