Parduotuvė pagal Kategorijas

14" S/M Dydis Reguliuojamas Rėmo Malti Dantų Automobilių Kėbulo Polisher Failus Metalinę Poliravimo Kreivų Dantų Plieno Failą Turėtojas

Nauja

€9.46

Pakuotė :

1x laikiklis / 1x viduryje dantų file / 1x mažų dantų failų

(Prašome pasirinkti STILIŲ)

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Saw Failų

"PASIDARYK pats" Tiekia: Metalo apdirbimas

Spalva: Sidabrinė pilka

Medžiaga: Metalas

Tipas: Dent Repair Kit

Atramos Dydis: 355mm x 110mm / 14" x 4.3" (LXH)

Dantų failo dydis: 356mm x 35mm x 5 mm /14" x 1.4" x 0.2" (ilgis x plotis x aukštis)

Stilius : Atramos / Small dantų file / Artimieji dantų failą /

(Prašome leiskite mums žinoti, STILIŲ, jūs norėtumėte.Jūs galite PALIKTI PRANEŠIMĄ Į SAVO PAYPAL PASTABA praneškite mums.Kitaip mes išsiųsime juos atsitiktine tvarka.)

Qty: 1PC

Savybės:

- kaip ji bus ne kenkia gretimų paviršių, ir poveikis yra puikus

-- Lenktas malti dantų supjaustyti greitai kirpimo veiksmų, kurie sumažina ašarų-out, sumažinti poreikį toliau grandymo ar šlifavimo.

-- Pjovimo veiksmų ir ilgą gyvenimą,ir palikti paviršiaus taip sklandžiai, kad tik šviesos, šlifavimo smėlio srove arba grandymo reikia.

- Jis paprastai naudojami su byla, laikiklis, lengva laikyti ir naudoti.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: kabineto failų, audew šuolis starteris, rėmo nuotrauką, failo plieno failų, countersink medienos, failo medinė rankena, žaidimas nešiojamas kompiuteris, skaitytuvas, malūno įranga, rėmas buggy.

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Audew

Parašyti atsiliepimą

14

14" S/M Dydis Reguliuojamas Rėmo Malti Dantų Automobilių Kėbulo Polisher Failus Metalinę Poliravimo Kreivų Dantų Plieno Failą Turėtojas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti