Parduotuvė pagal Kategorijas

Goldenwarm Nerūdijančio Plieno Juoda Skersmuo 12mm Skylės Atstumas 2.5" Virtuvės Spintoje T Baras Durų Rankenos Baldai, Stalčiaus Rankena Traukti

Nauja

€3.51

Paketas apima:

* Pasirinktą dydį Rankenos

* 2 X Varžtas kas rankena

Savybės:

* Pagrindinė Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

* Apdaila Spalva: Butas juodas

Prašome Atkreipti Dėmesį:

Montavimo Varžtas Atitiko Standarto varžtai yra 25mm(1") ilgis kurios asortimentą valdybos storis: kaip 14mm(0.55")-19mm(0.75")

Jei jūs turite storesnė lenta,jums reikia nusipirkti ilgesnius varžtus,prašome tiesiog susisiekite su mumis.

Jūs galite naudoti šiuos vieta : Virtuvės,Vonios,Miegamojo,Valgomojo kambario,svetainės,Jei jūs ieškote spintos išsitraukia, kad turi gera linijų, modernaus stiliaus ir amžiną skundas, atrodo ne daugiau nei ši aikštė-baras spintelės traukti.Tt yra modernus,contemporaryand Paprastas, praktiškas ir labiausiai econimical būdas papuošti elegantiška kambarys.

Susiję Straipsniai Jums Gali Patikti

Pristatymas

* Mes siūlome greitas pristatymas, MUMS klientams, kurie dažniausiai trunka 7-15 darbo dienų atvykti, jei norite, express pristatymas ,galite pasirinkti, DHL ar UPS,TAI kainuos 3-5 dienų atvykti.

* Mes laivas paketus su sekimo numeriu visose šalyse, prašome leisti 2-4 savaites pristatyti, jei pakuotėje nėra gauta 4 savaites, kreipkitės į mus.Aš išsiųsti arba grąžinti už jus.

* Prašome nedvejodami palikti neigiamų atsiliepimų tiesiai prieš jus susisiekti su mumis ir gauti sprendimas.

Grąžinimo Politika

* Prašome susisiekti su mumis per Tavo-diena.lt Pranešimą, jei negavote prekės įvertinta dienų, mes patikrinti ji su post office, ir tada išsiųsti arba grąžinti už jūsų pasirinkimu.

* Jei užsakymą prekės klaidą arba norite jį pakeisti, ir dėl sugadintos ir nepatenkinti, prašome susisiekti su mumis greitai,mes duosime pinigus atgal ar laivą iš jo pakeitimo.Bet prašome patvirtinti, kad prekės yra geros būklės ir naujos etiketės, laivybos mokestis turėtų būti pirkėjo sąskaitą.

Atsiliepimai

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: black metalo durų rankena, juodos spalvos durų rankenos, vamzdis, sidabrinė gervė, baldai, nerūdijančio plieno rankena, juodas kvadratas durų rankena, vonios kranas, aukso aparatūros, durų tvarkytojas, durų rankenos, nerūdijančio, rankenos nerūdijančio.

Tipas Baldai Rankena & Rankenėlę
Stilius Modernus,Europos,Derliaus
spintos,spinta,stalčius,virtuvė,drabužinė
Modelio Numeris LS201BK64
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Modelis Tuščiaviduriai T Baras Rankena
apdaila spalva juoda
Kabineto rankenos Skylė Centras 64mm(2,5 colio)
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Varžtai 2*M4*25mm(1")
Prekės Pavadinimas Goldenwarm
Pikis-eilės Specifikacijos 64mm

Parašyti atsiliepimą

Goldenwarm Nerūdijančio Plieno Juoda Skersmuo 12mm Skylės Atstumas 2.5

Goldenwarm Nerūdijančio Plieno Juoda Skersmuo 12mm Skylės Atstumas 2.5" Virtuvės Spintoje T Baras Durų Rankenos Baldai, Stalčiaus Rankena Traukti

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti