Parduotuvė pagal Kategorijas

Gotikos Moterų Bodycon Aukšto Juosmens Atsitiktinis Romper Kietas Rausvos Spalvos, Spageti Jumpsuit Klubas Bodysuit Ilgas Kelnes Moterų Bodysuit

Nauja

€2.83

Sveiki!Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!

Kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas.klientai visi yra mūsų draugai.

atvykimo dizainas,100cm visiškai Naujas, aukštos kokybės!

Medžiaga: Poliesteris

Spalva: Geltona,Mėlyna,Rose Red

Stilius: Jumpsuit

Dydis : S M L XL

Yra 2-3cm skirtumas pagal rankinis matavimas.

prašome patikrinti, matavimo diagramos atidžiai prieš jums pirkti prekę.

1 colis = 2,54 cm

Atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvų skirtumas turėtų būti priimtina dėl šviesos ir ekrane.

Ką Jūs Gaunate:

1 x jumpsuit

Peržiūros :

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje(prašome pridėti į mano mėgstamiausia parduotuvė):

1.Klientai yra mūsų dievas.Mes parduoti produktus už mažiausią kainą ir padaryti mažiau pelno.Mes taip pat sveikiname didmenininkas ir pirkimo agentų su mumis bendradarbiauti.

2. Mes turime discountable pardavimo ištisus metus.Pardavimai atliekami daugiausia Fiksuota Suma (Kai jūs perkate ką nors, kuris yra net iki mūsų standartas,gausite nuolaida), Ribotą Laiką,Pardavimas ir Pardavimo Kuponus.Nauji produktai, nuolaidos s ir siurprizas bus visur.

3.Nuo šiandien, jei jums praleisti daugiau nei 30 dolerių mūsų parduotuvėje, ir jūs galite paveikslėlį ir siųsti su mumis, jums bus suteikta galimybė gauti 1 dolerių grynųjų pinigų kupono apribojimą 30 dienų.

4. Jei nerandate jūsų mylimas produktą mūsų parduotuvėje, nesijaudinkite!Tik atsiuntė mums nuotrauką produkto mes surasime jums patį vieną ar panašūs vienas ir parduoda ją jums už mažiausią kainą.

Jūsų parama yra mūsų motyvacija!thanks a lot!!

Pristatymas

* Dauguma iš mūsų pasiūlymų yra skatinamas (pasirinktose šalyse) iki ePacket /China post, paprastai Pagal $100 siųsti Kinija paštu, daugiau nei $100 iki EMS/DHL/Fedex IP .Prašome susisiekti su mumis prieš pateikiant užsakymą, jei jums reikia prekių skubiai.

* Prekės yra vežamos per China post/ePacket ,prašome leisti 15-50days pasiekti.

* Siekiant užtikrinti, kad gausite savo užsakymą su tax free arba mažesnis mokesčio nuo importo,mes jums pareikšti, kad tai yra "dovana", su mažesnės vertės,jei visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.

Mokėjimo

* Mokėjimas turėtų būti gautas per 3 dienas aukcionų uždaryti.

*Sąlyginio deponavimo yra mūsų pageidautina mokėjimo būdą,mes taip pat priimame įvairius mokėjimus T/T", " Western union,Money gram ir kt., kaip nurodyta toliau.

Grįžti&Keistis politika

* Visi iš mūsų pasiūlymų yra remiama 100cm pasitenkinimo garantija,jei dėl kokių nors priežasčių jums nėra įvykdytos ,jūs galite grąžinti prekę mums tai originalus condtion dėl grąžinamosios išmokos arba mainus.Prieš paštu mums atgal prekę,prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grįžti&keistis instrukcija.Mes grąžinsime visus savo pinigus, išskyrus tuos atvejus, laivybos ir tvarkymo mokesčiai, po to, kai gausime jūsų atgal daiktų.

Atsiliepimų politikos

* Mes suteiksime teigiamą grįžtamąjį ryšį, kai gausime mokėjimą,skatinti sveiką Ali bendrijos,mes tikimės, kad jūs padaryti tą patį mums.Mes norime, kad jūs suprantate, kad mes vertiname klientų aptarnavimo milžiniškai.Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimą,prašome suteikti mums galimybę išspręsti šią problemą, prieš palikite mums neigiamų atsiliepimų.Esame įsitikinę, kad visada yra sprendimas, ir mes tikrai nenorime, blogas grįžtamasis ryšys turi būti, kai sandoris baigiasi.

Apie Iš vertybinių popierių

Jei jūs perkate ką nors, kuris yra sandelyje.mes su jumis susisieksime be 24 valandas su kai kuriais patarti.jūs galite reguliuoti savo užsakymą mūsų patarti.jei jūs donot atsakyti man per 3 dienas.mes atsiųsime panašaus stiliaus žaidimai.prašome suprasti.

Didmeninė

Jei stilius turi daug spalvų ir dydžių.Jūs galite maišyti, bet tau patinka.

Jei norite maišyti kai kurie produktai, jums gali man duoti kodas produkto kiekio jums reikia (gali pateikti "excel", man bus geriau).Aš duosiu jums nuolaidą kainą (kuo daugiau perkate tuo didesnę nuolaidą gausite)

Jei perkate daugiau nei 1000$ kas mėnesį.Galite būti VIP.Jums patiks daug specialių paslaugų savo parduotuvėje!

Interneto parduotuvės savininką:

Jūs galite įdėti savo interneto dalykų, kad jūsų interneto naršyklė.Taip pat galiu padėti jums lašas laivybos savo klientams.

Pastabos

* Sumaišykite kad sveiki,OEM kad sveiki.

*Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes pasistengsime atsakyti per 24 val.

DUK

Q:Kaip aš galiu mokėti už mano pirkti?

A: mes priimame šiuos mokėjimo būdus: cridet kortelė; moneybooker;T/T;western union.

Q:Kiek tai kainuos, kad laivas į savo šalį?

A:Paketas mažiau nei 2 Kg bus išsiųstas Kinija Paštu oro paštu, kuris yra 26 šalių taip: Jungtinės amerikos valstijos; Jungtinė Karalystė; Australija; Brazilija; Kanada; Italija; Turkija; Ispanija; Malaizija; Prancūzija; Rusija; Švedija; Naujoji Zelandija; Norvegija; Šveicarija; Japonija; Tailandas; Airija; Izraelis; Belgija; Lenkija; Pietų Korėja; Austrija; Vokietija, Danija, Singapūras.

Kitų šalių ir pakuotės daugiau nei 2 Kg, pirkėjai turi sau visą laivybos kaina.

Q:ar Yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?

A: Taip, mes laivas kas, kad su savo Sekimo Numerį, ir jūs galite peržiūrėti siunta staus atitinkamoje interneto svetainėje.

Q:Ar šis produktas ateiti su mažmeninės pakuotės?

A: Mes turime paskelbė pakavimo išsamiai aprašo kiekvieno produkto, prašome patikrinti jį, ačiū!

Q:aš esu perpardavinėtojas,norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą, kokia didmeninė kaina?

A: Labas,ačiū už jūsų užklausą, jei norite pirkti didelio kiekio, prašome siųsti laišką į mus, mes suteikiame jums geriausią kainos, ačiū!

Žymos: mėlynos ir baltos bodycon jumpsuit, suwa seksualus jumpsuit, plus size bodysuit ir jumpsuit, sexy moteris crotchless jumpsuit, bustier jumpsuit, negabaritinių lady jumpsuit, thefound bodycon jumpsuit, lankas seksualus tvarstis jumpsuit, mėlyna ilgai bodycon jumpsuit, blackless jumpsuit.

Amžius Amžius 18-35 Metų
Tinka Tipas Reguliariai
Prekės Pavadinimas Urkutoba
Tipas Jumpsuits
Modelio Tipas Kietas
Audinio Tipas Šifono
Stilius Atsitiktinis
Modelio Numeris Moteriški Kietas spageti dirželis Romper Jumpsuit Ilgas Kelnes
Medžiaga Poliesteris
Apdaila NĖRA

Parašyti atsiliepimą

Gotikos Moterų Bodycon Aukšto Juosmens Atsitiktinis Romper Kietas Rausvos Spalvos, Spageti Jumpsuit Klubas Bodysuit Ilgas Kelnes Moterų Bodysuit

Gotikos Moterų Bodycon Aukšto Juosmens Atsitiktinis Romper Kietas Rausvos Spalvos, Spageti Jumpsuit Klubas Bodysuit Ilgas Kelnes Moterų Bodysuit

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti