Parduotuvė pagal Kategorijas

"PASIDARYK pats" Tinka Pandora Pakabukai Apyrankės Asimetrinė Širdies Meilės Įrašą Karoliukai 925 Sterlingas Sidabro-Papuošalai Nemokamas Pristatymas

Nauja

€12.17

Esame profesionalų gamyba 925 sterlingas sidabro karoliukai(talismanai), Shenzhen Kinijos.Visi karoliukai(talismanai), yra pagaminti iš 925 sterlingas sidabro(parama testas).Parduodame visos prekės aukštos kokybės už mažiausią kainą.mes turime daug daiktų, prašome pradėti pasiimti savo mėgstamą karoliukai ir pakabukai mūsų parduotuvėje creat savo stilių papuošalai.

"PASIDARYK pats" Tinka Pandora Pakabukai Apyrankės Asimetrinė Širdies Meilės Įrašą Karoliukai 100% 925 Sterlingas Sidabro-Papuošalai Nemokamas Pristatymas

1. Medžiagos: 100% 925 sterlingas sidabro

2. Spalva:taip Pat kaip ir žemiau Vaizdą

3. Produkto sudėtyje yra:

vienas žavesio

vienas OPP maišelyje, supakuota į vieną burbulas apgaubia prieš pristatymas

Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus siųsti paštu man, mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas.Kokių KLAUSIMŲ apie produktą, dydis, spalva, graviruoti žodžius,pakuotės,pristatymo laiką ir būdą, ir kt.Jei jums tikrai rūpi kai kurie klausimai, kaip anksčiau nurodė, prašome kreiptis į mus pirma.Prašome nepalikite neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys tiesiogiai.Bet nepatenkinti problema, produts, paslauga, laivybos klausimais, prašome kreiptis į mūsų pardavimų per pirmąjį.

Tiesiog yra įsitikinę, kad mokėti mums per Tavo-diena.lt sąlyginio Deponavimo per visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", ir Banko Pervedimai.Jūsų apmokėjimas yra tik išleistas į jav po to, kai jūs patvirtinate, gavo prekes.

1/ Mes laivas visus mūsų daiktus visame pasaulyje per 48 valandas EMS/DHL/UPS arba China Post/Hongkong Post, laivybos būdas priklauso nuo jūsų užsakymo vertės.Laivybos laikas yra kaip nurodyta toliau: 2/ Kartais tai gali užtrukti iki 4-7 savaičių, nes griežtai pasirinktinį patikrinimą. 3/ Mūsų kaina neapima mokesčius, PVM, ar kitų paslėptų mokesčių.

1)Jei reikia grįžta pakeitimo ar visiškai grąžinti pinigus ,prašome susisiekti su mumis. 2)Daiktai turi būti savo pradinę būklę, o ne dėvėti, ar pakeista. 3)prekės gali būti grąžinamos per 15 dienų nuo prašymo gavimo dienos. 4)grąžinimo mokestis yra teikiama pirkėjui.

Ji yra žinoma, kad jūs galite palikti mums teigiamų atsiliepimų, jei esate patenkinti iš daiktų ir paslaugų.Tiesiog jauskitės laisvai susisiekti su mumis, pirmą kartą, kai susitinka jokių problemų, mes turime daugiau nei dešimt metų vertingos patirties šioje paduota, todėl mes galime išspręsti bet kokią problemą už jus.Prašome nedvejodami palikti neigiamą atsiliepimą, ar pradėti ginčo.Pasitiki mumis, bet nelaimingų atsitikimų bus išspręsta.

Žymos: pandora karoliukais, wifey pandora žavesio, įrašo pandora silver, pirštinės telefono, pandora žavesio, žavesio įrašą pandora, žavesio įrašą, pandora 925, kilmės, 925 įrašą pandora, zodiako pandora žavesio.

Pristatymas NEMOKAMAI
Rungtynės Tinka Pandora Apyrankes, "PASIDARYK pats" priėmimo papuošalai
Prekės Forma Širdies Formos
Elemento Aukštis N/A
Prekės Pavadinimas CKK
Is_stock Taip
Accasion Asimetrinė Širdies Meilės Įrašą Pakabukai už apyrankės
Bauda ar Mados Bauda
Prekės Svoris N/A
Pagrindinis Akmuo N/A
Geriausia Dovana "PASIDARYK pats" apyrankę, motina, mergaitė draugas, draugas , save
Savybės Asimetrinė Širdies Meilės Įrašą žavesio europos mados juvelyrika
Metalų Tipas SIDABRINĖ
Elemento Tipas Karoliukai
Metalo Originali sterlingas sidabro, 100% 925 sidabras
Pažymėjimo Numeris N/A
Modelio Numeris 20CL076
Pažymos Tipą NGTC

Parašyti atsiliepimą

"PASIDARYK pats" Tinka Pandora Pakabukai Apyrankės Asimetrinė Širdies Meilės Įrašą Karoliukai 925 Sterlingas Sidabro-Papuošalai Nemokamas Pristatymas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti