Parduotuvė pagal Kategorijas

Helovinas Vaiduoklis Prekių Šuns Antkaklis Nailono Apgauti ar Gydyti Dideli Šunys Gpgb Moliūgų

Nauja

€3.98

Helovinas Tema Šuns apykaklės, 100% Nauja!

Lengva reguliuoti dydį, kad tilptų šuo

Greito atleidimo sklende, lengva įdėti ir išjungti

Aukšto stiprinimo plastikinė sagtis, nr. susidūrimas triukšmas, kai šuo eina.

Pastaba: Prašome įvertinti šuns kaklo su minkštu valdovas, tada rasti atitinkamo dydžio pateiktoje lentelėje.Nedėkite valdovas per stora.Geriau palikti 2-pirštu tarpelis tarp liniuotės ir kaklo, taip, kad jūsų šuo jausis visiškai patogiai.

Prekės bus išsiųstos per 2-3 darbo dienas po apmokėjimo.Jei jūs negalite gauti elementą apsaugoti metu, prašome siųsti pranešimą per Tavo-diena.lt iš anksto.Tada mes galime jums padėti ir pratęsti apsaugą metu.Mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas) paprastai.Kartais bus šiek tiek atidėti, pavyzdžiui, savaitgaliais ir atostogų metu.

Kitą pristatymo metodų imtis įvairių laikas pristatyti prekę., Kai jūs įtraukėte užsakymą, prašome pasirinkti geriausią laivybos metodus, atsižvelgiant į jūsų expection laivybos laikas.

Bet klausimas, kuris mums gali padėti, prašome nedvejodami palikti laiškus.

Dėkojame, kad pasirinkote mūsų parduotuvėje.

1. Dėl bet kokios priežasties, jei esate nepatenkinti mūsų produktą ar paslaugą, jūs galite susisiekti su mumis iš karto.

2. Jei gausite klaidingą prekę, mes suteiksime visa grąžinamoji išmoka.Jums nereikia siųsti prekę atgal.

3. Jei gavote brokuotą prekę, prašome siųsti nuotrauką.Jei ją galima remontuoti, mums bus susitarti dėl dalinių grąžinti pinigus.Jei jis negali būti remontuojamos, mes galime suteikti tuoj pat pakartotinai išsiųsti ar grąžinti visą.

Jūsų palaikymas ir pasitikėjimas yra didžiausias postūmis mums:

Jeigu gavote prekę, prašome patvirtinkite pristatymo.Jeigu esate patenkinti produkto ir paslaugos, prašome palikti teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždėmis.

Jei jūsų netenkina, prašome mums pranešti.Mes pažadame jums bus gauti gerą sprendimą prieš jums įdėti neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį.Mes taip pat dėkojame jums už jūsų paramą, kad padėtų mums pagerinti mūsų paslaugas.

Žymos: apykaklės šuo nailono bling, šunų antkaklis didelių šunų nailonas, šunų antkaklis nailono vaivorykštė, reguliuojamas antkaklis šuniui iš nailono, kamšalu, šunų antkaklis nailono medžiotojas, šunų antkaklis nailono didelis, paminkštintas, šunų antkaklis odinis paminkštintas, šunų antkaklis neopreno paminkštinimas, šunų antkaklis baltas nailonas, spalvinga šunų antkaklis nailonas.

Tipas Šunys
Apykaklės Tipas Pagrindinio Apvadai
Yra Protingas Prietaisas No
modelis Spausdinti
Sezonas Visi sezonai
Prekės Pavadinimas AIRUIDOG
Medžiaga Nailonas
Funkcija Kamšalu
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Helovinas Vaiduoklis Prekių Šuns Antkaklis Nailono Apgauti ar Gydyti Dideli Šunys Gpgb Moliūgų

Helovinas Vaiduoklis Prekių Šuns Antkaklis Nailono Apgauti ar Gydyti Dideli Šunys Gpgb Moliūgų

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti