Parduotuvė pagal Kategorijas

Juokingas Mielas Kūdikis Vaikai Miegamojo Puošimas Vaikų Džiunglių Gyvūnų Traukinio Vaikų Atspausdintas Sienos Vaikams "PASIDARYK pats" Lipdukai

Nauja

€3.11

Aprašymas:

KARŠTA!Mados dizaino!Aukštos kokybės!100% nauja!Gražus sienos menas sienos lipdukas jūsų namuose ar biure duos savo kambarį gaivus atrodo, sukurti žavinga atmosferą, Jis duos nuostabi prisiliesti prie jūsų interjero Medžiagos: PVC.

Savybės: Ši siena lipdukas bus eiti į bet lygus, lygus, sausas ir be dulkių paviršiaus, puiki idėja dekoro jūsų kambarį, miegamojo, biuro, salėje būdu......Šiuolaikinis būdas papildyti jūsų namų ar verslo interjero dizainas.Pridėti elegancija jūsų dekoro tik kelias minutes

Spalva: Kaip nu

Lapo dydis : 50 cm X 70 cm

Baigti Dydis :170 X 70 cm Pastaba:

Pašto vamzdis yra naudojamas parašėte lipdukas, kuris tinka dovanų pakavimo naujai dažytos paviršiaus yra ne rekomenduojame naudoti siena lipdukas, kol ji yra visiškai sausas po 3 mėnesių.Atvaizdai ant nuotraukos yra pavyzdys tik tam tikslui, prašome kreiptis į tikrąjį dydį lapas.Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis dėl individualių monitoriaus nustatymas.

KAIP TAIKYTI 1. NUVALYKITE SAVO SIENOS, ĮSITIKINKITE, KAD JI YRA DULKIŲ, LYGUS IR SAUSAS, PRIEŠ JUS TAIKYTI JĮ Į JĮ. 2. VISKAS KO JUMS REIKIA YRA ŽIEVELĖS IR KLIJUOTI. 3. TAIKOMA ANT SIENOS(BET KOKS SAUSAS, LYGUS, BE DULKIŲ PAVIRŠIAUS )

Susisiekite Su Mumis

Jei klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus per "Užduoti pardavėjui klausimą" ,Mes stengiamės atsakyti į jūsų laiškus kaip įmanoma greičiau, tačiau dėl didelės apimties, kasdien gaunamus laiškus ir laiko juostų skirtumas, mes negali būti galėtų atsakyti į jūsų laiškus iš karto.Prašome leisti 1-2 darbo dienas mums atsako.

Žymos: katerių nuoma, ben šunų maisto, cardes yu gi, pastelė 2 f 8, dekoro bedroo, DJ Par Šviesos, ct70 guolis, byla gera y5, coilover ek4.

Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Juokingas Mielas Kūdikis Vaikai Miegamojo Puošimas Vaikų Džiunglių Gyvūnų Traukinio Vaikų Atspausdintas Sienos Vaikams

Juokingas Mielas Kūdikis Vaikai Miegamojo Puošimas Vaikų Džiunglių Gyvūnų Traukinio Vaikų Atspausdintas Sienos Vaikams "PASIDARYK pats" Lipdukai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti