Parduotuvė pagal Kategorijas

MEIDONG KY06[Atnaujintas] belaidės ausinės TWS "Bluetooth" ausines Sporto Ausinių Su Mikrofonu visiems išmaniųjų Telefonų "Huawei" Xiaomi

Nauja

€29.44

Visą dieną baterijos veikimo trukmė

KY06 ausinės gali gauti per 8.5 valandų nepertraukiamo grojimo apie "Bluetooth", ir 540mAh krovimo lange galite pridėti apie 40 Valandų papildomų visus mokesčius.

Išskirtinės kokybės garsas

KY06 Ausinių Paramos HSP, HFP, A2DP, AVRCP.Suteikia in-skambinkite stereo garsas.Taip pat pačių greitas ir stabilus pavarų be tangling.

Lengva Naudoti-Smart Touch Control

Kontroliuoti savo muzikos lengviau KY06, tiesiog paliesti

Patogus stabilus dėvėti

Lengvas "Bluetooth" ausinės bus priglausta įvairių sričių ausies pridėtinės stabilumą be jokio diskomforto, ilgą laiką nešioti.

Naujausias "Bluetooth" 5.0 Techonology

Labiausiai advanced Bluetooth 5.0 pristato ilgai efektyvus atstumas tol, kol 66 pėdų., kuri pateikė itin stabilus ryšys, greičiau skutimo ir universalus suderinamumo.Kad jums mėgautis puiki gilus baritonas, kiek įmanoma.

Tiesa Belaidžio Hifi Stereo Garsą

KY06 belaidžių ausinių siūlo tikrai natūralus, autentiškas garso ir galingas žemų su 6mm dinaminis garsiakalbis vairuotojas - gaminti neįtikėtinai garso kokybę su crystal trapumą trigubas ir turtingas, gerai subalansuotas bosas.

Vienas Žingsnis Auto, Skutimo Vieno/Twin Režimas

Ausines pradeda automatiškai veikti poravimo režimu, kai kurių iš apmokestinimo atveju.Ji taip pat gali automatiškai išjungti ir už pradėjus atgal į apmokėjimo atveju.Galite naudoti vieną TEISĘ ausinių darbo ar naudoti pora mėgautis muzika ramybėje.

Mokestis on-the-go su 40H Pratęstas Grojimo

Iki 8.5 valandų grojimo, vieno įkrovimo, ir įkrovimo atveju turi kelis papildomus mokesčius iki 40 valandų grojimo.Mini dydžio, įkrovimo atveju lengva laikyti kišenėje.Ausinės įjungti ir pora paskutinis-suporuotas prietaisas automatiškai, kai kurių iš byloje.

Patogiai, Saugiai Nešioti su IPX6 Sweatproof

Plačiai išbandyta realiame treniruotes, šių ausinių būna trijų dydžių secure fit prisitaiko prie jūsų ausų.Plius, silicio paramos montavimo daro, kad jie liktų patogiai vietoje.IPX6-idealiai tinka prakaitavimas jį sporto salėje ar bėgioti lauke.

Žymos: parduotuvės belaidės ausinės, bem "bluetooth" ausinių, mi xiomi, sl tws ausinių, qcy t1c, "bluetooth" auksas, garbė, redmi xiaomi, sportas viršų, ios ausinių.

Garso Valdymas No
Type2 "Bluetooth" ausinės
Dažnių Diapazonas Diapazonas 20 - 20000Hz
"Bluetooth" Versija 5.0
Sertifikavimo CE
Stilius Ausinių
Prekės Pavadinimas meidong
Įkrovimo Būdas Įkrovimo atveju
Savybės Su Mikrofonu
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Sportas
Vocalism Principas Dinamiškas
Atsparus vandeniui Taip
Atsparumas 16 Ω
Aktyvus Triukšmą Slopinantis No
Komunikacijos Tiesa, Belaidžiai
Modelio Numeris KY06
Yra bevielis Taip
Su Mikrofonu Taip
Valdymo Mygtukas Taip
Type3 TWS ausinės
type1 Bevielės ausinės

Parašyti atsiliepimą

MEIDONG KY06[Atnaujintas] belaidės ausinės TWS

MEIDONG KY06[Atnaujintas] belaidės ausinės TWS "Bluetooth" ausines Sporto Ausinių Su Mikrofonu visiems išmaniųjų Telefonų "Huawei" Xiaomi

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti