Parduotuvė pagal Kategorijas

Žiemą Elektros Šalikas USB Įkrovimo Greito Šildymo Šalikas Šildymo Šiltos Unisex Apykaklės Lauko Veikla, Naudoti Dropship

Nauja

€6.00

Kulka Taškų: 1、Tinka Progomis: Tai elektros šalikas yra naujai sukurta elektros šiltas šalikas, kurie tinka lauko alpinizmo ir užkirsti kelią nušalimas šaltu oru.

2、Didelis Šiluminis Efektyvumas: šildymo elementas priima lankstymo-atspari aukštos kokybės pluošto pluošto šildymo elementas, kuris turi didelį šiluminį efektyvumą.Kaitinimo elementas gali būti sulenkta, ir visą kaklo yra vienodai veidrodėliai su didelio ploto šildymo dizainas.Elektros šalikas yra skiriasi nuo kitų panašių produktų, naudojant kaitinimo viela, elektros varžos, rašalas, spausdinimo arba nikelio ofortas.

3、45°C Šildymo Temperatūrą: Su tolimųjų infraraudonųjų spindulių anglies pluošto šildymo lapas technologijos, šildymo temperatūra šalikas yra apie 45°C kambario temperatūroje.

4、USB Vadovas Dizainas: Su USB vadovas dizainas, vartotojai galės naudoti savo 5V maitinimo banko elektros energijos tiekimo.Įvesties įtampos yra tik 5V, taigi elektros šalikas yra visiškai saugi ir patikima.Šaliko yra ličio baterija ir įkiškite įkroviklį į 220V elektros lizdo įkraunamas.Šaliko trunka apie 4-6 valandas visiškai nemokamai, ir gali pasiekti 3 valandų nepertraukiamas šilumos.

5、Greitas kaitinimas: Pajusti šilumą per 1-5 minutes power-on.Greitojo šildymo daro didelį plotą šildyti visą kaklą.Pagal ergonomiškas dizainas, šilumos efektas yra puikus ir šalikas yra šiltas ir jaukus.

Techniniai Duomenys: Pavadinimas: Elektros Šalikas

Dydis(apytiksliai): ilgis: 150CM/59.06 į; plotis: 14CM/5.51 į

Svoris: apie 200g

USB kabelio ilgis: apie 120CM/47.24 į

Medžiaga: saulės vilna

Temperatūra: apie 45°C, priklausomai nuo aplinkos

USB įtampa: 5V2A

Ličio akumuliatoriaus įtampa: 3.7 V

Ličio baterijos talpa: 2250mAh

Ličio akumuliatoriaus įkrovimo įtampa yra 4,2 V

Įkrovimo laikas: 4-6 valandos visiškai nemokamai(įkroviklio lemputė šviečia žalia spalva, nurodant, krovimas baigtas)

USB šalikas: negali taupyti elektros energiją ar šilumą.Šaliko gali būti šildomas, kai elektra ir kietas, kai maitinimą.Kai esate lauke, galite naudoti galia banko šilumos, todėl įsitikinkite, kad baterija lobis išėjimas 5V / 2A (šis šalikas nėra įkrovimo lobis).

Ličio baterija šalikas: Elektros skara, nesureguliuotų ličio baterija ir kroviklis.Šildymo laikas apie 3 valandas, todėl jūs galite jį nešiotis su lauko naudoti, ir jūs galite nemokamai save, kai nėra elektros.

Trys šildymo būdai:

1. Namų ūkio plug-in energijos tiekimas, šildymo tinka sėdi naudoti, bet ne vaikščioti naudoti.

2. Įkrovimo lobis yra varomas šilumos, todėl jūs galite laisvai eiti lauke.

3. Su ličio baterijos energijos tiekimo, gali vaikščioti laisvai lauke.

Pakavimo Sąrašas:

Pakuotėje 1:

USB Elektros Šalikas*1

2 paketas:

Elektros Šalikas*1

Nesureguliuotų Ličio Baterija*1

JAV Reglamentai Kroviklis*1

Žymos: usb šildymo plokštė, skara usb, kaklo skausmas, Elektros Šalikas, šilumos kaklo, elektros skara, kojinių usb šildymo, usb šildymo pledas, šilumos šalikas, šalikas usb.

Medžiaga Medvilnės
Modelio Numeris Žiemą Elektros Šalikas
Modelio Tipas languotas
Stilius Atsitiktinis

Parašyti atsiliepimą

Žiemą Elektros Šalikas USB Įkrovimo Greito Šildymo Šalikas Šildymo Šiltos Unisex Apykaklės Lauko Veikla, Naudoti Dropship

Žiemą Elektros Šalikas USB Įkrovimo Greito Šildymo Šalikas Šildymo Šiltos Unisex Apykaklės Lauko Veikla, Naudoti Dropship

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti