Parduotuvė pagal Kategorijas

360 Laipsnių kampu Pasukama bendras už "iPad" Pro Turėtojas 12.9 Colių Tablet Dirželis Odinis Dandle Sukibimas su Elastingas Diržas Saugus Nešiojamų

Nauja

€14.37

【Produkto Aprašymas】

Skirtas tam, kad jums turėti savo planšetinį kompiuterį su tik viena ranka, paliekant savo kita vertus, laisvai daryti kitus dalykus, pavyzdžiui, naudoti plunksna, vartyti dokumentus, naudoti telefoną, rūpintis vaiku, užkąsti ir t.t

【Lengvas】

Iš tvirto PU odos.Patogią vietą su stipriais klijais, suteikia papildomą saugumo, komforto ir geriau tvarkyti turėti savo tablečių patogiai, ilgai ar neilgai.Paprasta, logiška, dizainas.Stebėtinai tvirtas ir lengvas.

【360 laipsnių】

360 laipsnių kampu pasukama bet žiūrint, turėti savo planšetinį kompiuterį nuolat su elastiniu diržu.Jo manau ir tvirtą struktūrą bei apsaugo nuo atsitiktinio lašai arba krekingo ekranai naudojimo metu, žaisti žaidimus, skaityti .kt.

【Nuolat Ir Saugos】

Tai greita ir paprasta dirželis ant kilimo ir planšetinio kompiuterio, ir jis yra labai saugus.Dirželis lengvai montuojamos ir pašalintas,Jums niekada nereikės nerimauti apie tai, nuleisti savo planšetinį kompiuterį iš naujo.

【Suderinamumo】

Suderinamas su visais 11.5"-12.9" tablečių " / "windows" android " planšetinį kompiuterį su arba be atveju, pvz., 12.9 colių už Naują "iPad" pro 12.9 colių

【Kelių Spalvų】

Juoda

DUK

Q: aš esu berankis asmuo,ir aš noriu žinoti, jei dirželis gali duoti gerą sukibimą, skirtą "iPad"?A: Jūs skaidrę savo ranką po diržo, kad jis suteikia jai tam tikrą stabilumą ne lašas.

Q: Ar tai tinka "iPad" pro 12.9 colių tabletės?A: Taip, jis Suderinamas su visais 11.5 į 12.9 colių planšetiniai kompiuteriai/windows android tablet, su arba be byla.

Q: ar lengva įdiegti?A: Taip, ji yra paprasta montavimo ir išmontavimo.Naujo dizaino žmonėms, kurie mėgsta paprastas, nešiojamas, saugus planšetinio kompiuterio stovą.

Pakuotė

1 Vnt. Tablečių Stovo Laikiklį.

Apie Gaminį

Savo fave prekybos vadovas sužinokite apie naujausias naujų pasiūlymus.

Šiltas Patarimai

1. Dėl savo skirtingų ekrano nustatymas ir apšvietimas, ji gali ir turi kai kurių spalvų skirtumas nuo realaus objekto.Tačiau mes garantuojame, kad stilius yra toks pat, kaip parodyti.dėkojame ir prašome suprasti. 2. Kokių nors klausimų, prašome nedvejodami rašykite mums, mes jums atsakyti per 24 valandas, jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas. 3. Virš 2 vnt yra pageidaujama ,ir gausite kiek 5% nuolaida. 4. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 5. Mes laivas per 2 dienas po apmokėjimo.PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. 6. Jeigu tu negali gauti savo sklypo laiku, prašome susisiekti su mumis.Mes tai patikrinti, ir susisieksime su jumis patenkintas atsakyti.

Apie Atsiliepimą

1. Jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, mes dėkingi, kad mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių. 2. Prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba ginčų.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums patenkinti atsakymą. 3. Klientų pasitenkinimas yra mūsų pagrindinis tikslas.Mes linkime jums malonus apsipirkimas.

Prekės Ženklo Istorija

JOYLINK gali būti drąsus ar tai gali būti subtilus.Nesvarbu, kas jūs esate ir kaip jūs save išreikšti Leiskite mums palengvinti gyvenimą ir Mėgautis!Mūsų įmonė dėl "priimtinos kainos, efektyvus gamybos metu, ir geras aptarnavimas po pardavimo", nes mūsų principas.Laikytis kliento-centric verslo filosofija,nuolat gerinti produkcijos ir paslaugų kokybę su wholeheart.Nuoširdžiai.

Žymos: savininkas didelės tabletės, tv ipad pagalvė, "ipad" pro parama, "ipad" tvirtinimo prie sienos nuotrauką, mi padas, laikiklis ipad, coffe automobilio turėtojas, ipad didelis stendas, "ipad", savininkas tablet.

Pakuotė Taip
Medžiaga Oda
Modelio Numeris Už "IPad" Pro 12.9 colių
Prekės Pavadinimas Joylink
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

360 Laipsnių kampu Pasukama bendras už

360 Laipsnių kampu Pasukama bendras už "iPad" Pro Turėtojas 12.9 Colių Tablet Dirželis Odinis Dandle Sukibimas su Elastingas Diržas Saugus Nešiojamų

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti