Parduotuvė pagal Kategorijas

LANFEI Moterų Kūno Shaper Aukšto Juosmens Treneris Besiūlių Shapewear Užpakalis Lifter " Push Up Pilvą Kontrolės Kelnaitės Lieknėjimo Cincher Korsetas

Nauja

€6.76

mūsų parduotuvėje palaiko DROPSHIPPING ir DIDMENINĖS prekybos paslaugos

Nėra sąskaitos faktūros ,prekių ,reklaminės medžiagos į paketo

Visa grąžinamoji išmoka, arba vėl už problema, kad

1. Formos Juosmens Greičiau. -- Pilvuko kontrolės aukšto juosmens panty shaper lems jūsų juosmens puikiai, ji tinka visoms moterims, kurie nori likti formos, pvz., " office panele, po gimdymo mama, ar nori prarasti pilvo riebalų.

2.Juosmens Treneris, Akimirksniu Sukurti savo seksuali smėlio lakrodžio pav.: Matomai sumažintas juosmens ir nugaros bumbulas; liftai, galinio nors tonai pilvą creat seksuali smėlio lakrodžio formą; 360 Įmonės kontrolės paspartinti svorio.

3. Šlaunies Plonesni Shapewear, juosmens cincher panty nebus riedėti žemyn į pilvo ir šlaunų, ir galios šortai yra šviesos iškaulinėjimas užtikrinti stora kūno formos yra laikomi vietoje.Kontrolės panty bus sklandžiai šlaunų, panaikinti išsipūtęs ir sumažinti matomumą celiulito, auktos jūsų užpakalis.

4. Patogus Visoms Progoms. -- Įmonės kontrolės shapewear trumpikės yra dizaino, su vientiso medžiagos(85%NAILONAS,15%SPANDEX).Prakaitas-nemokamai komforto, aukštos kokybės audinio, patogus ir kvėpuojantis pakankamai dėvėti visą dieną.

5. Nuostabus Komfortas Jums. -- Klubo stipriklis kūno shaper kelnaitės moterims yra patogu kasdien, jis yra pagamintas su drėgmės-wicking medžiaga, ji gali būti dėvėti bet kokius drabužius.Jos besiūliai, kailių negražus, kreivas.Jums patiks šis grobis stipriklis shapewear.

1 gabalas juosmens cinchers užpakalis shaper kelnaitės .

Jeigu turite kokių nors reikalavimų ,pvz., spalvos, dydžio ar problemų ,prašome susisiekti su mumis pirmą ,mes pasistengsime, kad tilptų jums ,ačiū !!!

Pastaba : Rankinis matavimas bus jau 2-3cm skirtumas ,o 1 colis = 2,54 cm

1. Jūs galite padaryti drop laivyba?

Mes galime išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informaciją apie mus.Bet jūs turėtumėte palikti mums dėmesį, kad Prašome ne būti kvitus.Tai yra Lašas Laivybos!ir tada mes, pagal jūsų prašymą siųsti sklypo.

2.Kaip galima stebėti mano sklypo?

Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en ( Nukopijuoti į naršyklės atidaryti ).

3. Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis pirmą ,tada mes galime jums padėti ją pratęsti.Todėl jūsų sklypas yra apsaugotas Tavo-diena.lt .

1.Mes priimame Paypal, sąlyginio Deponavimo, Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė, WebMoney, banko pavedimu, kreditine kortele ir bet galite mokėti Tavo-diena.lt.

2.Sąlyginio deponavimo yra geriausias saugų apmokėjimą už jus.

3.Tai yra mokėjimo pagalbos centras : http://help.Tavo-diena.lt/categories_Payment.html.(Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

4.Jei jūs vis dar turite bet kokių klausimų dėl mokėjimo, nedvejodami kreipkitės į mus.

1.Mes atsiųsime prekės per 3-5 dienų, kai sistema patvirtina pirkėjų, mokėjimo.

2.Mes grąžinsime pirkėjų, jei pirkėjams grąžinti prekes per 15 dienų nuo pirkėjų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties .Tačiau pirkėjai turėtų būti grąžinti laivyba, krovinių ir įsitikinkite, kad daiktai grąžinami jų originalus sąlygas.

3.Prekės yra vežamos Tavo-diena.lt Standartinis Pristatymas, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, ePacket, pasiekti dauguma šalių per 15 iki 35 reikalas dienų.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali užtrukti iki 60 darbo dienų.

4.Jei norite gauti elementą greičiau, susisiekite su mumis mokėti papildomų krovinių, mes galime jums pasiūlyti šias greičiau ir pigiau laivybos būdais: DHL, EMS, "Fedex".Per šių būdų, jūs galite gauti elementą maždaug per 5-7 darbo dienas.

Maloniai pranešimas: dėl customes ir oras, gal kartais ji bus atidėti šiek tiek laiko, bet mes pratęsime pristatymo laikas, skirtas jums, todėl prašome palaukti šiek tiek daugiau laiko, kantriai.

1.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

2.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: juosmens korsetas, didelis hip, užpakalis keltuvai juosmens treneris, shaper, korsetas juosta, diržas slim, panti push up, juosmens treneris sa, vyrai užpakalis lifter, užpakalis keltuvai ziajać.

Modelio Numeris SF209
Moterys kontrolės kelnaitės tinka Proga Moterų vestuves kamuolys suknelė vakarinę suknelę traukiant apatinius kelnaitės
Lytis MOTERIS
Kontrolės Lygis Vidutinis
Kontrolės kelnaitės Apatiniai Kūno Juosmens Cinchers Kontrolės Kelnaitės Bodysuit
Ccontrol kelnaitės Prekės Pavadinimas Moteris Panele Po Gimdymo Mama, Ponia, Lieknėjimą Juosmens Treneris Cincher Kelnaitės
Elemento Tipas Skustukai
Kontrolės kelnaitės Modelio Numeris Moterų Pilvą Kontrolės Kūno Shaper Juosmens Korsetas Traukinio Užpakalis Keltuvai SF209
Kontrolės Medžiagos kelnaitės 85%spandex+15%nailonas,4 Spiraliniai Plieno Kaulų,minkštas kvėpuojantis besiūlių Slim
Shapewear topai
Kontrolės kelnaitės Funkcija Seksualus Užpakalis Lifer lieknėjimo Didelio Pilvo Kontrolės Aukšto juosmens Cincher trumpikės
Dydis Moterų kontrolės kelnaitės M,L,XL,2XL Karšto underbust Hi-juosmens Treneris Užpakalis Keltuvai Shapewear
Apdaila NĖRA
Prekės Pavadinimas LANFEI
Seksualinio Pobūdžio No
Kontrolės kelnaitės Elemento Tipas Drabuz ˇ iai ir Aksesuarai, moteriški Drabužiai Artimieji skustukai
Audinio Tipas DŽERSIS
Kontrolės kelnaitės Tinka Grupės Moteris,Panele,po Gimdymo mama Juosmens Treneris Pilvą Kontrolės Shaper Brifter
Nepadori Nuotrauka No
Kontrolės kelnaitės Kilmės Vieta Shenzhen ,Kinija ( Žemyninė ) ,100% naujas atvykimo ,aukštos kokybės,puikiai
Medžiaga Spandex
Storis STANDARTAS

Parašyti atsiliepimą

LANFEI Moterų Kūno Shaper Aukšto Juosmens Treneris Besiūlių Shapewear Užpakalis Lifter

LANFEI Moterų Kūno Shaper Aukšto Juosmens Treneris Besiūlių Shapewear Užpakalis Lifter " Push Up Pilvą Kontrolės Kelnaitės Lieknėjimo Cincher Korsetas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti