Parduotuvė pagal Kategorijas

8 colių, TFT LED Monitorius BNC VGA, AV sąsajos ekranas 1024 x768 labai šviesus Kompiuterio monitorių

Nauja

€65.96

Žanras: 15 pin VGA, PC/pos BNC AV HDMI Ekrano Tipas :4:3 Santykis-8 colių TFT LED Ryškumas: 300cd/m2 Kontrasto Santykis: 400:1 Rezoliucija :1024 x 768 Pikseliai: 0.264(W) X 0.264(H) mm Pikselių Reakcijos Laikas: 8ms VESA Montavimo ,75*75mm LED Backlight gyvenimą Val 50,000 Įvestis VGA (15 pin) Palaiko: VGA/AV/BNC Garantija: 1 metai Kėbulo dydis:188X147X35MM Standartiniai priedai: maitinimo BNC linijos Pristatymo informacija

*Patikrinkite savo pristatymo adresą atsargiai, prieš kasos, nes jis negali būti pakeistas po pavedimai.

*Prekės yra vežamos tiesiogiai iš Shenzhen, Kinija sandėlyje paprastai per 30 iki 45 darbo dienų, kai išmokos yra gautos.

*Jei nenurodyta kitaip, užsakymai bus išsiųsti per China post pašto., ir faktinio pristatymo laikas gali skirtis, ir gali būti kontroliuojamas pardavėjo. *Už tarptautinius pavedimus, papildomus, laivybos mokestis yra nustatomas & pridėta bendrųjų standartų tarptautinių pervežimų, kurie gali turėti nieko bendro su vardinis, laivybos mokestis į prekės kainų, kad tik baigęs kainodaros strategija.

*Muitinės procedūros, kai kuriose šalyse gali būti netikėtas ilgesnį laiką.Mes labai rekomenduojame, tarptautinės pirkėjas naudoti Kinija paštu arba DHL,EMS, kuris yra patikimesnis.

Jei jūsų pristatymo adresas yra toje pačioje valstybėje kaip elementą, vieta, jūsų, kad yra valstybės pardavimų mokesčių, kurie bus surinkti per mus, kaip reikalauja įstatymai.

*Kaip tarptautinės pirkėjas, tai yra jūsų pareiga mokėti akcizo ir muito mokesčius.Mūsų kaina dozė apima mokesčius, PVM, ar kitų paslėptų muitų mokesčiai.

Susisiekite su mumis

Mes vertiname jūsų atsiliepimus mūsų sistema automatiškai palikti teigiamą atsiliepimą apie jus po jūsų pirkimo.Mes vertiname mūsų klientų labai daug.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti savo problemas,jei turite klausimų ar problemų, susijusių su jūsų užsakymą.Pls nepalikite neigiamų atsiliepimų, be susisiekite su mumis.Pardavimo sąlygos *14-os dienų pinigų grąžinimo garantiją ir jokių klausimų.Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, tiesiog siųsti jį atgal ir grąžinti pinigus arba pakeisti per 14 dienų, gavę jūsų užsakymą. *Po 14 dienų, jūsų pirkimo, bus taikoma vienerių metų gamintojo garantija, kurios apima remonto arba pakeitimo.Prekes galima pakeisti nauja arba iš naujo pagaminti vieną, jei nepavyksta su tinkamą naudojimą ir dėl kokybės per tris mėnesius nuo jūsų pirkimo datos.Priešingu atveju, ji gali būti pataisyta per gamintojo, jei pagal garantija. *Pelnas yra tvarkomi automatiškai per mūsų sistemą, ir prašome susisiekti su mumis pirmą grįžti leidimo numeris arba RMA#, siekiant gauti jūsų grąžinamąsias išmokas arba pakeisti laiku. *Mes siūlome savo klientams geriausią grąžą patirtis ir jūsų pasitenkinimas yra garantuotas. *Mūsų produktai yra garantuotas 100% nuo defektų.Jei yra defektų, prekės gali būti grąžinamos mūsų kaina su grąžinimas prekių etiketės su sąlyga, jei grąžinti per 14 dienų nuo užsakymo gavimo dienos.Taigi pirkti su pasitikėjimu ir saugus protus. *Pirkėjų yra atsakingi už grąžinti laivyba), ir laivybos ir tvarkymo mokesčiai, paprastai nėra grąžinamas, išskyrus atvejus, kai ji yra netinkamos kokybės produktų ar klaidų pardavėjo pusėje. *Grįžti ne dėl pardavėjo ar produkto defection taikomos 20% pakartotinio laikymo mokestis, ir mes pasiliekame teisę nepriimti grąžos per 14 dienų dėl objektyvių priežasčių, nesusijusių su pardavėju.Dėl garantijos, pirkėjai yra atsakinga už laivybos mokesčiai į ir iš pardavėjas ar gamintojas. ---Pirkėjai turi sumokėti grįžti laivybos mokestis, Prieš grąžinant bet kokia tvarka, prašome susisiekti su mumis elektroniniu paštu, RMA numerį, Visos grąžinimo užsakymai turėtų būti jūsų eBay user ID, eBay item numeris, ir trumpas priežastis, grąžinimo tvarką. ---Grąžinimo tvarka turi būti tos pačios būklės, kokios gavo. - - - - - Jei prekė buvo gautas žalos ar su defektais, prašome pranešti apie tai pardavėjui per 3 dienas nuo gavimo elementą. ---Defektinių elementai gali būti keičiamasi už identišką daiktą, jeigu žala yra su keičiamais dalis, ši dalis bus užsakyta ir dalies pakeisti.

Žymos: 224j, 6 colių vga ekranas, lcd monitorius, 68 colių ekranas, 1024 x 768, stebėti vnt, 10 colių hdmi, stebėti, 10 colių ekranas, hdmi monitorius.

Kontrastas Kita
Integruotas Garsiakalbis No
Prašymas Desktop
Kilmės KN(Kilmės)
Skydelio Tipas TFT
Produktų Statusas Sandėlyje
Modelio Numeris TB8008
Reakcijos Laikas 8ms
Pradžios Data 2016
Vertikalus Matymo Kampas 140°
Rezoliucija 1024 x 768
Ryškumas 300cd/m
Ekrano Santykis 16
Ekrano Dydis 8"
Sąsajos Tipas VGA
Prekės Pavadinimas ZGYNK
Horizontalus Matymo Kampas 160°
Ekrano Tipas led

Parašyti atsiliepimą

8 colių, TFT LED Monitorius BNC VGA, AV sąsajos ekranas 1024 x768 labai šviesus Kompiuterio monitorių

8 colių, TFT LED Monitorius BNC VGA, AV sąsajos ekranas 1024 x768 labai šviesus Kompiuterio monitorių

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti