Parduotuvė pagal Kategorijas

Naujos, Modernios LED Lubų Šviesos Namuose Apšvietimas 25W 36W 60W APP "Bluetooth" Muzikos Šviesa Miegamajame Lempos Smart Lubų Lempa

Nauja

€11.10

6.72 / vnt. /1 grupė-5.54 / vnt. /daug 5.65 1 / vnt. /1 grupė-6.22 / vnt. /1 grupė-8.06 / vnt. /1 grupė-3.75 / vnt. /1 grupė-17.32 / vnt. /1 grupė-10.76 / vnt. /1 grupė-12.56 / vnt. /1 grupė-24.56 / vnt. /1 grupė

Atveju Spalva: Balta

Galia: 24W/36W/60W

Įėjimo įtampa (V): 85V-265V

Spalvų perteikimo indeksas: ≥Ra85

Šviesos spalva: balta + šiltai balta + RGB

Tarnavimo laikas: 50000 h)

Dydis: Skersmuo 40cm

Medžiaga: Akrilas

Paketą sudaro: 1 x šviesa+ 1×nuotolinio valdymo pultas

Savybės:

Multi-funkcija RGBW lubų šviesos: Parsisiųsti PROGRAMĖLĘ į savo išmaniųjų telefoną, tada jūs galite reguliuoti šviesumą ir keisti šviesos spalvą per savo išmaniųjų telefonų lengvai.

Nuotolinio valdymo pultas:Ateina su nuotolinio valdymo pultu, galite taip pat pakeisti šviesumą ir keisti šviesos spalvą su juo lengvai, suteikia daugiau patogumo kontrolės lemputė.

Starlight modelis, suteikiant jums naują šviesos regėjimo patirtį.Papuošti savo kambarį romantiškai į gražus žvaigždėtas dangus, jūs galite mėgautis kiekvieną dieną.

Prijungimas blue-tooth mėgautis savo mėgstamą muziką, melodijas su lubų lempa, šviesos pasikeis su muzika, tai suteikia daugiau džiaugsmo palyginti su įprasta šviesa.

Akių apsauga dizainas: Ne strobe šviesos.Bus apsaugoti jūsų akis nuo atšiaurių ir skydelis nuo saulės šviesos, tuo pačiu suteikiant atsipalaiduoti šviesos dėl savo kasdieniame gyvenime.

Įvairias programas, skirtas 15-25m 2, tinka miegamajame, gyvenamasis kambarys, holas, vonios kambarys, įėjimas, darbo vietoje ar parodose.

Žymos: bevielė led, ceil lempa led, led plafon, didelis led lubų šviesos, rgbw led lubų šviesos, led lubų šviesos žibintai, rgb lubų lempa linija, paprasta sieniniai šviestuvai, apskrito sieniniai šviestuvai, priedai veltiniams, vilna lempa kabeliai.

Yra Lemputės Įtraukti Taip
Elemento Tipas Lubų Šviestuvai
Prekės Pavadinimas DIDIHOU

Parašyti atsiliepimą

Naujos, Modernios LED Lubų Šviesos Namuose Apšvietimas 25W 36W 60W APP

Naujos, Modernios LED Lubų Šviesos Namuose Apšvietimas 25W 36W 60W APP "Bluetooth" Muzikos Šviesa Miegamajame Lempos Smart Lubų Lempa

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti