Parduotuvė pagal Kategorijas

120g Tailandas Counterpain Kietas Malšinantis Kremas Tinka Reumatoidiniu Artritu, sąnarių Skausmas, Nugaros Skausmas Reljefo Balzamas Malšinantis Tepalas

Nauja

€5.51

[xlmodel]-[custom]-[52529]

120g Tailandas Counterpain Kietas Malšinantis Kremas Tinka Reumatoidiniu Artritu, sąnarių Skausmas, Nugaros Skausmas Reljefo Balzamas Malšinantis Tepalas

Produkto sudedamosios dalys:

salicilo rūgštis, glikolio 2500mg, mėtų 3000mg, chlorpheniramine maleatas kvailas Namin (Pu Ermin) 100 mg, nikotino rūgštis, benzilo riebalų, 10mg, Connaught vanillylamine (azelaino rūgšties amidas kvapnios mėlyna) 12mg

Produkto Požymius: Raumenų skausmai, Reumatas, Artritas, Išnirimai, Sumušimai,

Produkto veiksmingumas : Pečių skausmas, Raumenų skausmas, Raumenų nuovargis, Nugaros skausmas, Sumušimai, Sprains

Funkcijos ir savybės:

Raumenų skausmai, patempimų ir sumušimai, judėjimo reumatoidinio artrito poveikį, jis gali greitai sumažinti jūsų skausmą!Lauko sporto ir namų stovi malšinantis kremas!

Savo stebuklinga poveikį, kad sumažinti raumenų skausmas, kraujosruvos dėl įvairių vienetų, sumušimai, kaklo ir juosmens skausmą ir visų rūšių patempimų, reikšmingas poveikis greitas ir universalus!

Lauko sporto esminius keliauti namo aukštos kokybės produktus, idealiai tinka apsaugoti raumenis prieš ir po treniruotės, po treniruotės taikoma ne tik pašalinti raumenų skausmas, kamienas turi didelės įtakos, ir panaikinimo sąnarių uždegimas, skausmas turi gerą poveikį.

Dozavimas: tik išoriniam naudojimui.Taikyti tinkamą kiekį į pažeistą vietą 2-3 kartus per dieną.

Pakuotės įskaičiuota:1Pc Kietas Malšinantis Kremas

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[52525]

Apie laivybos

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Pristatymo Terminas:

Apie Mokėjimą

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Grąžinimo ir atlyginimo

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Tavo-diena.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Apie Atsiliepimą

Jei jus tenkina mūsų produktus, Pls mums 5 Žvaigždės

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.Mes jums teigiamų atsiliepimų gavęs mokėjimą.Jei jūs esate nepatenkinti savo daiktus, susisiekite su mūsų Klientų Aptarnavimo.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: balzamas tailandas, balzamas tailando, vaistažolių antipruritic, colostomi, malšinantis tepalas, malšinantis, 120g tailandas counterpain malšinantis balzamas, counterpain kremas, Juoda Gipso, counterpain plius.

Prekės Pavadinimas UOYOTT
Kilmės KN(Kilmės)
Prašymas Įstaiga
Modelio Numeris 2020070822

Parašyti atsiliepimą

120g Tailandas Counterpain Kietas Malšinantis Kremas Tinka Reumatoidiniu Artritu, sąnarių Skausmas, Nugaros Skausmas Reljefo Balzamas Malšinantis Tepalas

120g Tailandas Counterpain Kietas Malšinantis Kremas Tinka Reumatoidiniu Artritu, sąnarių Skausmas, Nugaros Skausmas Reljefo Balzamas Malšinantis Tepalas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti