Parduotuvė pagal Kategorijas

60 Butelių eterinis Aliejus Atveju 10ml/15ml eterinis Aliejus Maišus Kelionės Nešiojami krepšiai Nagų lako Laikymo Maišelis

Nauja

€3.48

Savybės:

1. Vidinės net maišelis dizainas saugojimo krepšys turi užtrauktuką, kuris yra puikus ir veiksmingas siekiant išvengti priedai nuo kritimo, kuris sumažina daugiau problemų ir yra patogiau naudoti.

2. Kad žmogiškas dizainas kempine viduje, vidinės sponge maišas yra skirtas pagal atitinkamą lizdą butelį, ne tik maksimalią apsaugą butelį ir aksesuarų, bet taip pat patogiau naudoti.

3. Išskirtinį užtrauktuko dizainas, užtrauktukas su patvarus nailono užtrauktukas, nebus taip lengva sulaužyti ir bloga dantų.

4. Nešiojamų dizainas, saugojimo krepšys nešiojamų didelis tankis, kietumas, komfortas, geresnis vienas colio ir puse nailono juosta.

5. Atsparus vandeniui ir aplinkai draugiškas dukart kryptis 600D nailono audinio išorėje krepšys gali būti saugomos kiek.

Specifikacija: Pastaba: Šios prekės Nr. butelis pristatyti.Mažas: 10ml 60 Skyrių eterinis Aliejus Maišus Big: 15ml 60 Skyrių eterinis Aliejus Maišus Medžiaga: EVA

Gaminio Dydis: 320*225*50mm/12.6*8.6*2.0 į

Įpakavimas: PE Maišas

Spalva: Raudona/Žalia/Mėlyna/Violetinė/Sidabrinė/Oranžinė/Rose Red

Produkto savybes: EVA Pakuotė Medžiaga Yra plonos Struktūros, Lygaus Paviršiaus, Minkšta ir Elastinga.Geras Atsparumas Smūgiams ir Atsparumas dilimui, Anti-Trinties Poveikį.Gali Veiksmingai Apsaugoti Savo Produktus Nuo Sugadinimo.

Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

3. Ne butelis pristatyti.

1 X Eterinio Aliejaus Saugojimo Krepšys

Lašas Laivybos Paslaugos. 1.Nėra ribotų išteklių, kad būtų įvykdyti užsakymus kasdien. 2.JAV/CA /RU siuntimo greitis labai greitai. 3.Prioritetas pristatymas,greitas pristatymas per 48 val. 4.Jokios sąskaitos ar receip ar reklaminės medžiagos, įtrauktos. 5.Paramos CSV/EXCEL ( didesnius užsakymus) dropshipping.

Žymos: Dazz, medicinos istrument, dh nagai, pečių maišą, auksas "gucci" bag, tote bag, priedų kelionė, tarptautinio kelionių priedai, maišelis maišelis, rinkinys medicinos krepšys.

Tipas Laikymo Krepšiai
Formos Aikštė
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti Kelionės
Modelio Numeris Laikymo Krepšiai
Forma Trimatis Modelis
Medžiaga Audinys
modelis Trimatis Modelis
Prekės Pavadinimas alloet
Produktas Medicininė Vaistinėlė
Funkcija Įžuvinti
Taikomas Vietos Drabužių spinta

Parašyti atsiliepimą

60 Butelių eterinis Aliejus Atveju 10ml/15ml eterinis Aliejus Maišus Kelionės Nešiojami krepšiai Nagų lako Laikymo Maišelis

60 Butelių eterinis Aliejus Atveju 10ml/15ml eterinis Aliejus Maišus Kelionės Nešiojami krepšiai Nagų lako Laikymo Maišelis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti