Parduotuvė pagal Kategorijas

Pica Spurgos žiedas antklodė Minkšta šilta flanelė pica antklodė lova vilnos sofa pledas pliušinis lovatiesė Flanelė pica antklodė

Nauja

€13.40

RM45305239189711245

Tortilla Antklodė Pica Saldus Ratas Hamburger Antklodė Hamburger Meksika Kilimų Mados Namų Blynų Pyragas Antklodė

Tipas: Antklodė

Stilius: Mados

Medžiaga: Poliesteris

Modelis: Kietas

Savybės: Namų Dekoro, Apvalios, Antklodė, Dovanos Draugui

Dydis: 100*100 cm 122*122cm 152*152cm 182*182cm

Pastabos:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Komplektą Sudaro:

1* Antklodė

Pastaba:

1.Šviesos fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

2.Normalu, kad silikono produktų, gali turėti tam tikrą kvapą, nes vulcanizer (savotiškas, katalizatorius, kuris vaidina svarbų vaidmenį liejimo procesas), pridedamas prie žaliavų, kad gatavi produktai, lankstesnis.Apskritai, dauguma vulcanizer bus nepastovi po formavimo, ir likutis bus dingo per kelias dienas. (Į vulcanizer bus padaryti jokios žalos žmonių sveikatai)

Mažas patarimas norėdami pašalinti kvapas: laikykite produktą sūraus apie pusvalandį, nuplaukite ir nusausinkite, kvapas išnyks tada.

Pls pastaba:

1.Jei jūs vis dar turite bet kokių klausimų dėl mokėjimo, nedvejodami kreipkitės į mus.

2.Mes atsiųsime elementus per 1-4 dienų, kai sistema patvirtina pirkėjų, mokėjimo.

3. Jei yo u nori pasirinkti express shipping tai, Pls susisiekti su mumis pakeisti, laivybos mokestis. (Pvz., EMS, DHL, " fedex, TNT, SF)

Grįžti&Grąžinti

1.Mes grąžinsime pirkėjų, jei pirkėjams grąžinti prekes per 15 dienų nuo pirkėjų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjai turėtų būti grąžinti laivyba, krovinių ir įsitikinkite, kad daiktai grąžinami jų originalus sąlygas.

2. Daiktus pirkėjas gavo ne, kaip aprašyta, grįžta priimti, arba pasilikti prekę ir susitarti su pardavėju dėl grąžintinų lėšų sumą.

Apie Atsiliepimą

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, taip pat 5-žvaigždučių kad išsamus įvertinimas.Kai jūs parodykite mums screenshot atsiliepimus, mes jums siūlome papildoma nuolaida 5% kitam užsakymui, prašome susisiekti su mumis prieš kitą, kad paymen.

RM45305239189711247

Žymos: antklodė sofa, visos pica, barkcloth, pledas ant sofos, pledas sofa, antklodė elk, Lovos Antklodė, niūrus, audinio flanelė, dvigubo audinio pledas.

Svoris 0.75kg
Tipas Koralų Vilnos Audinys
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Modelio Numeris YZ276
Sezonas Pavasario/Rudens
Plauti Stilius Automatinė Plovykla
Naudoti Lėktuvas
Formos ROUND
Spalvos Atsparumas (Grynas) 4
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Nešiojamieji
Rinkinys Tipas No
modelis SPAUSDINTI
Reitingas Kvalifikuotas
Modelio Tipas džiugią
Medžiaga Polar Fleece Audinio
Technics Megzti
Stilius Europa

Parašyti atsiliepimą

Pica Spurgos žiedas antklodė Minkšta šilta flanelė pica antklodė lova vilnos sofa pledas pliušinis lovatiesė Flanelė pica antklodė

Pica Spurgos žiedas antklodė Minkšta šilta flanelė pica antklodė lova vilnos sofa pledas pliušinis lovatiesė Flanelė pica antklodė

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti