Parduotuvė pagal Kategorijas

Nešiojamojo kompiuterio Stalas Lova, Reguliuojamas Nešiojamojo kompiuterio Stovas su Didelėmis Aušinimo Ventiliatorius & Mouse Pad, Sulankstomas Lydinio Office Nešiojamojo kompiuterio Stalas

Nauja

€30.73

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } Nešiojamojo kompiuterio Stalas Lova, Reguliuojamas Nešiojamojo kompiuterio Stovas su Didelėmis Aušinimo Ventiliatorius & Mouse Pad, Sulankstomas Lydinio BiurasNešiojamojo kompiuterio Stalas [Keli Naudoja] Mūsų nešiojamas lentelė taip pat gali būti naudojamas TV vakarienė plokštelės, garso įranga, projektorius, stovi stalas, Knygos, plokštelės, rašomasis stalas ir planšetinio kompiuterio laikiklį.Neslidus kojų naudoti stalviršiai ir staliniai kompiuteriai.

[Didelis Aušinimo Ventiliatorius]Tai office " kompiuterio stovas turi tylus CPU ventiliatoriaus.Tai galingas ir ji bus išleisti karšto oro iš savo nešiojamojo kompiuterio.Laikyti vėsioje vietoje ir mėgautis savo darbo ar skaityti.

[Šviesos svorio ir Tvirtas Medžiaga]stovo gali turėti savo kompiuterio ar knygos saugiai bet kokiu kampu.Šis unikalus ir elegantiškas stalas yra stilingas ir šiuolaikiškas.

[360 Laipsnių Reguliuojamas] Jis yra ergonomiškas Dizainas.Kiekvieną sulankstomos kojos yra 3 mygtukai, kurie gali koreguoti bet kuriuo aukštis ir kampas, kaip jums reikia. (Pvz: Kampas iš apačios į viršų: 15 laipsnio, 30 laipsnių, 30 laipsnių ir 30 laipsnių, 60 laipsnių ir 60 laipsnių ) yra daug įvairių būdų, kaip perkelti kojų, įvairių aukščių ir kampų.Reguliuoti aukštį nuo 1,5 iki 19 colių.Po sulenkiama, stendas yra gana mažos, ir jūs galite laikyti jį, kai jis nėra naudojamas.

[Puiki Dovana Visiems] Puikiai saugo kaklo ir pečių iš dae, sukelia žiūri nešiojamas ilgą laiką.Gauti jį, Vyrams, Moterims, Vaikams Motina Tolyn Šeimos Atostogų Dovanų Berniukų, Mergaičių Metu Kalėdų Valentino Padėkos Gimtadienio, kaklo bus dėkinga.

1. Naudinga Namuose:

Su mūsų reguliuojamas nešiojamojo kompiuterio stalas, galite naudoti nešiojamąjį kompiuterį/tablet/knygos jūsų patogiausią poziciją nesvarbu, sėdite ant kėdės ar gulėti ant lovos.

2. Asmens Priežiūros Tarnybos Darbas:

Ši lentelė taip pat gali kelia jūsų nešiojamas akių lygio išsaugoti savo riešų ir kaklo nuo baisių laikysena, kai jūs dirbate, todėl ji bus apsaugoti savo kūną nuo kaklo skausmas ir pečių streso.

3. Tinka Visiems Amžius:

Kaip šis stalas yra 360 laipsnių sukimosi, tai tinka vaikams, paaugliams ir suaugusiems.Nereikia pirkti daug lentelių, dar kartą!

Guolis Svoris: 15kg

taip 17 inchlaptop yra tinkamo dydžio šis nešiojamas stovas.Jei norite įvertinti jūsų nešiojamas.

spalva:juoda

Medžiaga:alloy

dydis:plokštės dydis: 480 * 260mm

Rėmo dydis: 600 * 260mm

Pakuotės Turinys:

1 * Nešiojamas Lentelė

1 * usb kabelis

1 * Instrukcija

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: pelės kilimėlis, žaidimo pelės mygtukai, laptopo kietas padas, stalo nustatymas, nešiojamas stovi dokas, jutiklis oro stotis, klaviatūra, pelė, dėklas, sulankstomas nešiojamas stovas reguliuojamas kampas, koreguoti nešiojamojo kompiuterio stovas, belaidės pelės.

2 straipsnis Nešiojamojo Kompiuterio Stalas
1 straipsnis nešiojamojo kompiuterio stalas lova
Prekės Pavadinimas LEDO COOREL
Kilmės KN(Kilmės)
Prašymas Nešiojamas kompiuteris

Parašyti atsiliepimą

Nešiojamojo kompiuterio Stalas Lova, Reguliuojamas Nešiojamojo kompiuterio Stovas su Didelėmis Aušinimo Ventiliatorius & Mouse Pad, Sulankstomas Lydinio Office Nešiojamojo kompiuterio Stalas

Nešiojamojo kompiuterio Stalas Lova, Reguliuojamas Nešiojamojo kompiuterio Stovas su Didelėmis Aušinimo Ventiliatorius & Mouse Pad, Sulankstomas Lydinio Office Nešiojamojo kompiuterio Stalas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti