Parduotuvė pagal Kategorijas

220V 2000W ES Plug Smart Kontrolė, Pramoniniai Šilumos Gun Trauktis Vyniojimo Šildytuvo Antgalį Thermoregulator LCD Ekranas Karšto Oro

Nauja

€33.30

Išmanus 220V 2000W ES Plug Pramonės Šilumos Gun Trauktis Vyniojimo Šildytuvo Antgalį Thermoregulator LCD Ekranas Elektrinis Karšto Oro

DĖMESIO: Tai yra aukštos accurarcy šilumos ginklą.kai jums koreguoti 0 pavarų uždaryti šilumos ginklą.šilumos ginklą\ \ 's vėjo variklis veiks 20 antras siunčiamas ir aukštos temperatūros dujas.tai nėra kokybės problema.Mes ilga laboratorinių tyrimų ir įrodyti, kad naudoti 20 sekundžių apsauga gali apsaugoti LCD ekranas ir PCB lenta.rezultatas yra, kad gyvenime iki 20000 valandų.

Tai nėra normalus šilumos ginklą.Tai gali padaryti jūsų darbas tobulas Oro greičio ir temperatūros kontrolės tiksliai.Incedible vertę ir gerai pastatytas kokybę.

Privalumas:

Oro greitis, išmanus: 3 reitingas greitis

Temperatūra išmanus: 100-590 laipsnio celsijaus.

Mes padaryti, kad griežta kontrolė, 4 keypoint dalys :

Kontrolės PCB: naudojant japonijos elektronikos dalys su ilgaamžiškumą ir tikslumą.

Šildymo ritė: daugiau tirštėti kūno ir dvigubo šiluminis saugiklis, kad temperatūros stabilumą.

Oro variklis: iš Viso vario kūno motorinių kilę iš Japonijos.kokybės garantija.

Korpuso medžiaga: ugnį sulaikančios medžiagos, dizainas.Saugos garantija.

Techninis parametras:

Maitinimo Įtampa: 220V

Galia, w: 2000W

Kištuko tipas: ES

Oro greičio reguliavimas: 3 klasių kontrolės.Lygis 1=200L/min, Klasės 2=350L/min, 3 Klasė=550L/min

Svoris:0.85 kg

Minimali Temperatūra:100 Laipsnių Celsijaus

Maximun Temperatūra:590 Laipsnis Celsijaus

Naudojimas:

Pašalinti skausmą/Žievelės senas vallpaper/Pašalinti plastikiniai, grindų plytelių/Alkūnė pvc vamzdžių/Išlydyti šiukšlių vamzdyje/Pašalinti neplautas kraikas/Už Trauktis Wrap

Pastaba:

Don\ \ 't ištraukite kištuką, kol variklis visiškai nustojo veikti po 20 sekundžių.(Už tiksliai kontroliuoti temperatūrą.mes naudojame tikslumo elektros dalys. 20 sekundžių vėlavimas yra siekiant apsaugoti elektros dalys. )

Nelieskite antgaliu.

Laikyti atokiau nuo vaikų

Nenaudokite plaukų džiovintuvas

Nėra tiesioginio šilumos link žmogaus ar gyvūnų

Nenaudokite šlapio būklės

Dėmesio dirbant.

Paketas apima:

1 vnt šilumos gun

4 vnt. antgaliai

Apie Mokėjimą

1.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

2. Visą mokėjimo turi būti pateiktas per 7 dienas po to pateikti savo užsakymą, arba kad bus negaliojantys arba atšauktas sistema.

3. Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą,pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo\ \ 's informaciją.

Vežimas ir Pristatymas

1.Singapore post : Apie 15-35 Dienų atvykti,

2.Kinija Paštu Oro Mail : Apie 15-90 Dienų atvykti.

3.DHL:Apie 5-15 Dienų atvykti

4.EMS:Apie 7-15 Dienų atvykti

5.Jokių importo mokesčių ir rinkliavų yra pirkėjas\ \ 's atsakomybė.Siekiant užtikrinti, kad gausite po min mokesčių, skelbiame, kaip "Dovana/Mėginys" su mažos vertės.

6.Prašome pranešė tarptautinis pristatymas labai priklauso nuo oro sąlygų, švenčių dienomis, Muitinės tikrinimas, ebs, prašome palaukti, už savo sklypo kantriai.

7. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

Garantija ir Garantijos

1. Visos prekės yra tikrinamos prieš vežimą, todėl, jei esate nepatenkinti su pirkimu, galite pasikeisti elementus vieną savaitę, ir jūs turite susisiekti su mumis per 24 valandas nuo gavimo jūsų pirkti.

2. Laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas ir klientas turėtų būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir reshipping.

3. Visos grąžinimo daiktai turi būti savo pradinę būklę, įskaitant dėžutė ir priedai.Vyrai defektų nėra garantuotas, pvz., skaldytų, subraižytas ir t.t.

4. Bet straipsniai,prašome siųsti EMS, arba savo vietos po, kai atsiųsti atgal.

Apie Atsiliepimą

1.Pirkėjas\ \ 's pradžioje patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo\ \ 's vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.It\ \ 'll tiesiog jus 1 minutę,bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

3.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!Dėkojame už jūsų supratimą!

Žymos: 936d, 29 bga antgalis, propano šilumos gun, miniatiūriniai šilumos gun, dmr, oro pistoletas karšto, 2000w šilumos gun, statybos plaukų džiovintuvas, temperatūra silikono pistoletas, švelnus dangčio džiovintuvas.

Be Apkrovos Greitis 1200rpm
Vardinė Įtampa 220V
Naudojimas Namuose "PASIDARYK pats"
Modelio Numeris KJ630D
Funkcija Kietas / Karšto Oro
Vardinė Išėjimo Galia 2000W
Oro Kiekis 200-550L/min
Svoris 0.85kg
Prekės Pavadinimas ANTOOTAN
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

220V 2000W ES Plug Smart Kontrolė, Pramoniniai Šilumos Gun Trauktis Vyniojimo Šildytuvo Antgalį Thermoregulator LCD Ekranas Karšto Oro

220V 2000W ES Plug Smart Kontrolė, Pramoniniai Šilumos Gun Trauktis Vyniojimo Šildytuvo Antgalį Thermoregulator LCD Ekranas Karšto Oro

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti