Parduotuvė pagal Kategorijas

Mavllos STROM II Greito Veiksmo Valtis Lazdele 2.1 m 3 Skyriai Suvilioti Wight 70-250g MH Maitinimo Valda 30-50LB Sūraus vandens Grimzlė meškere

Nauja

€28.69

Ypatybė:

Valtis Žvejybai Turėtojas Sėdynės - Aprūpinti nerūdijančio plieno laivo žvejybos vietą , taip Pat tiktų jūrinės žvejybos valtis.

Didelio Stiprumo Keramikos - gidas įrengtas didelio stiprumo keramikos , kuri yra lygesnis ir patvaresnis nei įprastai vadovus.

Reguliavimo 24 Tonų Anglies Matrica Ruošiniai - Rod yra pagaminti iš 24 Tonų anglies matrica ruošiniai , stabilus ir sumažinti lazdele svorį , gali padėti jums turėti daugiau žuvies.

X-formos Griovelis EVA Rankena - X-formos griovelis funkcija yra pagrindiniai vandens ir prakaito, kuris padidina trintį ir apsaugo nuo slydimo, o užtikrinti patogi rankena.

Anti-Slydimo Vertus, Klijai Rankena - nauja anti-slydimo gumos rankenos yra prakaitas sugeriančios ir priešslydžio sistema, kuri gali turėti grip daugiau, tvirtai ir ne taip lengva pakilti ir rankena yra patogi.

Greitai Veiksmai - meškerykotis yra jautrus ir padeda žvejybos lengvai.

Parametras:

Ilgis: 2.1 m | Uždaryta Ilgis: 77.5 cm | Svoris: 398g | Masalo Svoris: 70-250g | Line Svoris: 30-50lb | Galia: MH | Skiltis: 3 | Veiksmas: Greitai | Medžiaga: Anglies | Top skersmuo: 3.43 mm | Dugno skersmuo: 18.33 mm | Tipas: Valtis Grimzlė Žvejybos Ritės |

Greito Veiksmo

Su meškere yra jautrus ir padeda žvejybos lengvai.

NAK Vadovas Žiedas

NAK vadovas žiedas yra dėvėti resustant, anti-corrosin ir didelis kietumas, įsitikinkite, kad strypas gali būti naudojamas ilgą laiką.

Didelio Stiprumo Keramikos

Vadovas įrengtas didelio stiprumo keramikos , kuri yra lygesnis ir patvaresnis nei įprastai vadovus.

Reguliavimo 24 Tonų Anglies Matrica Ruošiniai

Strypas pagamintas iš 24 Tonų anglies matrica ruošiniai , stabilus ir sumažinti lazdele svorį , gali padėti jums turėti daugiau žuvies.

X-formos Griovelis EVA Rankena

X-formos griovelis funkcija yra pagrindiniai vandens ir prakaito, kuris padidina trintį ir apsaugo nuo slydimo, o užtikrinti patogi rankena.

Anti-Slydimo Vertus, Klijai Rankena

Naujoji anti-slydimo gumos rankenos yra prakaitas sugeriančios ir priešslydžio sistema, kuri gali turėti grip daugiau, tvirtai ir ne taip lengva pakilti ir rankena yra patogi.

Valtis Žvejybai Turėtojas Sėdynės

Aprūpinti nerūdijančio plieno laivo žvejybos vietą , taip Pat tiktų jūrinės žvejybos valtis.

Pastaba: Mes sukūrėme rezervuotųjų prie sankryžos dalis, nes visos juostos naudojimo bus jėga, kuri yra priešinga lenkimo kryptimi juostos prie sankryžos dalis.Tai bus padaryta skylę didesnis ir didesnis ilgalaikio naudojimo.O, po to, kai mes suprojektuoti rezervuotųjų.Galite įterpti kitą skirsnį, daugiau, giliau, siekiant išlaikyti sankryžos tvirtai.

Žymos: žvejybos replės pesca, žvejybos įrankių dėžės, metalo suktuko, valtis pvc, 6000 ritės, finansuojantysis žuvys, žuvų liniją, abu ritės, nardymo ritės piršto ritės, kalmarų jig švyti stendai.

VEIKSMAS Greitai
Viršaus Skersmuo 3.43 mm
linijos svoris 30-50lb
Uždaro ilgis 77.5 cm
Kategorijos Valtis/Plaustas Lazdele
Medžiaga anglies
Skyrius 3
Galia MH
Prekės Pavadinimas Mavllos
Pozicija Rezervuaras, Tvenkinys
Kilmės KN(Kilmės)
Ilgis 2.1m
Masalo Svoris 70-250g
Tipas Valtis Grimzlė Žvejybos Ritės
Kietumas Superhard
Modelio Numeris STORM II
Svoris 398g

Parašyti atsiliepimą

Mavllos STROM II Greito Veiksmo Valtis Lazdele 2.1 m 3 Skyriai Suvilioti Wight 70-250g MH Maitinimo Valda 30-50LB Sūraus vandens Grimzlė meškere

Mavllos STROM II Greito Veiksmo Valtis Lazdele 2.1 m 3 Skyriai Suvilioti Wight 70-250g MH Maitinimo Valda 30-50LB Sūraus vandens Grimzlė meškere

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti