Parduotuvė pagal Kategorijas

Automobilių Sėdynės Padengti Spalvinga Modelio Kvėpuojantis Raštas Universalus Tinka Labiausiai Priekinės Sėdynės Dangtelis, saugos diržų padengti vairo rato gaubtas

Nauja

€23.25

Produkto Aprašymas:

Produkto pavadinimas: automobilio sėdynės apsauginis dangtelis

Medžiaga: poliesterio pluoštas

Vieta transporto priemonėje: priekiniai

Spalva: keturių spalvų modelis

Kiekis: 2 sėdynių užvalkalai, 1 vairas dangtis

Pakuotės svoris: 495G

Produkto Savybės

1. Medžiaga: priekinės sėdynės padengti (2 komplektai), yra pagaminti iš poliesterio pluošto medžiagą, kuri yra labai patogi ir gali apsaugoti vidinis sėdynės nuo dulkių ir išsiliejimai.

2. Akį traukiantis ir unikalus modelius: Madingi spausdinti sėdynių užvalkalai pridėti stilingas ir naują išvaizdą į savo automobilį.

Lengva įdiegti ir švarus: yra elastinga juosta su kabliukais apačioje sėdynės pagalvėlė, kuri gali būti lengvai įrengti bet kur, kur pagal šias instrukcijas.

3. Patvarus sėdynės padengti: aukštos kokybės dizaino ir struktūros, tvirtos, tampus atlošo, patogus, neslidus ir užbaigti išvaizdą.

Pilnas Automobilių Sėdynių Užvalkalai Nustatyti Pakavimo Apima:

2 x Priekinis Kaušas Sėdynių užvalkalai

1 x Maišelis Kablys Priedai

1 x vairas dangtis

Prekės Ženklo Istorija

AUTOYOUTH prekės ženklas buvo sukurtas 2004 m., su ilgamete gamybos patirtimi, siekiama kurti ir gaminti automobilių sėdynių apvalkalai bei priedai.

Apie Pristatymo

Po apmokėjimo , Tavo-diena.lt trunka apie 12-48hs patvirtinti fondo kanalo saugus.Patvirtinus sklypo bus išsiųsti per 48hours.

Laivas Tavo-diena.lt Standartinis Pristatymas iš Kinijos.Sklypas atvyko į savo šalį, stebėjimo duomenys gali būti tikrinami dėl vietos po svetainę.

Laivas IML iš Rusijos.Stebėjimas: https://www.17track.net/en.

Grįžti & Grąžinti

Be priežasties grąžinti prekes per 15 dienų.Tik sklypas be asmeninės klaidos naudoti ar žalos, kuri nedaro įtakos antrasis-pardavimo sklypo.Laivybos išlaidos yra padengti pagal pirkėjo.

Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį,konkrečios priežasties grįžti,ir jūsų užsakymo numerį.

Apie Atsiliepimą

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų businesss plėtros,mes sincerel kviečiame palikti teigiamą atsiliepimą (Penkių Žvaigždučių) mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.

Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!

Žymos: automobilių sėdynės padengti klasikinis gėlių, kūdikių automobilių sėdynės padengti raštas, automobilių peg, moteris diržą raštas, antklodė sėdynės, automobilių sėdynių užvalkalai nustatyti universaliųjų stiprintuvas, autoyouth automobilių sėdynės padengti, A160, "porsche" spalvos, saugos diržai, kaukolė automobilių sėdynių užvalkalai priekinės sėdynės.

Mfg Serijos Numeris Mados Automobilių Sėdynės Padengti
Paskirties Transporto priemonės Dvigubos priekinės sėdynės
Medžiagos Tipas Poliesteris
Elemento Plotis 22.05inch
Prekės Pavadinimas AUTOYOUTH
Elemento Ilgio 46.46inch
Elemento Aukštis 46.46inch
Interjero Priedai Sėdynių Užvalkalai
Prekės Svoris 0.5kg
Taikoma Sezonas Keturis Sezonus
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Sėdynių Užvalkalai & Palaiko
Specialios Funkcijos Padeda Apsaugoti Gražus, Sėdynės arba Nuslėpti Seną
Nustatyti Gabalas 2

Parašyti atsiliepimą

Automobilių Sėdynės Padengti Spalvinga Modelio Kvėpuojantis Raštas Universalus Tinka Labiausiai Priekinės Sėdynės Dangtelis, saugos diržų padengti vairo rato gaubtas

Automobilių Sėdynės Padengti Spalvinga Modelio Kvėpuojantis Raštas Universalus Tinka Labiausiai Priekinės Sėdynės Dangtelis, saugos diržų padengti vairo rato gaubtas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti