Parduotuvė pagal Kategorijas

Megztinis R1 R8 R1F Imtuvas 16CH Sbus RX Suderinama Frsky D16 Režimą Radijo Nuotolinio valdymo pultelis

Nauja

€11.83

R8 imtuvo Duomenys :

Su R8 imtuvas yra pirmasis imtuvas, kuris gali tiesiogiai perduoti PIX ir PX4 skrydžio valdymo duomenys (TX, RX) prie nuotolinio valdymo pasaulyje, ir gali rodyti skrydžio kontrolės duomenis į nuotolinio valdymo per BMD scenarijus!Nuo tada, nereikia įdiegti papildomų keitiklių gauti duomenis atgal iš PIX, PX4.

Elementus(R8 buvo atnaujintas,Pls žinoti, kad dabar Ji yra Dviguba antena ir išmatuotas atstumas padidėjo nuo 2km iki 5km)

Specifition: kanalų Skaičius: 8ch (PWM) / 16ch (SBUS) RSSI (Signalo Stiprumo Indikacija) rezultatas: PWM Veikimo įtampos diapazonas: 4.0~8.4 V Veiklos srovės diapazonas: 100mA@5V Efektyvus atstumas: visą atstumą (>2.0 km)

Suderinamumas: D8 režimas D16 režimas

Savybės: - Daugiau kanalų: 1-8 kanalai iš tradicinių kanalo galia, 1-16, kanalai iš SBUS uosto - RSSI išėjimas: analoginis išėjimo įtampa (03.3 V) - Du-taip, dvipusis perdavimo (Telemetrijos) Svoris: 10g Su RSSI išėjimas: analoginis išėjimo įtampa (03.3 V)

Porą kodas metodas: 1. Paspauskite mygtuką bind mygtuką antkaklis, raudonas/žalias LED kieto 2. Radijo pusėje, pasirinkite Frsky D16 protokolo (T12/T16: Multi Frsky D16); 3.Kai Raudona lemputė mirksi, privalomas pavyko. 4. Po privalomas, panaikinti privalomą režimą ir galios iki imtuvas dar kartą.Žalia Led posūkiai, kietosios dėl.

LED spalva aprašymą. (Žalia šviesa yra visada: signalas yra geras; žalia lemputė mirksi: signalas yra blogas; raudona šviesa yra visada: signalas yra prarastas) Megztinis R1 D16 imtuvas yra suderinamas su visais įrenginiais, naudojant Judrus D16 režimu, su integruotu atleidimo iš darbo, telemetrijos ir protingas uosto įjungti, ir IPEX jungtis leidžia lengviau pakeisti antenos.

Techniniai Parametrai:

Kanalų skaičius: 16ch (SBUS)

RSSI (Signalo Stiprumo Indikacija) rezultatas: 0-3.3 v

Duomenų grįžti: S. uosto

Veikimo įtampos diapazonas: 4.0~6 V

Veiklos srovės diapazonas: 80mA@5V

Efektyvus atstumas: visą atstumą (>1.5 km)

Suderinamumas: D16 režimas FrSky Taranis D16 Režimas

Dydis: 20*15*4mm (be antenos)

Svoris:

Bind mode:

Paspauskite ir palaikykite imtuvo dažnis mygtuką, įjunkite galios, raudonos ir žalios šviesos yra visada, ir į imtuvą patenka į dažnio režimu.Nuotolinio valdymo įsijungia dažnį.

Imtuvas yra sėkmingai suporuotas ir žalia lemputė mirksi lėtai.Nuotolinio valdymo išėjimai dažnį, imtuvas maitinamas atgal, ir žalia lemputė.Kai imtuvas praranda savo signalas, raudona lemputė.

Žymos: finelot multijoy, ic r1, pakabukas rx, draudimas michelin, gavimo frsky, esc rc, frsky taranis atvira, megztinis, frsky imtuvo 9, fr.

Ratų bazė Varžtai
RC Dalys ir Acc Varikliai
Kilmės KN(Kilmės)
Atnaujinti Dalys/Priedai Rėmas
Keturi varomi Ratai Atributai Surinkimas
Įrankis Prekes Asamblėjos Kategorija
Dydis as the instruction
Techniniai parametrai Vertė-2
Medžiaga Kompozicinės Medžiagos
Modelio Numeris R1 / R8 Imtuvas 16CH Sbus RX
Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių ESC
Transporto Priemonės Tipas Sraigtasparniai

Parašyti atsiliepimą

Megztinis R1 R8 R1F Imtuvas 16CH Sbus RX Suderinama Frsky D16 Režimą Radijo Nuotolinio valdymo pultelis

Megztinis R1 R8 R1F Imtuvas 16CH Sbus RX Suderinama Frsky D16 Režimą Radijo Nuotolinio valdymo pultelis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti