Parduotuvė pagal Kategorijas

Optinis įrenginys Valdybos GDI CDI Dreamcast Atrakinta "PASIDARYK pats", Remonto DC SEGA Svajonė Mesti Žaidimą Antra Karta GDEMU Žaidimas

Nauja

€23.93

Savybės: nauja gdemu optinis įrenginys modeliavimas valdyba, skaityti žaidimą greitai.Paprasta gdemu montavimas, ne suvirinimo, jokios žalos prie kompiuterio.Geras suderinamumas, gali skaityti GDI ir CDI.Didelis ir stabilus veikimas užtikrinti, kad jums mėgautis savo žaidimų.Puikus SEGA Svajonė mesti Žaidimą, veiksmingai pagerinti veiksmingumą.Atnaujinti: pasikeitė SD kortelės laikiklį, Priimti visus metalo kortelės laikiklį, SD kortelių skaitymas yra daugiau sklandžiai ir stabiliai.

Specifikacija: Medžiaga: ABS Svoris: 40 g Dydis: Apytiksl. 10*6*2cm Modelis: SEGA Svajonė mesti Žaidimas Žaidimas Priedų Tipas: Kitos Žaidimai Tipas: 5.15 b ,5.15,5.5

Pastaba: Šis GDEMU tinka tik DC val kompiuterio, kitaip jis bus sudeginti GDEWU.Jis draudimas įjungiate montuojant.SD kortelės rekomendacija: turėti stabilių rezultatų, kai suderinamos dongzi ir shandi taip pat "kingston".Jūs turite suformatuoti kortele į FAT32 dokumentų sistemą.Patariama naudoti 32 GB atminties kortelę ir palaikyti iki 128G kortelę.

GDEMU dokumento sistemos nustatymas: Parsisiųsti GDEMU 6.0 dokumentas SD Kortelė,01 sistema arba katalogas, kurie negali išsaugoti žaidimai, ir pastatytas 02/03/04/05 ir kt.Rimtai, jūs galite pastatyta iki 9999 sistemos katalogą.Jūs galite įdėti CDI ir GDI dokumentu aplanke ir kiekvienas žaidimas, kiekvieną atskirą aplanką.A ir B žaidimas yra manoma, putted dviem aplanką, tuo pačiu metu, A IR B,C, manoma, kad putted per tris šių aplanką, IR t.t.Galite paspausti mygtuką ant lentos, norėdami baigti filmuoti, norėdami perjungti kitą žaidimą po baigti žaisti žaidimą A.

Naudojimas: Paruošti vieną SD kortelę ir tada formatuoti į FAT32,atkreipkite dėmesį ,kai jūs į savo kortelę per 32GB talpa, jūs negalite naudoti FAT32, suformatuokite kortelę.Tai neprieštaravimo, kad galite naudoti tik EXFAT.

Katalogas saugojimas: GDEMU gali skaityti Numeris kataloge forma SD kortelę.Tiesiog, jūs galite paremti 9999 Diskų atvaizdus į vieną kortelę.

Numeris kataloge formatas: 1-99 Lizdas yra išreikšta iki 2 skaitmenų,100-999 išreiškiamas 3 skaitmenų,1000-9999 išreiškiamas 4 skaitmenų.

Operacija veiksmus: 1.Atjunkite visus laidus nuo konsolė 2.Pašalinti diską iš disko ir uždarykite dangtį 3.Atrišti modemą add-on, vieta konsolės aukštyn-žemyn ant tvirto paviršiaus 4.Pašalinti 4 varžtus, esančių kampuose, naudojant Phillips PH#2 atsuktuvas 5.Paspaudę konsolės pusėse su abiem rankomis ir atsargiai pasukite jį į vertikalią padėtį

Svarbu: įsitikinkite, kad dabar atsukti viršutinis dangtis ne kristi žemyn.Ji turi žemyn dalis GD-ROM asamblėja, kuri galėtų tapo atskirti ir traukti/žalos juostelės kabelis.

Pakuotė: 1 x Optinis įrenginys Valdybos 1 x Fiksuotojo Sagtis

Žymos: sega dreamcast valdikliai, kontrolės dreamcast, sega dreamcast, dreamcast valdytojas 2, nagų perdavimas, DREAMCAST, uždegimo cdi, dreamcast shell, dreamcast gdemu, dreamcast vdu.

Suderinamos Prekės/Modelis Sega
Sega Modelis DREAMCAST
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas TureCloser
Modelio Numeris SEGA Svajonė mesti Žaidimą

Parašyti atsiliepimą

Optinis įrenginys Valdybos GDI CDI Dreamcast Atrakinta

Optinis įrenginys Valdybos GDI CDI Dreamcast Atrakinta "PASIDARYK pats", Remonto DC SEGA Svajonė Mesti Žaidimą Antra Karta GDEMU Žaidimas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti