Parduotuvė pagal Kategorijas

Laikinos Tatuiruotės Perdavimo Aparatas Spausdintuvas Piešimo Šilumos Trafaretas Maker", Kopijavimo ir Tatuiruotė Perkėlimo Popierius Kopijavimo aparatas Spausdintuvas JAV plug

Nauja

€305.92

Aprašymas:

100% brand new ir aukštos kokybės tatuiruotė perdavimo kopijuoklis yra skirta tatuiruotė perdavimo spausdinimo popieriaus ir terminio popieriaus, teikiant greitas ir efektyvus perdavimo spausdinimo.Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos, kuri yra aplinkai, saugūs ir patvarūs, skirti ilgalaikiam naudojimui.

Mini dydžio ir lengvas, lengva nešiotis, kompaktiškas energijos taupymo, nr. rašalo reikalingas terminis spausdinimas.

Taigi, ką jūs laukiate?Don ' t miss it.

Savybės:

1. Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos, kuri yra aplinkai, saugūs ir patvarūs, skirti ilgalaikiam naudojimui.

2. Yra 4 jutikliniai mygtukai įvairių funkcijų ir jie taip pat yra indikatoriaus lemputės, iš kurių galima spręsti, kad spausdintuvo būseną, įskaitant atšaukti mygtuką, pašarų mygtuką, WLAN mygtuką ir įjungimo mygtuką, kuris yra labai patogus ir funkcionalus.

3. Ateina su USB laidu, spausdintuvas gali būti prijungtas prie kompiuterio.

4. WLAN ryšys taip spausdintuvas, ji gali remti dviejų rūšių darbo režimai: client-side ir viešosios interneto prieigos taškas.

5. Spausdintuvas turi miego funkciją.Kai nėra popieriaus šerti, nėra duomenų, gautų ir nr. veikti 3 minutes, spausdintuvas bus į miego režimą, siekiant sumažinti energijos suvartojimą.

6. Spausdintuvas gali spausdinti knygą iš mobiliojo telefono, ir jei jūs naudoja periferinių įrenginių spausdinti, operacinės sistemos mobiliojo prietaiso e.g.Išmanųjį telefoną ar Planšetinį kompiuterį) turėtų būti iOS 9.0 arba aukščiau, ir "Android" 4.0 arba aukščiau.

7. Tinka spausdinti tatuiruotė perdavimo spausdinimo popieriaus ir terminio popieriaus ir tinkamo popieriaus dydis-A4 ir B5, kuris suteikia greitą spausdinimo greitis, šiek tiek triukšmingas garsas.

8. Mini dydžio ir lengvas, lengva nešiotis, kompaktiškas energijos taupymo, nr. rašalo reikalingas terminis spausdinimas.

Techniniai duomenys:

Elemento Tipas: Tatuiruotės Perdavimo Kopijuoklis

Funkcijos: JAV Plug

Medžiaga: Metalas

Spausdinimo Metodas: Terminis Spausdinimas

Spausdinimo Greitis: 2ppm (terminio popieriaus) arba 1ppm (tatuiruotė perdavimo spausdinimo popieriaus)

Rezoliucija: 200dpi x 200dpi

Spausdintuvo Prievadas: USB2.0

Kontrolės Kalba Spausdinimas: GDI

Popieriaus Tiekimo Būdas: Mechaninė Šerti

Popieriaus Dydis: A4 & B5

Popieriaus Rūšis: tatuiruotės perdavimo spausdinimo popieriaus ir terminio popieriaus

Vartojimo Reikmenys: None

Operacinė Sistema: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows10, Android 4.0 ar aukščiau, iOS 9.0 arba aukščiau

Maitinimo įtampa: 14V 6A

Adapteris: AC 110V-220V

Galia: 150W (Maks.)

Triukšmas: Maksimalus garso slėgio lygis≤58dB(A)

Dydis: apytiksl. 283 * 59 * 38.5 mm / 11.1 * 2.3 * 1.5 colių

Neto svoris mašina: 545g

Darbinė Temperatūra: 5℃ ~ 40℃

Veiklos Drėgmė: 40% ~ 60%

Saugojimo Temperatūra: -25℃ ~ 40℃

Saugojimo Drėgmė: 5% ~ 90%

Atmosferos Slėgis: 86kPa ~ 106kPa

Privalumas: Mini dydžio, lengva nešiotis, kompaktiškas energijos taupymo, nr. rašalo reikalingas terminis spausdinimas

Instrukcija:

1. Pradėti spausdintuvu: įsitikinkite, kad maitinimo laidą spausdintuvas yra prijungtas teisingai.Paleiskite kompiuterį.Pradėti spausdintuvą ir lemputė dega.Palaukite, kol popieriaus tiekimo lemputė užgęsta, ir tada spausdintuvas yra paruoštas spausdinti.Patikrinkite spausdintuvo tvarkyklę yra įdiegtas teisingai ir veikia normaliai.Prijunkite spausdintuvą prie KOMPIUTERIO per USB ar WLAN.Įdėkite popieriaus į spausdintuvą iki spausdintuvas automatiškai veda popieriaus į tinkamą vietą.Pastaba: įsitikinkite, kad kompiuteris būtų paleistas pirma, ir tada pradėti spausdintuvą (jei print per WLAN, prašome prisijungti prie tinklo, pirmiausia), ar gali būti, kad kompiuteris negali atpažinti spausdintuvą.Jei kompiuteris negali atpažinti spausdintuvas, prašome iš naujo, arba spausdintuvu, įdėkite USB kabeliu arba prisijungti prie WLAN.

2. Spausdinti naudodami USB: Atidarykite dokumentą reikia spausdinti ir pasirinkite "Spausdinti" iš meniu "Failas".Į "Spausdinti" dialogo lange, spustelėkite "Pavadinimas" išskleidžiamajame sąraše ir pasirinkite "OEP103W".Spauskite "Properties", pasirinkite advanced variantą "Popierius/Kokybė" skirtuko dialogo lange, pasirinkite ryškumo pakeisti šviesiai arba tamsiai poveikis atspausdintas.Nustatyti spausdinimo parinktis ir kopijų skaičių, ir spauskite "OK", kad patvirtintumėte.Spausdintuvas pradeda spausdinti ir langą "OEP103W Status Monitor" pasirodo, kompiuteryje.Jei reikia atšaukti spausdinimo užduotį, galite paspausti "Aiškiai" mygtukas spausdintuvo arba spustelėkite "Atšaukti spausdinimą", siekiant sustabdyti dabartinę spausdinimo užduotį langą "OEP103W Status Monitor".

3. Spausdinti per WLAN: spausdinti, Kai per WLAN, prašome įsitikinkite, kad spausdintuvo jau buvo prijungtas sėkmingai.Prašome, pasirinkite "OEP103W-WLAN" išplečiamojo sąrašo lauke "Pavadinimas" ir "Print" dialogo lange, ir kitomis procedūromis, taip pat su USB spausdinimo operaciją.

Paketas Apima:

1 x Spausdintuvą

1 x Maitinimo Adapteris

1 x USB Kabelis

1 x U Disko

1 x Vartotojo vadovas

Pastaba:

1. Šis prietaisas atitinka FCC taisyklių 15 Dalį. Taisyklių.Naudojimui taikomos šios dvi sąlygos: Šis prietaisas negali skleisti kenksmingų trikdžių, ir šis prietaisas turi priimti bet kokius trikdžius, įskaitant trikdžius, kurie gali turėti nepageidaujamos įtakos veikimui.

2. Pakeitimai ar modifikacijos, kurių nėra patvirtinęs, šalis, atsakinga už atitikties, gali panaikinti vartotojo teisę naudotis šia įranga.

3. Ši įranga buvo išbandyta, ir nustatė, kad jis atitinka apribojimus, taikomus B Klasės skaitmeninių įrenginių reikalavimus sutinkamai su FCC taisyklių 15 Dalį. Taisyklių.Šių ribų paskirtis-užtikrinti reikiamą apsaugą nuo kenksmingų trikdžių, naudojant buityje.Ši įranga generuoja, naudoja ir gali skleisti radijo dažnio energiją ir, jei įrengta ir naudojama ne pagal instrukcijas, trikdyti radijo ryšius.Tačiau, nėra jokių garantijų, kad tokie trukdžiai nepaveiks kai kurių įrenginių.Jei ši įranga keltų žalingų radijo ar televizijos ryšio trukdžių priėmimą, tai galima nustatyti įjungiant įrangą, išjungti ir įjungti), vartotojui siūloma pabandyti panaikinti trikdžius vienu ar daugiau iš toliau nurodytų priemonių:

Žymos: trafaretas metalo pjovimo staklės, spausdintuvo spausdinti, laikinos tatuiruotės, stalčių stalo, raundas tatuiruotė trafaretas, chna trafaretas, už tatuiruotė spausdintuvą, airbrush trafaretai (templates kaukolė, xion tatuiruotė mašinos, kaukė šabloną.

Prekės Pavadinimas TMISHION
Kilmės KN(Kilmės)
Specifikacijos Kaip Rodyti
Popieriaus Dydis A4 & B5
Adapteris AC 110V-220V
Galia 150W (Maks.)
Medžiaga Metalo
Modelio Numeris Tatuiruotė Perdavimo Kopijuoklis
Tipas Tatuiruotė Trafaretas
Spausdinimo Metodas Terminis spausdinimas
Kontrolės Kalba Spausdinimas gdi
Elemento Tipas Tatuiruotė Perdavimo Kopijuoklis
Rezoliucija 200dpi x 200dpi

Parašyti atsiliepimą

Laikinos Tatuiruotės Perdavimo Aparatas Spausdintuvas Piešimo Šilumos Trafaretas Maker

Laikinos Tatuiruotės Perdavimo Aparatas Spausdintuvas Piešimo Šilumos Trafaretas Maker", Kopijavimo ir Tatuiruotė Perkėlimo Popierius Kopijavimo aparatas Spausdintuvas JAV plug

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti