Parduotuvė pagal Kategorijas

3-in-1 UV Dezinfekavimo Smart Dulkių siurblys, Platus Mopping Robotas Auto Dulkių Sterilizuoti Su Purkštuvu Tunction USB Įkrovimo

Nauja

€13.08

Produkto Informacija:

Pakuotės Turinys 1:

1 x Pažangus Dulkių siurblys

1 x Tuščias Butelis

10 x Švarus Medvilnės

Pakuotėje 2 Turinys:

1 x Pažangus Dulkių siurblys

1 x Tuščias Butelis

10 x Švarus Medvilnės

1 x USB Įkrovimo Kabelis

Savybės:

* Galingas siurbimas, dulkių / plaukų / mažas daleles išvaikyti.

* Drėkinti purškimo funkcija , galite įtraukti praskiestų dezinfekavimo: Mūsų ing mašina yra įrengta su purškimo funkcija, kuri gali purškimo ir humidify, o ing grindų.Kaip mašina eina, mes humidify oro kiekvieno kampo.

* Mopping grindų švaresnis, sugeria dulkes ir plaukus,Pasirinktas vata mopping grindų švaresnis, pritraukti dulkes ir yra sunku tvarkyti plaukus.

* UV dezinfekavimo: Mopping, drėkinti ir sterilizuoti yra daroma vieną žingsnį.Įrenginio gale yra įrengti 3 ultravioletines lempas, kurias galima sterilizuoti, grindų, kuri gali būti baigtas tik vienas žingsnis.

* Žemas triukšmo lygis , neturi įtakos darbo ir studijų.

* Tinka įvairių grindyse, skirta plytelės, medinės grindys, marmuro, dirbtinio akmens ir kt.Geras universalumas, siekiant patenkinti individualius poreikius.

Specifikacija:

Tipas: Baterija, USB Įkraunamą

Baterijos Tipas: 3 x AA Baterijos(neįtraukta)

USB Įkrovimo Tipas: Built-in 500mAh Li-ion Įkraunama Baterija

Vardinė Įtampa: 3.7 V

Nominali Galia: 3W

Vandens Bako Talpa: 50ML

Spalva: Juoda, Balta

Medžiaga: ABS + Elektroniniai Komponentai

Dydis: Apytiksl.23x6cm/9.05x2.36 colių

PASTABA:

1. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl rankinis matavimas.

2. Prašome atsižvelgti į faktines dydžių sąrašas, kaip nuotraukos yra paprastai išsiplėtusios parodyti išsamiai.

3. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Ačiū už jūsų supratimą.

Produkto Rodyti:

Vežimą:

1.Paprastai, mes išsiųsti prekes per 1-3 darbo dienas. 2.Prašome patikrinti, ar prekės yra geros būklės ir pasirašyti prieš pristatymas žmogus lapų. 3.Jei radote produktas yra pamestas arba sugadintas pakeliui.Prašome atkreipti foto ir tegul pristatymo vyrai ją patvirtinti.Tada mes padėsime jums padaryti jūsų prarasti. 4.Jei norite, kad produktai siųsti jums greitai, ar jums reikia skubiai, Prašome pasirinkti, DHL, "Fedex", UPS, TNT, AVS.jei manote, kad mokestis yra didelis, jūs galite susisiekti su mumis, mes patikrinti jūsų adresą ir jums pigiausias krovinių.

Garantija: 1. Visi produktai bus atidžiai bandymas prieš pristatymas.Mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema. 2. Pažadame, garantija, kokybė vieneri metai, ir mes pataisys nemokamai.Grįžti laivybos turėtų būti mokama pagal klientų. 3. Jei nesate patenkinti produkto, Prašome susisiekti su mumis.Mes suteiksime jums patenkinamą sprendimą.

Atsiliepimų: 1. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

2. Mes stengiamės, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

3. Mes vertiname jūsų atsiliepimus labai daug.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Žymos: cleaner robotas dulkių, robotas, dulkių siurblys osoji priedai, xn vakum cleaner, robotas žaislas, nešiojamų automobilių belaidis dulkių siurblys, valymo robotas cleaner, belaidžio aušintuvai cleaner, švaresnis dulkių xiaomi, švarus xiaomi.

Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA
Medžiaga
Modelio Numeris F71281
Prekės Pavadinimas becornce
Įtampa (V) 3.7 V
Funkcija Šlapias
Galia (W) <500W
Vandens bako talpa

Parašyti atsiliepimą

3-in-1 UV Dezinfekavimo Smart Dulkių siurblys, Platus Mopping Robotas Auto Dulkių Sterilizuoti Su Purkštuvu Tunction USB Įkrovimo

3-in-1 UV Dezinfekavimo Smart Dulkių siurblys, Platus Mopping Robotas Auto Dulkių Sterilizuoti Su Purkštuvu Tunction USB Įkrovimo

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti