Parduotuvė pagal Kategorijas

5D "Pasidaryk pats" Diamond Tapybos kvadratiniu Animacinių filmų Japonijos Anime Mergina Diamond Siuvinėjimo Kryželiu Diamond Mozaikos Apdailos Dovana

Nauja

€3.24

sveiki,

baifengchaoyang parduotuvė

BAI FENG CHAO YANG yra puikus prekės ženklas, kuris reiškia puikus ir aukštos kokybės produktų, mes turime savų gamyklos su aplinkos pilnas dervos Diamond,importo didelio tikslumo Spausdintuvas ,galingas dizaino komanda ir po pardavimo komandos, Šio prekės ženklo produktai parduodami daugiau nei 60 šalių ir regiono,dauguma klientų kaip ji tiek daug.

Mūsų gamykloje, orientuota į deimantų paiting kryžiaus sticth 9 metus , ir gera vartotojo patirtį, mūsų įmonės veiklai .žmogiškas dizaino , kad Menų orginates iš gyvenimo, bet ir didesnis nei gyvenimą.diamond paiting kryžiaus sticth atrodo mūsų gyvenime, pasirinkti stilių norite ir padaryti jį, jums bus malonu tai.

Prekės pavadinimas:

Naudojimas: pagrindinis puslapis/hotel/biuro apdailos & dovanų

Diamond tipas: Pilną arba

Nuotraukos dydis: kaip jums pasirinkti

Drobė dydis: 5cm didesnis nei nuotraukos dydis

Patarimai: patariame Rinktis Didelis Dydis Padaryti, Kad, Kaip Dydis Deimantai Yra Apie 2,5 mm, Taip Nuotraukų Dydis Daugiau Didelių, Efektas Bus Geriau.

Jei jums reikia kito dydžio, prašome susisiekti su mumis,Mes galime padaryti pagal jūsų paklausos dydis.Pastaba:Tai vienas neužbaigtas "pasidaryk pats" diamond tapyba be rėmo, kvadratinė ar apvali cirkonio padengti visą vaizdą.

....Apie Pakuotės....

A: burbulas maišelį poveikis parodyti dydis

B: kartoninė pakuotė, poveikis rodo, dydis>30x40cm

Aprašymas: Įvairių dydžių, už kiekvieną nuotrauką, taip, kad skirtingų dėžučių ar burbulas maišeliai.

~~~Rekomenduojama Priežasties~~~

Rekomenduojama priežastis:

1.100% brand new

2.Nebrangūs (šaltinis gamykla)

3.Tikrovišką vaizdą (patenkinti)

4.Įvairių modelių (galima pasirinkti kelis atsakymų variantus)

5.Pristatymo laikas (5-7 dienas)

~~~Apie Deimantų~~~ ~

Yra dviejų rūšių deimantai : 1 , 9 skirsnyje ; 2 , 13 skirsnyje .

Yra 447 spalvų .Kiekvienas deimantų dydis : 2.5x2.5mm .

Yra 447 spalvų .Kiekvienas deimantų dydis : 2.8x2.8mm .

~~~Pakelis Deimantų~~~

~~~Apie Canvasv~~~

Importuojamos naftos tapybos drobės , simboliai yra labai aiškus .

~~~Apie Įrankius~~~

Pateikiama: Gręžimo tašką pen, Purvo, plokštės.

~~~Gamybos Priemonių~~~

1, Atidaryti dėžutę, patikrinkite rinkiniai yra tai užbaigti .

2, Pagal spalvos kodą, pasirinkite spalvą į lėkštę .

3, Rasti simbolius iš paveikslėlio, pradedant pasta, kol baigti .

4. Kai baigsite jį , pateikti keletą knygų, ant viršaus , tegul jis dar stipriau .

5. Sveikiname, galite eiti įrėminti iki dabar !

~~~Seminaras~~~

....Apie Poveikį....

Kuo didesnis dydis, tuo geresnis efektas!Kiekvienas deimantų dydis : 2.5x2.5mm.Jei nuotrauka yra sudėtingas, mažas dydis nebus labai geras!Jei jums reikia didelio dydžio paveikslėliai, susisiekite su mumis!

....Apie Mus....

Mūsų diamond tapybos pusgaminius, neturi būti kadro.Mes suteiksime diamond siuvinėjimo priemones dėl jūsų padaryti.Ir mes bus dedami 20% daugiau deimantų!Nors mūsų produktai yra ne pigiausias, bet kokybė mūsų prekių yra geriausias!Kai baigsite jį, galite siųsti nuotraukas iš savo paveikslų į mus, mes bus parodyti jį pirkėjų visame pasaulyje dėkingi!

....Atsiliepimų....

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo plėtros, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę.Ačiū!Jei nesate patenkintas su produktų ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet negotive bet ir neutralūs atsiliepimai.Mes stengiamės patenkinti jus.Ačiū!

....Skubus Pristatymas....

Dėmesio!mes esame tarptautinės pardavėjas iš Kinijos žemyninės dalies.BŪKITE KANTRŪS!Mes paprastai siūlome standartinio tarptautinio oro paštu.Tai gali padaryti apie 10-25 darbo dienas nuo pristatymo.Jei turite kokių klausimų ar bet kokį specialų prašymą, prašome susisiekti su mumis.mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas, dėl laiko skirtumo tarp mūsų.

....Pastaba....

Burer bus atsakingas už mokesčius,muitų ir kitų rinkliavų metu, pristatymas!Visi elementai turėtų būti vežamos į Tavo-diena.lt berified adresas

....Pardavimo Sąlygos....

Jei esate ne laimingas su elementą, jis gali būti grąžintas į pradinę būklę per savaitę po gavimo.mes atsiųsime jums visą grąžinamosios išmokos, kartu su siuntimo išlaidas, kaip greitai, kaip mes gauti elementą.Tačiau pirkėjas neprivalo mokėti grąžinimas prekių.

Kviečiame Apsilankyti Kitą Kartą !

Žymos: anime dekoro kambarys, av diamond paveikslai, japonų, 5d diamon tapyba, diamond siuvinėjimo pardavimas, diamond dažai, korėjos marškinėliai, diamont tapybos animacinių filmų, 5d diamond tapyba visą gręžimo kvadratinių kelias, anime intymi priedai.

Rėmas No
Išorinės Pakuotės POPIERINIS MAIŠELIS
Rombo Formos Aikštė
Spalvų skaičius 1-30
Stilius Japonų ir korėjiečių kalbomis
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Modelio Tipas Animacinių filmų
Forma Vieną
Medžiaga Derva
Naudoti Paveikslai
Drobė Pakavimo Metodas Valcavimo Iki
Įklijavimo Srityje Pilnas
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

5D

5D "Pasidaryk pats" Diamond Tapybos kvadratiniu Animacinių filmų Japonijos Anime Mergina Diamond Siuvinėjimo Kryželiu Diamond Mozaikos Apdailos Dovana

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti