Parduotuvė pagal Kategorijas

TP-LINK Tapo C200, Wi-Fi saugumo pasukimo kamera, HD 1080p Vaizdo, naktinio matymo, X/Y sukimosi judesio aptikimo

Nauja

€29.08

TP-LINK Tapo C200 WiFi saugumo kameros

HD vaizdo: surinkti visus duomenis, kurių apibrėžimas 1080p.Judėjimas: 360 ° horizontaliai ir 114 ° vertikali Advanced Night ekranas: net naktį, šis fotoaparatas suteikia vizualiai atstumas iki 9 metrų.Pranešimai ir judesio aptikimas: gauti pranešimą, jei nieko įtartino, skaičius.Šviesos ir Garso Signalas: įjungti šviesos ir garso efektai, baidyti bet kokį nepageidaujamą aplankyti.Dvejopą Audio: bendrauti su kitais dėka įmontuotas mikrofonas ir garsiakalbis.Saugus Atmintis: Palaiko MicroSD Kortelės (iki 128 GB).Balso Kontrolė: išleidimo jūsų rankų dėka balso kontrolė: Suderinama su "Google" Padėjėja " ir " Amazon Alexa. ("Google" ir "Amazon", Alexa asistentas galimi tik tam tikrose šalyse ir visomis kalbomis).

Judėjimo aptikti ir gauna perspėjimą iš karto

Namų vagystės yra tai, ką mes norime išvengti.Įdiegti vaizdo kamera, nukreipta į įėjimo, savo namuose, garaže ar rūsyje, užtikrinti saugumą savo šeimos ir namų.Gauti pranešimą, kai fotoaparatas aptinka judėjimą į jūsų namus.Tai gali būti priimti paketą, jūsų namuose, ar įtartinus įsibrovėlis.Ji įjungia šviesos ir garso efektai, kuriuos baidyti bet kokį nepageidaujamą aplankyti.

Advanced night vision padeda savo apsaugą, o jūs miego

Miego saugią naktį.Tegul jūsų fotoaparato žiūrėti savo namus, o jūs miego. 850nm infraraudonųjų spindulių naktinio matymo palaiko spalvų filtras esant silpnam apšvietimui, o atstumas iki 9 metrų.

Privatus Režimas ir saugios vietos saugojimo užtikrinti jūsų privatumą

"MicroSD" kortelės parduotuvių iki 128 GB, lygus, 384 valandas (16 dienų) filmuotą medžiagą.Tai leidžia ne tik mažinti gyventojų išlaidas saugykla debesyje, bet ir jaustis tikri, kad vaizdo įrašai yra saugomi dideliu greičiu dėl vietos kortelė prieinama tik prietaisų Tvarkytuvė. (Remiantis laboratorinių sąlygų.

HD vaizdo

Užfiksuoti bet kokią informaciją, dėka apibrėžimas 1080p.Jūs galėsite tiksliai pamatyti, bet įvykį, kuris atsitiko prieš jūsų kamerą, kai tai buvo.Jūs žinote, jei jūsų vaikai yra saugūs, gerai prižiūrimi arba kai situacija.

Live vizualizacijos ir dual-garso prasme.

Kai jūs turite kelionę, jūs vis tiek galite būti tikri, kad jūsų mažyliai yra gerai, ar kas rūpinasi jų daro gerai.Dvigubos vėžės garso leidžia pasakykite jiems, kiek jūs juos praleisti (arba nustoti valgyti savo maisto).

Patikrinkite, ar jūsų kambarys išsamiai

Platus aprėpties leidžia jums užfiksuoti bet kokį laiką.

Dalintis kiekvieną įsimintina akimirka

Smagu ir žavinga akimirkų verta dalintis, ypač tiems, kurie jums patinka ir yra toli.Nuolat jas atnaujinti iš jūsų dieną ir padaryti juos savo gyvenimo dalį kas antras galite pasidalinti.

Paprasta Sąranka dėka minkštos AP

Galite nustatyti, kad fotoaparatas minučių dėka app.

Specifikacijos

Grįžta

Jūs turite per 15 dienų grąžinti prekę, tačiau atkreipkite dėmesį, kad mes ne priimti grįžti panaikinti šiais atvejais: -Pertraukos arba netinkamo naudojimo. -Estetinė žala, pavyzdžiui, įbrėžimų ar smūgių. -Produktuose, kurie buvo šlapia vandens ir/ar kitų skysčių. -Originalaus wrapper nėra puikios būklės. -Produktų, kad gali trūkti, originalus priedai.

Siuntas

Ne siuntas, sukeltų į Kanarų Salas, Seutą ir Meliliją.

Apie Mus

Įkurta 1996, TP-Link-tai pasaulio tiekėjas patikimas tinklų įrenginių ir priedų, dalyvauja visose kasdieninio gyvenimo.IDC analitikas įmonė sistemingai klasifikuoja bendrovė kaip numeris 1 tiekėjas "Wi-Fi" * prietaisų, tiekimo įrenginius į daugiau nei 170 šalių ir teikia paslaugas milijardus žmonių visame pasaulyje.Su pasirodė paveldo stabilumo, našumą ir vertę, TP-Link sukūrė produktų portfelį, kuris atitiktų tinklo patenkinti visų vartotojų.Dabar, kaip prijungti prie gyvenimo būdo ir toliau vystytis, įmonė plečiasi šiandien įveikti rytojaus poreikius." * Pagal IDC bendrovės naujausiais ketvirčio ataskaitoje dėl tolesnių priemonių visame pasaulyje, o galutinė versija antrojo ketvirčio 2018 m.

Žymos: havit kamera 1080p, camara skaitmeninis fotoaparatas, 360 kamera laipsnis, 1080p kamera, lempa led, ds fotoaparatas, kamera 4k 2, vakarienė rinkinys, indai, stalo reikmenys, a9 1080p wifi mini kamera, modulis tp 4056.

Rotacija Sukimosi X/Y
Kilmės ES(Kilmės)
Garso Dvikryptis
Judesio Aptikimas If
Vaizdo Transliacijos 1080p
Modelio Numeris Tapo C200
Belaidžio Saugumo WPA/WPA2-PSK
saugumas Šifravimas 128 bitų AES su SSL/TLS
Režimas Privatumo If
Prekės Pavadinimas TP-link
Garso bendravimo Dviguba Garso Jungtys
vizija Full HD 1080P
Naktinis Matymas IR šviesos DIODAS 850 nm, iki 9 metrų
Peržiūrėti Diapazonas 360 ° horizontaliai, 114 ° vertikali
Sistemos reikalavimai IOS 9 +, Android 4.4 +
Dažnis 2.4 GHz
Vaizdo suspaudimas H. 264

Parašyti atsiliepimą

TP-LINK Tapo C200, Wi-Fi saugumo pasukimo kamera, HD 1080p Vaizdo, naktinio matymo, X/Y sukimosi judesio aptikimo

TP-LINK Tapo C200, Wi-Fi saugumo pasukimo kamera, HD 1080p Vaizdo, naktinio matymo, X/Y sukimosi judesio aptikimo

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti