Parduotuvė pagal Kategorijas

NEO Coolcam Wifi Smart Lizdo Kištuką Protingo Namo Valdymo Balsu už Alexa "Google" pradinis IFTTT Laiko Funkcija PROGRAMĄ Smart Remote Control

Nauja

€9.72

Savybės:

*APP Nuotolinio Valdymo pultas: Kietas ir fantastinis tech dizainas, todėl jūsų gyvenimą taip daug lengviau su paprasta paspaudę ant savo išmanųjį telefoną,kuris daro jūsų namuose, protingesni.

*Laiko Funkcija: galite nustatyti laikmatį, įjungti/išjungti savo elektronika.Tokiu atveju,jūs niekada atėjo į tamsi ir šalta namuose,kol jūs netgi galite randomize savo šviesos veikti, o toli nuo namų, ir kad jis atrodo kaip kažkas yra namuose.

*Energetikos kontrolės: Grafiką, smart Plug automatiškai power electronics įjungti ir išjungti,kaip reikia, įrengti energijos stebėti,stebėti realaus laiko ir istorinius energijos suvartojimas,kurie gali padėti jums geriau valdyti energijos išlaidas, savo namuose ir sumažinti savo sąskaitas.

*Elegantiškas Dizainas: Paprastas Montavimas ir eksploatacija,plug and play,pagamintas iš ABS+PC medžiagos,super kokybės ir stabilių rezultatų.

*Bevielis Ryšys: Nėra laido reikia,paramos WIFI ryšio,patogu ir praktiška.

Techniniai duomenys:

Vardinė Įtampa: AC 110-230V ±10% 50/60Hz

Nominali Srovė:10A

Belaidžio Tipas: Wi-Fi 2.4 GHz

Belaidžio ryšio Protokolas:IEEE 802.11 b/g/n

Telefonas: Android/iOS

PROGRAMA:Tuya

Medžiaga:ABS+PC

Prekės Dydis: Apytiksl.6.7*4.2 cm

Prekės Svoris: Apytiksl.49g

Paketo Informacija:

Pakuotės Dydis: Apie.9.6*8.6*5.1 cm/3.78*3.39*2.01 į

Pakuotės Svoris: Apytiksl.76g/oz 2.68

Paketų Sąrašo:

1* ES WiFi Smart Lizdas

1* Vartotojo Instrukcija(Anglų Kalba)

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

4.Mes nesame atsakingi už vėlavimą causedby muitinės,Importo muitų,mokesčių ar kitų customscharges.

5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Žymos: IFTTT, nano 4 bay, na serveris, coolcam plug, cloud nas, ifttt wifi, išleidimo wifi, heiman jutiklis, neo, neo coolcam maitinimo kištuko porą.

Kilmės KN(Kilmės)
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Prekės Pavadinimas coolcam
Kamera Įrengta No
Modelio Numeris NAS-WR01W
Suderinamumas Viskas Suderinama
Komplektacija NEO ES Smart Power Plug
Kodas S2503EU

Parašyti atsiliepimą

NEO Coolcam Wifi Smart Lizdo Kištuką Protingo Namo Valdymo Balsu už Alexa

NEO Coolcam Wifi Smart Lizdo Kištuką Protingo Namo Valdymo Balsu už Alexa "Google" pradinis IFTTT Laiko Funkcija PROGRAMĄ Smart Remote Control

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti