Parduotuvė pagal Kategorijas

2020 "NAUJĄ" Disney " Užšaldyti Vaikai Makiažas Žaislai Vaikams Gimtadienio Dovana Gėlių Formos Merginos Kosmetika, Žaislai Mergaitėms, Vaikams, Kosmetika

Nauja

€54.79

Kulka Taškų:

1、Drėkinamasis lūpų blizgesys: negadina odos lūpų: Pirmą kartą naudojant sluoksnio, iš lūpų, gali ne tik geriau apsaugo lūpas, bet taip pat padaryti lūpų spalva daugiau spalvų ir tolygiai vidaus į išorę.lūpų ir odos alavo glaudžiai susiję.Tai nėra lengva, kad išnyks.

2、Spalvinga blush: Šviesina odos toną bei pagerinti veido formą.Švelniai ant veido, kaip princesė šypsena, žinoma, rausvas skaistalai, rausvas ir šypsosi spalvinga grožio.

3、Turtingas, akių šešėlių: šviesaus ir akį traukiantis: pirma, naudoti šešėlių šepetėliu švelniai tepkite nedidelį kiekį akių šešėlių, kruopščiai taikyti jį į vokų padėtis, ir, kai atidarote savo akis, jūs pastebėsite, kad jūsų akys turi blizga naujas jausmas.

4、Gaivus kvėpuojantis milteliai: Vienodas ne neleidžiančios.Naudoti sluoksniuotos taikyti nedidelį kiekį vaikų milteliai tortas, taikyti milteliai veido, ir tolygiai jį duoti fizinio poveikio.

5、3-color nagų lakas: Rūpintis savo nagus ir suteikti išjungti, deimantų spindesiu.Pirmas prašyti iš artimųjų nagų atgal ir tada pusių nagų.Po paviršius yra šiek tiek sausas, taikyti antrą kartą, kad spalva vienodesnė.

Aprašymai:

1. Drėkinamasis lūpų blizgesys: negadina odos lūpų: Pirmą kartą naudojant sluoksnio, iš lūpų, gali ne tik geriau apsaugo lūpas, bet taip pat padaryti lūpų spalva daugiau spalvų ir tolygiai vidaus į išorę.lūpų ir odos alavo glaudžiai susiję.Tai nėra lengva, kad išnyks.

2. Spalvinga blush: Šviesina odos toną bei pagerinti veido formą.Švelniai ant veido, kaip princesė šypsena, žinoma, rausvas skaistalai, rausvas ir šypsosi spalvinga grožio.

3. Turtingas, akių šešėlių: šviesaus ir akį traukiantis: pirma, naudoti šešėlių šepetėliu švelniai tepkite nedidelį kiekį akių šešėlių, kruopščiai taikyti jį į vokų padėtis, ir, kai atidarote savo akis, jūs pastebėsite, kad jūsų akys turi blizga naujas jausmas.

4. Gaivus kvėpuojantis milteliai: Vienodas ne neleidžiančios.Naudoti sluoksniuotos taikyti nedidelį kiekį vaikų milteliai tortas, taikyti milteliai veido, ir tolygiai jį duoti fizinio poveikio.

5. 3-color nagų lakas: Rūpintis savo nagus ir suteikti išjungti, deimantų spindesiu.Pirmas prašyti iš artimųjų nagų atgal ir tada pusių nagų.Po paviršius yra šiek tiek sausas, taikyti antrą kartą, kad spalva vienodesnė.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Disney Sušaldyti, Vaikams, Kosmetika, Žaislai

Medžiaga: netoksiškas ir tirpsta vandenyje

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Gaminio dydis: apie 24.5*24.5*14.5 cm/9.65*9.65*5.71 į

Išplėstos dydis: apie 35cm/13.78 į

Pakuotės dydis: apie 30*14.5*30cm/11.81*5.71*11.81 į

Pakuotės: viena spalva dėžutę

Pakavimo sąrašas:

15 Spalvų * Eyeshadow

10 Spalvų * Blush

1 * Milteliai Pyragas

15 Spalvų * Lūpų Blizgesys

2 * Geliai

3 Buteliai * Vandens Pagrindo Nagų Lakas

1 * Pirštu Dozatoriumi

1 * Nagų Failą

5 * Makiažas Šepečiai

1 * Powder Puff

1 * Gem Lipdukas

5 * Mažai Lūpų Dažai

Pastabos:

Po to, kai produktas yra išardyta, laikykite maišelį, saugokite nuo vaikų ir neleiskite vaikams žaisti.

Dėl vadovo matavimo, prašome leisti 1-3CM būti skirtingas.

Dėl skiriamoji geba, ryškumas, priešingai, ir tt.kompiuterio ekrano, tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotrauką, aš tikiuosi, jūs galite suprasti.

Žymos: sušaldyti makiažas, įdėklą disney, lauke sušaldyti, "disney" makiažo rinkinį, disney princesė, vaikai makiažas, sušaldyti makiažas rinkinys, anastasija, sušaldyti kambario daiktai, mezgimo sušaldyti.

Prekės Pavadinimas Disney

Parašyti atsiliepimą

2020

2020 "NAUJĄ" Disney " Užšaldyti Vaikai Makiažas Žaislai Vaikams Gimtadienio Dovana Gėlių Formos Merginos Kosmetika, Žaislai Mergaitėms, Vaikams, Kosmetika

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti