Parduotuvė pagal Kategorijas

"PASIDARYK pats" Ąžuolo masyvo Medinių Baldų Kojų Sofos Koja Tilt Kavos Stalo Kojos Kabineto Baldai Pėdų Koja Lova Stove su Varžtais

Nauja

€4.20

Aprašymas: Mūsų medinių baldų kojos yra pagamintos iš aukštos kokybės Ąžuolo medienos, unikalaus dizaino ir patvarus naudoti, kiekviena grupė galėtų turint didelę svoris 300kg.Jis plačiai reguliuoti daugelį savo baldai, pvz., sofa-lova, kojas, spintos kojas jūsų namuose ar biure.Kiekvienas su metalo plokštė encrease stiprumo, yra daug dydžių, kurie jums yra laisvas pasirinkti.

Funkcijos: 1. Pagamintas iš aukštos kokybės Ąžuolo medienos, aplinką tausojančios medžiagos, saugos ir patvarus naudoti. 2.Unikalaus dizaino, galite pasirinkti aukštis sau, labai praktiškas. .Ąžuolo medienos baldai, kojos,tvirtas. 3.Tinka sofa-lova,spintos,stalas,lova, kojas,ir taip toliau. 4.Ji yra stipri ir patikima,kad jums baldams ypatingo.Pastaba: Dėl šios medžiagos yra natūralios medienos, tai yra normalu, kad prekė dydžio, modelio ir spalvos egzistuoja šiek tiek nukrypimas.

Produktai apima: 1x Baldų kojų 1x Montavimo geležies (įskaitant varžtų)

Žymos: lova stove, stalo kojos medžio, kojų medienos, prezervatyvas tpe, kavos parduotuvė, kavos tabl, kavos stalo koja, lygiava pėdų vyras, barelį ąžuolas, reketas, juostelės.

stalo kojos stalo kojos
Miegamojo Baldai Kojos
Baldų Kojos medinės kojos už sofos
Tipas Kita
Mediniai Baldai Kojos baldai pėdų
Sofos kojos kojos medžio
Modelio Numeris 30lyh-415
Baldų kojos stalo koja
TV spintelė koja Medinės spintos kojas
Mediniai sofos koja Medienos baldų kojų
Medžiaga Mediena

Parašyti atsiliepimą

"PASIDARYK pats" Ąžuolo masyvo Medinių Baldų Kojų Sofos Koja Tilt Kavos Stalo Kojos Kabineto Baldai Pėdų Koja Lova Stove su Varžtais

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti