Parduotuvė pagal Kategorijas

2021 Broadlink RM4 Pro Universali IR RF Smart Nuotolinio 315/433mhz Hub Wireless Wifi Kontrolės Valdiklis Suderinamas Alexa, Google "Siri"

Nauja

€18.52

2021 Broadlink RM4 Pro Universali IR RF Smart Nuotolinio 315/433mhz Hub Wireless Wifi Kontrolės Valdiklis Suderinamas Alexa, Google "Siri"

Skirtumas 1. Broadlink rm4 pro yra IR+ RF nuotolinio, ---Paramos RF (433MHz fiksuotojo kodas) kontroliuojamų įrenginių, tokių kaip užuolaidos/atspalvių varikliu, projektorius ir šviesos jungiklis; ---Paramos 50,000+ IR kontroliuojamas prietaisai, tokie kaip TELEVIZORIUS, STB, DVD, Oro kondicionierius, Ventiliatorius, Vaizdo įrašymas, Garso ir daugiau (nepalaiko RUSIJOS geležinkelių kodas kontrolės ar mokymosi) 2. Broadlink rm4 mini yra IR nuotolinis tik.Tiek paramos HTS2 Temperatūros ir Drėgmės Jutiklis( pirkti atskirai).

Broadlink RM4 pro

---RM4 pro palaiko tiek ir SPINDULIŲ ir RUSIJOS kontroliuojama prietaisai, visus į vieną paverčia jūsų išmanųjį telefoną į universalų nuotolinio valdymo pultą ir sujungia valdyti namų pramogų ir automatizavimo prietaisais, viena paprasta naudoti app BroadLink.RM4 pro veikia su Alexa/ "Google" Asistentas/IFTTT.Kai suporuotas su Alexa, ji suteikia jums hands-free valdymas balsu savo prietaisams, pavyzdžiui, įjungimas/išjungimas jūsų TV ar sukant aukštyn/žemyn apimtis per balso komandą. ---Didelių IR duomenų bazės: padengti 98% IR nuotolinio valdymo funkcija, automatiškai atnaujinama debesis.Mokymosi pareigos: mokytis antkaklio, jei prietaiso modelio nėra. (RD, palaiko tik 433MHz fiksuotojo kodas gyvenimą, negali išmokti 315MHz arba geležinkelių kodai) ---Paramos Zero Configuration Varomas FastCon Technologija

Pastaba:

-Atsisiųskite naujausią Broadlink App palaiko Tik 2.4 GHz "Wi-Fi".Broadlink RM4 Pro Turinys: 1x PRO RM4 1x USB Laidas 1x Instrukcija Broadlink RM4 PRO Domotica Mando a distancia Universalus RF IR Alexa, Google Namų BROADLINK RM4 PRO CENTRINĖS WIFI AUTOMAÇÃO įsikūręs " residencial Broadlink RM4 Pro Rm4C Mini Protingo Namo Automatizavimo WiFi IR Universalus RF Pažangi Nuotolinio valdymo pultelis Dirbti Su Alexa

BroadLink RM4C Mini RM4 Pro Protingas Universalus Nuotolinio WiFi IR/ RF 433/315 prietaisai, Alexa, Google Namų Balso Kontroliuojama

BroadLink RM4 Mini Wi-fi " IR " Smart AC TV Valdytojas, Protingo Namo Automatika, Darbai su Alexa, Google Namų, IFTT

AUKŠTAS SUDERINAMUMAS: Parama 50,000+ IR kontroliuojamas prietaisai, tokie kaip TELEVIZORIUS, STB, Oro kondicionierius, Ventiliatorius, Vaizdo įrašymas, DVD ir daugiau.NAUJOS FUNKCIJOS:Palaiko išorinį Temperatūros ir Drėgmės Jutiklis USB Laidas (įsigyti atskirai), prijungti jį prie RM4 mini, BroadLink App bus rodoma kambario temperatūra ir drėgmės.

Broadlink RM4 Pro Wifi IR RF Nuotolinio Valdiklio XiaoMi Darbo Alexa "Google" pradinis mini HTS2 Tempetature Drėgmės Jutiklis Jutiklis

Pastaba: Broadlink HTS2 Jutiklis palaiko tik BroadLink RM4 mini ir RM4 Pro universalų nuotolinio valdymo pultą, jis nepalaiko BroadLink RM mini3, ar BestCon RM4C mini.

TEMPERATŪROS IR DRĖGMĖS JUTIKLIS:

Šis jutiklis yra labai ypatinga, skirtingai nei tradiciniai, jis yra integruotas, USB kabelis, labai maža ir miela, jums nebus net nepastebi jo egzistavimą, jei jums nereikia mokėti dėmesį į tai pažvelgti.Bet tai iš tikrųjų padeda jums nustatyti tikslią patalpos temperatūra ir drėgmė, ir rodyti savo telefono, kad jūs galite žinoti, patalpų aplinką bet kuriuo metu ir bet kur.

VEIKIA SU RM4 MINI IR RM4 PRO:

BroadLink HTS2 Jutiklis Aksesuaras sujungia funkcijų, temperatūros ir drėgmės jutiklis ir USB maitinimo kabelis.Prijunkite prie RM4 pro ir USB adapteris tiesiog kaip paprastas USB kabelis, valdymo skydelio RM4 pro BroadLink programą, ji bus rodoma temperatūra ir drėgmė patalpoje, kurioje jutiklis yra.

Žymos: broadlink sp3, broadlink mini rm4, namų smart, perjunkite wi-fi, 423 mhz nuotolinio valdymo pultas, 4k go pro, r2 sonoff, vyrai kompiuteris, paramos pc žaidimų, belaidžio headphon.

"google" pradinis mini "google" pradinis mini suderinama
alexa "amazon" echo alexa "amazon" echo Suderinama
"Amazon" Alexa "Amazon" Alexa Suderinama
protingo namo įrenginius smart home hub
homekit hogar inteligente
Stilius domotique broadlink
Palaikoma OS iOS 7.0/Android 4.0 ir aukščiau
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Sertifikavimo ROHS
Modelio Numeris Broadlink rm4 pro / Bestcon rm4c mini
protingo namo sistemos protingo namo automatika
Namų Asistentas "google" pradinis balso asistentas
Jungtis Belaidžio
App broadlink
Broadlink rm mini3 rm4 mini protingas ir nuotolinio valdymo broadlink
naujos ir + rf modelis Broadlink RM4 Pro 2020 m.
Suderinamumas Viskas Suderinama
alexia alexa "amazon" echo dot altavoz
broadlink jutiklis Broadlink temperatūros ir drėgmės jutiklis
Ryšio režimas, Wi-Fi 802.11
Tiekimo 100-250VAC 50/60hZ
broadlink rm 4 pro wifi ir rf nuotolinio valdymo pultelis broadlink
Funkcija Namų Automatikos Moduliai
broadlink hts2 smart priedus reikia pirkti
paramos smart wifi lizdas Broadlink SP3S lizdas
broadlink universalus smart remote control "google" pradinis
Centrinis Dažnis 38k
protingo namo broadlink
smarthome Protingo Namo Kit
Darbo Drėgnumas <=80%
Kamera Įrengta No
Didmeninė Smart Nuotolinio Valdymo priimti
Alexa Echo alexa echo Suderinama
senas ir modelis 2 broadlink rm mini 3
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas broadlink
nauji ateina broadlink rm4 mini
Dropship Broadlink RM min3 priimti
domotica casa inteligente
"google" pradinis "google" pradinis suderinama
naujos ir modelis Broadlink Bestcon RM4C Mini
"Google" Asistentas "google" asistentas suderinama
protingo namo "wifi" alexa smart home broadlink
Radijo dažnis 433 MHz
senas ir + rf modelis Broadlink rm pro +
Wifi interruptor wifi

Parašyti atsiliepimą

2021 Broadlink RM4 Pro Universali IR RF Smart Nuotolinio 315/433mhz Hub Wireless Wifi Kontrolės Valdiklis Suderinamas Alexa, Google

2021 Broadlink RM4 Pro Universali IR RF Smart Nuotolinio 315/433mhz Hub Wireless Wifi Kontrolės Valdiklis Suderinamas Alexa, Google "Siri"

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti