Parduotuvė pagal Kategorijas

FINDAMAZE Reketas, Anglinio Plieno, Genėjimo Žirklės, Sodo priežiūros, Medžio, Gėlių Darbo Taupymą Pruner Pjovimo Įrankis

Nauja

€7.46

Aprašymas :

Jei radote sau, kad jis turi mažiau stiprumo, artritu ar turite skausmai, kai, naudojant standartinę genėjimo žirklės, ir nori gauti darbo-taupymo pruner.Tai pruner padės padaryti dauguma pjovimo už jus.Viskas, ką jums reikia padaryti, tai vieta jūsų rankos rankenos padėtis ir diferentą žemyn filialai.

Specifikacija :

Medžiaga : anglies plienas + aliuminio lydinio

Dydis : 200x65x20mm / 7.87x2.56x0.79"

Spalva : sidabrinė + juoda

Frezavimo diametras : ≤18mm / 0.70" (freshbranch), ne didesnis kaip 16mm / 0.62" (sausos medienos)

Ypatybė :

Sunku gabalai tapti lengva

Minkštos gumos rankenos sugeria slėgis

Padengtas ašmenys slysta per medieną be ašarojimą

Ratcheting mechanizmas, darbo taupymo dizainas

Lengvas aliuminio konstrukcija nebus rūdžių

Pakuotės Turinys :

1 x Genėjimo Žirklės

Kadangi mes esame gamintojai, todėl nereikia abejoti, kai matote, mūsų pasiūlymas yra mažesnė, nei kitų.Mes priimti modelio mažą pelną, bet ir greita apyvarta.Ar esate Kinų agentas arba tarptautinės agentas, mūsų tiekimo kaina yra tokia pati.Mes turime nustatyti labai tikslią laivybos šabloną, kaina didžiausiose šalyse buvo labai mažas, vengiant kliento prašymą pakeisti kainą.Jei turite klausimų apie kainą, nedvejodami kreipkitės į mus.

Logistikos Patarimai:

1.Mūsų produktai yra parduodami visame pasaulyje(Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO,FPO adresas)

2. Mes teikiame teisę sekimo numerį,galima stebėti interneto svetainėje.Tačiau, kai kuriose šalyse nėra paramos logistikos stebėjimo.Jei tai yra atvejis, prašome būti kantriems.Dauguma straipsnių bus išsiųstos per 2 darbo dienas po apmokėjimo.

3.We will ship pagal logistikos metodas pasirinktas klientas.Į Tavo-diena.lt platforma reikalauja Tavo-diena.lt Standartinis Pristatymas būti pageidaujama penkių šalių: Ispanijoje, Prancūzijoje, Nyderlanduose, Lenkijoje ir Čilėje.Visiems klientams rekomenduojame ePacket.Laikas epacket atvyksta į Prancūzijos paprastai negali viršyti 10 dienų.

Mes rekomenduojame, kad dauguma šalių pasirinkti ePacket kaip transporto priemonėmis, kurios yra pigios ir greitai.

4.Mes pasirinkti greičiausią logistikos siųsti sklypas.Tačiau, transportavimo greitis gali turėti įtakos skrydžių vėlavimo, švenčių, muitinės tikrinimai, ir stichinių nelaimių.Jei negavote, tai bent nurodytu laiku, prašome susisiekti su mumis arba kantriai laukti.

5. Jei jums reikia mokėti muitų, prašome bendradarbiauti, kiek įmanoma.Jei prekės nėra gauti, nes jūs atsisakė mokėti muito, mes galime atsisakyti grąžinti.

apmokėjimas:

1.Šiuo metu galite atsiskaityti naudodamiesi Tarptautinės Alipay, paypal,Boleto, visa,MasterCard,QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė, WebMoney ir banko pavedimu.Daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl Tavo-diena.lt ateityje.

2.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po to užsakymą.

3. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti,palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai.

Grįžti atgal ir Atsiliepimai:

1.Dėl bet kokių asmeninių priežasčių (pasirinkti neteisingas dydis,kitokios spalvos,netelpa ), galite tiesiog rašykite mums, norint gauti grąžos, pašto adresas ir grąžinti prekę(es) į savo pradinę būklę.Grįžti laivybos mokesčiai bus būti pirkėjo atsakomybė.Mes negalime priimti jokių daiktų, kurių kvapai (kvepalai, dūmų ir pan.)

2. Jei prekė yra pažeista, mes turi susisiekti per 24 valandas nuo prašymo gavimo dienos.

3. Kitų kokybės klausimais, mes bus grąžinti iškart, kai tik gausime foto elementą.

4. Prekė turi būti grąžinta per 14 dienų po pirkėjas ją gavo.

5. Mūsų Tikslas yra pasiūlyti 5-Žvaigždučių Paslauga, jei jūs neturite jaustis, kad mes nusipelnėme 5 Žvaigždučių, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimą.

6. Turite klausimų, pastabų?Mums būtų malonu išgirsti iš tavęs.Mes, skirta mūsų klientams ir manote, kad jums turėtų gauti asmens dėmesį, jūs to vertos.Mes paprastai atsakyti į e-mail per 24 valandas įprastomis darbo valandomis.

Žymos: sodo pruner, ranka, sodo įrankiai, , žirkliniai sodo namo, pruner, sodo žirklės, sodo medis, apvalkalas genėjimo žirklės, balkonas sodo įrankių, skiepyti pjovimo įrankiai, darbo pirštinės, kalvio priekalas.

Genėjimo Įrankis Tipas Genėjimo įrankiai
Apdailos Kita
Funkcija Anti-Slip Danga
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Metalo
Prekės Pavadinimas FINDAMAZE
Modelio Numeris YQ-258
Pruner Tipas PRIEKALAS

Parašyti atsiliepimą

FINDAMAZE Reketas, Anglinio Plieno, Genėjimo Žirklės, Sodo priežiūros, Medžio, Gėlių Darbo Taupymą Pruner Pjovimo Įrankis

FINDAMAZE Reketas, Anglinio Plieno, Genėjimo Žirklės, Sodo priežiūros, Medžio, Gėlių Darbo Taupymą Pruner Pjovimo Įrankis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti