Parduotuvė pagal Kategorijas

V-Įpjovos NEMA 17 Linijinis Pavaros Pluoštas "Pasidaryk pats" Diržo Važiuoti Rinkinys su Nema 17 Stepper Motor for Openbuilds 1000mm

Nauja

€33.83

V-Įpjovos NEMA 17 Linijinis Pavaros Pluoštas (Belt Driven)

Tai V-Įpjovos Linijinis Pavaros (Belt Driven) yra greitas ir paprastas sprendimas siekiant V-Įpjovos Platformos Sistema.

Pavaros Specifikacijos:

Kelionės 250mm versija yra 170mm

Kelionės 500mm versija yra 345mm

Kelionės 1000mm versija yra 845mm

Paketas Apima:

Mechaninės Dalys su

Skelbimas:

Ekstruzijos yra naujas be paliesti

Tai yra surinktas rinkinys, ką jums reikia padaryti, surinkimas patys.

Jei turite kokių nors minčių apie tai, ilgis, dydis ar bet kokius pakeitimus, pls susisiekti su mumis, padės jums pirmą kartą.

Dydis mažas platformos plokštė:

Dydis didelių platformos plokštė:

Šis rinkinys naudoja standartinę v-įpjovos dalys sukurti labai paprastas, bet galingas diržo važiuoti linijinis pavaros.Diržo važiuoti linijinis pavaros, pasinaudoja v formos griovelis ir naudoja tikslią ir stiprus delrin kieto v ratų sklandžiai linijinio judesio.

Nes šis rinkinys naudoja visi standartiniai v-įpjovos dalys gali būti lengvai derinami su daugiau šių pavaros, kitų rūšių, arba projektuoti savo greitai sukurti veikiančią mašiną.

Jei jums reikia tikslaus dydžio, kitų nei standartiniai ilgiai, už papildomą mokestį, mūsų pjovimo paslauga yra prieinama.Be to, geležinkelių funkcijos, taip pat turime variantas tarp mažų v-įpjovos platformos plokštės, arba visu dydžiu v-įpjovos platformos plokštės.Jei pasirinksite visu dydžiu v-įpjovos platformos plokštė jūs turite galimybę turėti 6 delrin kieto v ratus, o ne 4, kad yra naudojamos mažesnės plokštės.Su maža v-įpjovos platformos plokštelės eigos pavara 85mm mažiau nei štampavimo ilgio.Visą dydį v-įpjovos platformos plokštelės eigos pavara 110mm mažiau nei štampavimo ilgio.

Žymos: pavaros stepper, ender 3 geležinkelių, actuat linijinis, variklis nema 17 5, linijinis pavaros 1000mm, nema 17 sumažinti, eilėje pavaros 12v, v lizdą, nustatyti, openbuild varantys, variklis nema17.

Rėmas Medžiaga 6061-T5 Aliuminio
Modelio Numeris RR-VLA1000
kelionės atstumas 845mm
Punktas V-Įpjovos NEMA 17 Linijinis Pavaros Pluoštas (Belt Driven)
Prekės Pavadinimas REFORZELL
V-Įpjovos Funkcijos 2020/2040/2060/2080
Elemento Tipas Linijinis Geležinkelių
V-Įpjovos Spalva Sidabro arba Juodos spalvos pasirinkimas
Paketas Apima Visos Mechaninės Dalys pamatyti, kaip paveikslėlyje
Versija Openbuilds Versija
Dydis V-Slot 1000mm

Parašyti atsiliepimą

V-Įpjovos NEMA 17 Linijinis Pavaros Pluoštas

V-Įpjovos NEMA 17 Linijinis Pavaros Pluoštas "Pasidaryk pats" Diržo Važiuoti Rinkinys su Nema 17 Stepper Motor for Openbuilds 1000mm

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti