Parduotuvė pagal Kategorijas

Xiaomi Youpin Elektriniai Plaukų Žoliapjovės Clipper Enchen USB Plaukų Cutter Greito Įkrovimo Plaukų Vyrų Žoliapjovės Clipper Barbershop Namų Naudojimui

Nauja

€6.68

Savybės: 1.3 D plūduriuojantis įrankis galva, Protingas lankstus, skirtas įvairių veido kontūrai * Susidoroti su barzda, ūsai ūsai, Dukart žiedo akies, padidina sąlyčio plotą tarp akių ir veido ir veiksmingai pagerinti skutimosi efektyvumą. 2.3 Vadovai 360° Flex Skutimosi Švarus ir Greitas * Ašmenys ir akies yra gaminami iš importuojamos plieno su aštriu skutimosi.Automatinis šlifavimo technologijų, peilis, ir akies bus šlifuoti vienas kitą, be dažniau keisti į galvą. 3.Didelis Greitis ir Efektyvumas, be likučių * Didelio greičio, greitai greitis dvi pavaros, ilgas, paspauskite ir 3 sekundes lengva padarinių.Du kartus pažangi apsauga: protingai stebėti elektros kiekis. 4.Atskiras Dizaino Skustis Galva, gali būti paimtas ir plauti(** Skustuvas ne visiškai atsparus vandeniui, gali ne įmerkite į vandenį), Su pažangios kelionės užraktas, išvengti energijos sąnaudos per klaidą.Aprašymas: Pagaminti iš aukščiausios kokybės medžiagos su baudos kūrinys.Ji yra paprasta naudoti,diegti ir eksploatuoti.Specifikacijos: Gamintojas: Enchen Xiaomi Bendradarbiavimo Prekės Modelis: Juodasis Akmuo 3D Elektrinį skustuvą Medžiaga: Plienas Spalva: juoda Nominali Galia: 5W Vardinė Įtampa: 5V Įkrovimo Laikas: 60 min Baterija 1200mAh Įkrovimo Būdas: USB Įkrovimo Dydis: 155 x 53mm / 6.10" x 2.09" Tipas:1pcs, 1 rinkinys Pakuotė: 1 x Xiaomi Enchen Juodasis Akmuo 3D Elektrinį skustuvą, arba 1 set x Xiaomi Enchen Juodasis Akmuo 3D Elektrinį skustuvą Pastabos: 1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. 2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Privalumai

1. Pagrindiniai fiksuoto ilgio, žemas triukšmo protingas spartusis įkrovimas. 2. Padidinti plaukų clipper skirta slankiklį tipo nustatymo šukos.Ji gali būti stumiama švelniai, kai keičiasi ilgio.Tai nereikia keisti padėties nustatymo šukos dažnai. 3. Kontrolė yra minimali, net jei tai nėra Kas nors su mažesne nei rinkos verte patirtis gali lengvai pradėti, reguliuoti ilgį, šukuoseną norite, ir supjaustyti jį tiesiogiai.

0,7-21mm

Ajuste de jt botón de longitud de corte de pelo

Nano keramikos pjovimo galva

1. Itin mažai triukšmo, sklandus greičio šlyties 2. Kietumas nano keramika yra 1,6 karto, kad paprastų nerūdijančio plieno, ir paviršiaus lygumo, yra žymiai mažesnis nei iš nerūdijančio plieno.Todėl, kai plaukai clipper veikia dideliu greičiu, keramikos pjovimo galva generuoja mažiau triukšmo ir yra mažiau linkę į šilumos. 3. Darbo triukšmas yra mažesnis nei 55db, kuri yra daug mažesnė nei GB standartas 70db.

Kintamo dažnio galia

1. Taikymo dažnio konversijos technologijos Padidinti plaukų clipper kartu su galingas 280-tipo varikliu, suteikia dviejų greitis galios jungiklis lanksčiai tenkinti skirtingiems plaukų tipams. 2. Įprasta pradinė greitis 4500 aps / min, kuri tinka ilgi plaukai pratęsimo. 3. Raktas gali akimirksniu įjungti "Turbo" greičio režimas, su galinga galia 5800 aps / min, kuris leidžia lengvai iškarpyti plaukų storio ir išvengti gėdos kortelės.

Žymos: plaukų clipper remontas, barbershop dekoras, ponios ni, ilgai tiekėjas, vyrams žoliapjovės, antakių skustuvas, kačių plaukų žoliapjovės, plaukų nosies žoliapjovės, Youpin, xiaomi mi.

Funkcija 7
2 funkcija
Maitinimas
Tinka
Funkcija 10
4 funkcija
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 11
Neto svoris
Prekių Kokybės Sertifikavimo GS
3 funkcija
Medžiaga
Funkcija 5
Spalva
Funkcija 9
Įkrovimo laikas
Dydis
Funkcija 1
Prekės Pavadinimas Xiaomi
Modelis
Elemento Tipas
Funkcija 6

Parašyti atsiliepimą

Xiaomi Youpin Elektriniai Plaukų Žoliapjovės Clipper Enchen USB Plaukų Cutter Greito Įkrovimo Plaukų Vyrų Žoliapjovės Clipper Barbershop Namų Naudojimui

Xiaomi Youpin Elektriniai Plaukų Žoliapjovės Clipper Enchen USB Plaukų Cutter Greito Įkrovimo Plaukų Vyrų Žoliapjovės Clipper Barbershop Namų Naudojimui

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti