Parduotuvė pagal Kategorijas

BONISKISS Kietas "Vintage" Stiliaus Nerūdijančio Plieno graikų Mitologijoje Deivė Medusa Gyvatė Trumpaplaukis Žiedas Juosta Papuošalai, Juoda, Sidabro Spalvos

Nauja

€7.86

Šis gotų papuošalų elementą ypatybės graikų Dievas Medūza, kurios vadovas yra užpildytas su gyvačių galvų, ir ji yra pagaminta iš klasės AAA nerūdijančio plieno.

Medžiaga: 316L Nerūdijančio Plieno ( Grade AAA nerūdijančio plieno ) Spalva: Sidabrinė Plotis: 4.5-25 mm

Kodėl verta rinktis Nerūdijančio Plieno Papuošalai?

Nerūdijančio Plieno papuošalai nėra tamsėjimas ir oksiduojasi, kuris gali trukti ilgiau nei kiti juvelyriniai dirbiniai.Ji gali ištverti daug dėvėjimosi ir plyšimo.Ir tai yra nuostabiai hipoalergicznych.Tokių privalumų, kad ji labiau populiarus aksesuaras.

Kodėl reikia Nerūdijančio Plieno Papuošalai?

Aukštos kokybės nerūdijančio plieno, pasižymi dideliu atsparumu rūdžių, korozijos ir smukdydama, kurios reikalauja minimalios priežiūros.Nerūdijančio plieno, yra viena iš labiausiai biologiškai suderinamus metalų, todėl nerūdijančio plieno papuošalai yra nuostabiai hipoalerginės, dėl savo antialerginių savybių.Kaip vienas iš stipriausių visų juvelyrikos metalai, ji neturi oksiduojasi ir bus labai patvarus.Visi daro tai viršuje mados aksesuaras papildyti jūsų drabužių spinta su aptakus, šiuolaikinio stiliaus, kurias teikia mūsų nerūdijančio plieno papuošalai.

Žymos: gėlių nuotaikos žiedas, papuošalai medusa, kietas dalykas, 925 sidabras, aušintuvas, juodas žiedas moterims, suteyi derliaus žiedas, vyrų žiedas, medūza žiedas, graikijos statu.

Stilius Punk
Prekės Pavadinimas BONISKISS
Elemento Tipas Žiedai
Metalų Tipas Nerūdijančio Plieno
Medžiaga Metalo
Proga Šalis
Žiedų Tipas Nuotakos Rinkiniai
Bauda ar Mados Mados
Nustatymo Tipas NĖRA
Modelio Numeris 151-42
Formos\modelis Pav.
Lytis VYRAI

Parašyti atsiliepimą

BONISKISS Kietas

BONISKISS Kietas "Vintage" Stiliaus Nerūdijančio Plieno graikų Mitologijoje Deivė Medusa Gyvatė Trumpaplaukis Žiedas Juosta Papuošalai, Juoda, Sidabro Spalvos

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti