Parduotuvė pagal Kategorijas

JKM cigarečių degiklio moterį, EB5 moterų avarinio užvedimo galia padidinti raštas 5V į 12V

Nauja

€4.22

JKM Gamyklos realizavimo

Gaminio Numeriai: JKM-CZ-018 Produkto pavadinimas: Protingas apsaugos linija, automobilių pradžios elektros energijos tiekimo Specifikacija: 2464 juoda sriegio PVC išorinis odos Medžiagų kokybė: naujas plikas vario 1.3 Ilgio, 25 CM Vielos skersmuo; 5.5 mm Srovė; 0-40 Įtampa; 9-14 V Įvesties sąsaja: EB5 moterų (apvali skylė) Išvesties sąsaja: moteris cigarečių degiklio (center yra teigiamas), Produkto svoris: 66g Funkcijos: 1. Undervoltage protection, (tai gali apsaugoti ličio baterijos iš per-iškrauti) 2. Apsaugos nuo viršsrovių (siekiant išvengti pernelyg didelės srovės iš deginimas apygardos apsaugoti baterijos) 3. Trumpo jungimo apsauga. (Išvengti trumpojo jungimo sugadinti akumuliatorių ir sukelti gaisrą) produktas yra suformuota ne vieną kartą.Automobilių pradėti avarinės elektros jungtis Baterijos apsauga

Shenzhen Jinkaiming Electronics Co., Ltd.daugiausia vykdė plėtrą, projektavimo, gamybos, perdirbimo ir pardavimo naujų energijos jungtys, saulės kolektorių, transporto priemonės, įrankiai ir medžiagos.Pagrindiniai produktai yra transporto priemonės, energijos tiekimas, saulės įkroviklius transporto priemonės, saulės kontrolės power supplies, nešiojamų mobiliojo maitinimo šaltiniai, SAE saulės kištuko laidai, EB5 kištuko laidai, fotoelektros laidus, Anderson serija, MC4 saulės gatvės šviesos instaliacijos ir elektros įkrovimo laidus. .Visi mūsų produktai yra pagaminti griežtai laikantis tarptautinių standartų, ir praėjo 100% bandymai.JKM sėkmingai gavo UL, TUV, CE, RoHS, EMS, CCC ir ISO9001: 2000 tarptautinių kokybės kontrolės sistemos sertifikavimas.Mūsų produktai turi platų, aukštos kokybės, prieinamą kainą, stilingas dizainas, ir yra plačiai naudojamas vyriausybės, automobiliai, motociklai, saulės energijos ir kitų pramonės šakų.Ar esate fizinis pardavėju arba e-komercijos pardavėjas, mes galime suteikti jums individualų sprendimus, siekiant padėti jums sumažinti išlaidas ir padidinti pelningumą.Laukiame naujų ir senų klientų, iš visų gyvenimo sričių, susisiekite su mumis sudaryti ateities verslo santykių ir abipusės sėkmės!mūsų paslaugos: 1. Individualų produktų, pagamintų pagal brėžinius. 2. LOGOTIPO pritaikymas, išorinės pakuotės pritaikymas, modelio pritaikymas savo reikmėms 3. Įsteigti agentūrą, paskirstymo sistemos ir nuoširdžiai platinti bendrovės produktų su aukšto techninio turinio ir didelį pelną. 4. Teikti klientams su visiškai rinkiniai, OEM, gamyba, spausdinimas, klientų prekiniai ženklai, klientus, tik reikia kontroliuoti pardavimo kanalus.

Žymos: vyrai žiebtuvėliai, 12v maitinimo suppli, automatinis elektros lizdas, kristalų lempos, Webasto 12v, 12v automobilio lizdą, lada cigarečių degiklio voltmeter, jungtis eb5, titnagas, 12v dc 5v.

Prekės Pavadinimas JKM
Elemento Dydis 0,25 m
Sąsaja eb5
Įtampa 12V
Elemento Tipas Kabeliai, Adapteriai & Lizdai
Medžiagos Tipas Vario nikelio PVC
Modelio Pavadinimas JKM-CZ-018
Prekės Svoris 66g

Parašyti atsiliepimą

JKM cigarečių degiklio moterį, EB5 moterų avarinio užvedimo galia padidinti raštas 5V į 12V

JKM cigarečių degiklio moterį, EB5 moterų avarinio užvedimo galia padidinti raštas 5V į 12V

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti