Parduotuvė pagal Kategorijas

PP2000 Lexia 3 Diagnostikos Skaitytuvas Diagbox už Citroen Peugeot Diagnostikos Skaitytuvas Sąsaja OBD Diagbox V7.83 Firmware Laivas

Nauja

€37.27

Automobilių, Motociklų Baterijos Terminalo Link Switch Greitai Cut-off Atsijungti Raštas Baterija nepralaidžiose Automobilio Akumuliatoriaus Galia-išjungimo Jungiklis

Detalus Aprašymas:

Diagnostikos 2 IN 1 NAUJA VERSIJA Citroen/Peugeot

Tai pardavėjo diagnostikos skaitytuvas išsamią Citroen ir Peugeot automobilių diagnostiką.Galite daryti viską, kaip įgaliotas atstovas, nėra.Šis diagnostikos programinė įranga leidžia atlikti pilną diagnostiką, visus nuo 1995 m. iki dabartinių modelių.Tai atliekama per OBD-II jungtis ( kuri yra netoli vairo) ar per gamintojo konkrečią jungtį (tik senesni automobiliai, iš anksto 2001).

Savybės:

Skirtingai nuo kitų universaliųjų automobilių skaitytuvo įrankiai, kurie tik skaityti gedimų kodus, ši programinė įranga, atlieka beveik VISAS funkcijas, kaip originalus, pardavėjo diagnostikos įrankis.Mūsų diagnostikos sąsaja yra K-Line multiplexer, CAN-AUTOBUSŲ sąsajų ir SAE J 1850 autobusų (abu PWM ir VPW).

Taip diagnostikos funkcijos yra palaikomos:

*1. Skaityti identifikavimas

Ekranai visiškai identifikavimo, valdymo blokas, e.g.dalies numeris, programinės įrangos/techninės įrangos versija, gamintojas, ir tt ..

*2. Skaityti gedimų kodus

Rodo visus saugomus ir laukiančius gedimų kodus su pilnas aprašymas (pvz., "Rail slėgis-per mažas slėgis").

Programa palaiko pranešimą spausdinti arba kopijuoti į mainų sritį.

*3. Išvalyti gedimų kodai

Ši funkcija išvalo visus saugomus gedimų kodus ir kita diagnostikos informaciją.

*4. Auto-scan (pilnas automobilio nuskaitymas/bandymo)

Aptinka visas Ekiu (elektroniniai valdymo blokai), įrengtų automobilyje ir skaito visus diagnostinius gedimų kodus.

*5. Išmatuotos Vertės

Programa rodo live Duomenys kaip Variklio sukimosi Greitis, Akumuliatoriaus įtampa, Deguonies Daviklio, Aušinimo skysčio Temperatūra ir pan.Vertybės gali būti rodomos diagramoje, 9 vertes vienu metu, arba visą sąrašą (visas išmatuotas vertės).Registravimą, kad byla taip pat pritarė, kuri leidžia neprisijungęs analizuoti.

*6. Pavaros bandymas

Pavaros bandymo įjungiama pirma pavara (pvz.įjungti kuro siurblys, užrakinti/atrakinti rato, užrakinti/atrakinti duris, išjungti kuro, ir tt..)

*7. Programavimo funkcijos/Prisitaikymo

Ši funkcija yra labai svarbi visoms transporto priemonėms, nes sistemos, kaip Variklio valdymo blokai, Immobilizers, oro Pagalvės, Signalizacija, Kūno Kontrolės Padaliniai, ir kai kurie kiti, reikės atlikti iš naujo arba programavimo procedūras po automobilių remonto bus padaryta, arba net konfigūracija, pakeitę neveikia Valdymo Blokas.

*8. Aparatūros ir programinės įrangos reikalavimus

Programinė įranga reikalauja ne mažiau kaip Intel Celeron/Pentium III 400 MHz, 128 MB RAM, 50MB laisvos HDD vietos ir USB 1.1 port (USB 2.0 rekomenduojama) ir SP2, Microsoft Windows 98/2000/XP su naujausiu service pack įdiegta.

Jei klientas reikalauja, mes galime parengti pasiruošę dirbti KOMPIUTERIU.

Pakuotė:

1.Peugeot Citroen LEXIA3 VCI

2.OBD-II kabelis

3.USB laidas

4.Programinės įrangos CD

5.Įrankių Dėžutė

Pastaba:

(1) Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvos, bet dėl įvairių aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys.Prašome suprasti.

(2) duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, ir gali būti, kai nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

Žymos: autocom cdp, obd2 skaneris, obd2, diagbox, didelis dirbtuvių įrankiai, Peugeot 3008, "intel" mini pc, papildomų nemokamai, automobilių diagnostikos aparatūra, automobilių variklio testeris.

Elektroninis No
Programinės Įrangos Versija Diagnostikos skaitytuvo
automobilių diagnostikos įrankis, variklio gedimas detektorius,
Sertifikavimo BMK
Elemento Ilgio 10cm
Įtampa --
Išorės Bandymų, Sertifikavimo BMK
Aparatinės Įrangos Versija PP2000 Lexia 3 Diagnostikos Skaitytuvo
automobilių obdii Diagnostikos skaitytuvo
Galia --
obdii skaitytuvas kodas skaitytojas obd2 skaneris,
Elemento Plotis 10cm
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiagos Tipas ABS
Prekės Svoris --
Elemento Tipas Kita
Specialios Funkcijos Wifi
Modelio Pavadinimas Diagnostikos Skaitytuvas Diagbox
Elemento Aukštis 10cm

Parašyti atsiliepimą

PP2000 Lexia 3 Diagnostikos Skaitytuvas Diagbox už Citroen Peugeot Diagnostikos Skaitytuvas Sąsaja OBD Diagbox V7.83 Firmware Laivas

PP2000 Lexia 3 Diagnostikos Skaitytuvas Diagbox už Citroen Peugeot Diagnostikos Skaitytuvas Sąsaja OBD Diagbox V7.83 Firmware Laivas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti