Parduotuvė pagal Kategorijas

CARTELO Vyrų karvės odos diržas prabangos prekės ženklo dizainas diržo mados atsitiktinis lydinio automatinė sagtis diržo 2020 naujas

Nauja

€4.93

Gamyklos tiesioginio pardavimo kokybės Garantija

# Readystock

✅Savybės:

1.100% brand new ir aukštos kokybės vaidmuo diržai mūsų gyvenime negali būti ignoruojami.

2.Tinka jūsų formaliojo arba kasdieniam dėvėjimui.Tinka bet kuriuo metų laiku.

3.Stilius: Jis tinka vyrams ar berniukas.Puikus su džinsais, kelnės, chinos arba šortai, smart casual wear ar Verslo drabužiui.

4.Domu Dovanos: nebesijaudinti dėl dovanų duoti.Tai yra geras, kaip pristatyti jūsų šeimos nariai ar draugai.Praktinių dovanų niekada nebus blogas pasirinkimas, kad jiems malonu.

5.kokybė:Mūsų produktai yra labai geros kokybės ir siūlome dviejų metų garantija.Jeigu turite kokių nors kokybės problema, kaip 2 metai, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes pakeisime naują diržą jums nemokamai.

✅Galbūt jūs vis dar norite žinoti:

# Suteikti Dropshipping Paslaugų drop laivyba.

# galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nepaliks informacijos apie mus, jei norite

# Galime tvarkyti 10,000 užsakymus kiekvieną dieną.Mes turime pakankamai žmonių.

# Mes turime mūsų pačių gamykloje, pasiūla yra labai geras, prašome nesijaudinkite

# Visi Dropshipping užsakymai bus tvarkomi per 24 valandas

#Paramos didmeninių paslaugų, kaip ilgai, kaip jūs turite kiekį, mes turime daugiau palankios kainos

Gerbiamas kliente, ačiū, kad esi taip gerai atrodo, gražus ir žavinga.Žiūrėti po mano produkto aprašymas kantriai, ačiū už jūsų bendradarbiavimą su jav.Jei jus tenkina mūsų projektus ir paslaugas, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų.

Atsiliepimai

Jūsų teigiamas įvertinimas yra pagrindinis mūsų verslo sėkmė.Maloniai prašome jūsų imtis minutę palikti mums teigiamų atsiliepimų, ir bendras išsamias pardavimo rezultatas (DSR) yra 5. Mes iš anksto dėkojame už jūsų brangų laiką ir nuoširdžiai tikimės, kad esate patenkinti savo pirkimo ir mūsų paslaugos.

Jei nesate patenkintas su sandoriu:

Prašome siųsti mums žinutę, prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, mes padarysime viską, kad išspręsti problemą ir, kad esate patenkintas.Jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas!Mes stengiamės pasiekti šio tikslo! !

susisiekite su mumis

Jei turite kokių klausimų ar komentarų apie produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes ją išspręsti už jus per 2-18 valandas.Ačiū.Jūsų teigiamų atsiliepimų bus labai dėkingi, ir tikiuosi, kad mes galime sukurti gerus ilgalaikius verslo santykius su jumis.

Tikimės, kad šis prekybos atneš maloni patirtis mūsų parduotuvėje ir tikimės, kad jūsų apsilankymo vėl.

Geriausi linkėjimai

Žymos: karvės odos diržas pledas, vyrai textil diržas, moterų diržas, diržas vyrams, karo odinis diržas, mens diržo automatiškai, diržas lv, dizaineris bucle diržas, diržas prabanga vyrai, diržas su s.

Sagties Plotis 4.5 cm
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Diržo Plotis 3,5 cm
Sagties Ilgis 5.5 CM
Lytis VYRAI
Modelio Tipas Gyvūnų
Modelio Numeris BZ012
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas CARTELO
Elemento Tipas Diržai
Diržai Medžiaga Splitas Oda
Stilius Atsitiktinis

Parašyti atsiliepimą

CARTELO Vyrų karvės odos diržas prabangos prekės ženklo dizainas diržo mados atsitiktinis lydinio automatinė sagtis diržo 2020 naujas

CARTELO Vyrų karvės odos diržas prabangos prekės ženklo dizainas diržo mados atsitiktinis lydinio automatinė sagtis diržo 2020 naujas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti