Parduotuvė pagal Kategorijas

NICETOWN 1PC užrišti Įvorės Blackout Užuolaidų Audiniai, Namų Dekoravimo Reikmenys Saulės Pavėsyje, Audinys, Užuolaidų, Virtuvės Langą

Nauja

€19.48

1. Pakuotė: 1 vnt užuolaidų.

2. Dydis: W--reiškia, plotis, L--reiškia ilgio.

Prašome leisti šiek tiek nukrypimas (1-3cm) dėl hemming.

3. Lengva reguliuoti: tie šešėliai(ryšių pradėti šiek tiek žemyn užuolaidų, bet tik apie 1/4) gali būti susieta su taškas, jungiantis siūlės, ir gali būti pritaikyti aukštis nori.

4.Namo apdaila: modernus dizainas leidžia jums papuošti jūsų "windows" su puikus stilius, puikiai tinka mažų langų virtuvė, vonios kambarys, gyvenamasis kambarys, miegamasis.

5.Lengva prižiūrėti: NICETOWN blackout užuolaidos yra pagamintas paskutinis.Mašina galima skalbti šaltame vandenyje, džiovyklėje sausas.Greitai lyginimo ar garo švarus, kai reikia.

6. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, faktinis spalvos užuolaidos gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, parodyta foto.

7. Kaip kaklaraištis užuolaidos kaip paveikslėlyje: Imtis užuolaidų ryšiai ir susieti juos į lankas priekyje dvi vietas, ir tada būtų dešinės ir kairės baigiasi užuolaidos ir traukti į išorę.Tada galite sklandžiai vidurį ir jie atrodys nuotraukoje.Prisirišimus, ar pradėti šiek tiek žemyn užuolaidų, bet tik apie 1/4 ar mažiau žemyn.Taigi, užuolaidos gali būti susieta su taškas, jungiantis siūlės.Pačios spalvos kaip ir priekiniai.Yra audinio ryšiai ir gali būti koreguojamas aukštis nori.

Jūros Kryklė

Žalsvai Mėlyna

Koralų

DUK

Q1. Jūs galite pritaikyti dydį už užuolaidos?

-- Mūsų parduotuvėje palaiko pritaikymas.Jei turite specialių reikalavimų dydį, prašome susisiekti su manimi.

Q2. Kiek laiko užtruks, kol į laivą po pateikimo tvarka?

-- Mes išsiųsti prekes per 7 dienas po apmokėjimo pabaigos.

Q3. Ar man reikia mokėti mokesčius?

-- Skirtingos šalys turi skirtingas politikos kryptis.Importo muitai, mokesčiai ir rinkliavos nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos kaina.Šios išlaidos yra atsakingas pirkėjas.

Q4. Ar mano produktas sekimo numerį?

- Taip, mes galime suteikti jums sekimo numerį, kai užsakymas pateikiamas, jūs galite gauti detalią užsakymo statusas pagal užsakymo.

Q5. Kiek mokėjimo būdus ar pritariate?

-- Mes priimame Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" Debeto Kortelė, WebMoney ir Banko pavedimu.Atsiliepimai:

Mūsų tikslas yra 100% teigiamų atsiliepimų ir 100% klientų pasitenkinimo.Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Žymos: megztos užuolaidos, virtuvinis, lapų atspalvis, dušo užuolaida, priedų užuolaidų, miršta užuolaidos, uždangą gyventi kambarys, užuolaidų vamzdis, užuolaidų trumpas, filmas langą, dekoro namai.

Modelio Tipas Kietas
Vieta Langas
Medžiaga 100% Poliesteris
Apdorojimo Reikmenys Kaina Įtrauktas
Atidarymo ir Uždarymo Metodas Mažesnis Atidaryti
Stilius Europos ir Amerikos Stiliaus
modelis Verpalai Dažyti
Modelio Numeris NTGRTIEUP
Technics Audiniai
Formatas Kita
Funkcija blackout
Naudoti Kita
Diegimo Tipas Built-in
Tipas Užuolaidų
Prekės Pavadinimas NICETOWN
Kilmės KN(Kilmės)
Taikoma Langų Tipas Butas Langą

Parašyti atsiliepimą

NICETOWN 1PC užrišti Įvorės Blackout Užuolaidų Audiniai, Namų Dekoravimo Reikmenys Saulės Pavėsyje, Audinys, Užuolaidų, Virtuvės Langą

NICETOWN 1PC užrišti Įvorės Blackout Užuolaidų Audiniai, Namų Dekoravimo Reikmenys Saulės Pavėsyje, Audinys, Užuolaidų, Virtuvės Langą

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti