Parduotuvė pagal Kategorijas

Incell Samsung Galaxy A71 A715 LCD Ekranas Jutiklinis Ekranas skaitmeninis keitiklis Asamblėjos Pakeitimo "Samsung" A71 Ekranas A715F A715FD

Nauja

€37.72

Incell Samsung Galaxy A71 A715 LCD Ekranas Jutiklinis Ekranas skaitmeninis keitiklis Asamblėjos Pakeitimo "Samsung" A71 Ekranas A715F A715FD

1.Išbandyti vieną prieš išvežant

2.Standartinis paketas , stipresnę apsaugą

3.Aukšta kokybė, žema kaina

Mes esame jūsų wisest pasirinkimas!

Tinkamas

SAMSUNG Galaxy A71 A715

Spalvos

Juoda

Pagrindinio ekrano dydis

6.4 cm

Rezoliucija

2400*1080pixels

Multitouch

Taip

QC

Visi LCD mes išbandyti jį prieš vežimą, patvirtina, kad jis yra aukščiausios kokybės.

1. Kai siunta atvyko, prašome PATIKRINTI, ar produktai, GEROS būklės .Jei bet kokią žalą, pakuotės, prašome nepriimkite paketą ir atsiliepimai mums.

2. Prašome prisiminti, kad išbandyti savo produktą, prieš jums ją įdiegti .Jei ne, tai bus sunku įvertinti atsakomybę, jei LCD yra sugadintas.Prašome išbandyti gaminį pirmą kartą, ir, jei yra problema, bendrauti su pardavėjo laiku.Jeigu pirkėjas jau yra įdiegtas produktas po atsiliepimus, pardavėjas neprisiima jokios atsakomybės už produktą.

3.Jei yra kokių nors problemų, prašome siųsti man video , kuris rodo, priekinės ir galinės pusės produkto ir proceso tyrimai.Mes galime suteikti jums sprendimą kaip galima greičiau.

4. Tai nėra lengvas darbas tiems, kurie neturi patirties pakeisti krekingo ekrano, naudojant tai "ekranu be rėmelio".Mes rekomenduojame jums kreiptis pagalbos į savo vietos remonto laikyti ar bandyti pirkti ekranas su karkasu .Jei jūs norinte pakeitimo "ekranu be rėmelio" patys, prašome gauti daugiau informacijos internete žinoti, kaip padaryti prieš startą ir būkite atsargūs.

5. Visus produktus, 6 mėn garantija, 100% brand new ir griežtai patikrintas prieš vežimą.Prašome pranešti mums PER 3 DIENAS nuo gavimo siuntinių, jei esate nepatenkinti su produktų (Realias nuotraukas, vaizdo įrašus ir kitus įrodymus, turi būti suteikta, escpecially, kad "QC PASS" tag įrodyti jums, nusipirkau elementą mums), tada mes siūlome pakeitimas /grąžinti, jei produktai yra ne taip, kaip aprašyta.Mes traktuosime, kad produktai gavo geros būklės ir veikia gerai kaip aprašyti, jeigu jis PO 3 DIENŲ.

6. Jei elementas yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojamos /naudotos, mes Tik siūlome keitimo paslauga po to, kai mes gauti grąžą elementą.

1.Tvarka bus išsiųsti per 3 dienas po apmokėjimo išvalytas.

2.Laivybos laikas yra apie 10-40 dienų, kitą šalį, kitą pristatymo laiką.

3.Už Brazilijos klientų, kartais ji bus ilgiau nei 40 dienų.

4.Dėl Prancūzijos ir Ispanijos klientas ,gal 7-15 dienų .

5.Rusijos draugas dėmesio: Prašome užpildyti gavėjo pavadinimas dėl naujos politikos Russion muitinės.

Mes dėkingi, jei galite pateikti mums 5 ŽVAIGŽDUČIŲ Atsiliepimus ir palikti Teigiamą Atsiliepimą apie Tavo-diena.lt po sandoris yra baigtas, ir mes suteiksime jums keletą nuolaida arba kai dovana jūsų kitą užsakymą.

Q: ar tai parama didmeninės?

A: Taip, Mes esame pasirengę turėti ilgalaikį bendradarbiavimą su jumis, jei jums yra didmeninės prekybos klientų, sveiki kreipkitės į mus geriausia kaina, mes pažadame, produkto kainos ir logistikos kainos bus geriausia.

Q: Kaip greitai mano, kad vežamos po to, kai aš pateikti mano užsakymą?

A: tada, Kai jūsų mokėjimas patvirtino, Tavo-diena.lt.Apskritai, ji trunka apie 2 dienas po apmokėjimo.Tai priklauso nuo mokėjimo būdą, kad jums pasirinkti.

Q: ar galiu gauti stebėjimo duomenys, kai mano, kad laivų?

A: Taip, po to, kai mes išsiųsti prekes, mes galime pasiūlyti jums sekimo numerį, kai tik apie Tavo-diena.lt.Tačiau, yra tam tikra delsa stebėjimo sistemą, todėl stebėjimo informaciją pasiekiamas per 5 – 10 dienų.

Q: Ką daryti, jei I dalis gauti yra sugadintas?

A: Tai yra labai retas gauti sugadintas dalis, nes mes turime kokybės bandymų visų mūsų, dalys, prieš pakuojant juos.Ir svarbiausia tai, kad mes paketą elementą labai gerai prieš siunčiant juos.Tai reikalinga ir svarbi šaudyti vaizdo įrašą, kai jūs unwrap paketą, ir tai bus pagrįstų įrodymų, kai jūs gaunate sugadintas lcd.Jei negalite pateikti vaizdo įrašą, mes negalėjome patikėti, kad tai yra pažeista tranzitu, ir mes nebus atsakingas už bet kokią žalą atvejais.

Žymos: a71 lcd, a51 lcd, a51 lcd samsung, a71 samsung ekranas, atveju s10 lite, sm a202f, m30 s, puodą lx3, "samsung" a71 ekrano dangčiai, "huawei" p " smart 2019 puodą lx1.

Garantija 6 mėnesių
Rezoliucija 2400*1080
Suderinamos Prekės "Samsung"
Medžiaga TFT
Kilmės KN(Kilmės)
Jutiklinio Ekrano Tipas Capacitive Ekranas
Prekės Būklė Naujas
Pirštų atspaudų Jokių Pirštų Atspaudų
Tipas LCD & Touch Ekranas skaitmeninis keitiklis
spalva juoda
LCD Kit Taip
Funkcija Asamblėjos Pakeitimo Remontas
Modelio Numeris Samsung Galaxy A71 A715 A715F SM-A715F
Suderinama Modelis Samsung Galaxy A71 LCD
Apie Laivybos Nemokamas Pristatymas
Ekrano Dydis 6.4 cm
Prekės Pavadinimas Lehonheq
Kategorijos Mobiliojo Telefono Lcd ; Mobilųjį Telefoną Touch Panel
Modelis SM-A715F, SM-A715F/DS, SM-A715F/DSN, SM-A715F/DSM, SM-A715W
Ekranas > 3"

Parašyti atsiliepimą

Incell Samsung Galaxy A71 A715 LCD Ekranas Jutiklinis Ekranas skaitmeninis keitiklis Asamblėjos Pakeitimo

Incell Samsung Galaxy A71 A715 LCD Ekranas Jutiklinis Ekranas skaitmeninis keitiklis Asamblėjos Pakeitimo "Samsung" A71 Ekranas A715F A715FD

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti