Parduotuvė pagal Kategorijas

Nemokamas pristatymas 80x22x1.5mm pusėje frezavimo cutter SG2W karbido veido frezavimo pjovimo SILCA klavišą pjovimo mašinos, pjaustymo raktas

Nauja

€26.51

Destription :

80x22x1.5mm

Iš dia:80 mm storis:1,5 mm skylė dia:22mm Dantys:100

medžiaga:karbidas SILCA ref:SG2W

Mašinos suderinama su: SILCA klavišą pjaustymo mašinos

Tai trijų pusių frezavimo cutter karbido medžiagų,geriausia grūdinto plieno klavišus pjovimo.

Laivybos oro paštu + takelio numeris.

1.Visi straipsniai yra 1 metai garantija ,bet jei gamyklos kokybės problema ,mes galime suremontuoti ar pakeisti nauju nemokamai 1 metus.

2After vienerius metus, mes galime tiekti remonto paslaugos taip pat imti pagrindinių mokesčių.

3.Mes galime paruošti produktai ne vieną kartą klientai " iš karto pirkti.

4.Mes siūlome įrangos pardavimas, biuro įrangos palaikymo ir gyvenimą po pardavimo paslaugas.

1.Laivybos laikas yra maždaug 3~5 dienas DHL/UPS/FedEx/TNT,10 dienų, EMS,20

dienų HK Post Oro Paštu arba Singpore Paštu.

2.Mes stengiamės, kad prekė atvyksta laiku.Kaip kurjeris,oro ir vietos papročius,gal kartais jums bus atidėtas.Jūsų supratimą, bus labai vertinu 3.Kai paketas atvykti į savo vietos papročius,pls susisiekti su custom artimiausiu metu ir perdavimo tarifų,mokesčio depent į jūsų šalį, 4.jeigu tu negali sumokėti už tarifų,jūs negalite gauti paketą,ir mes negalime atsisakyti paketą,jei norite grįžti atgal,jūs turite mokėti už shippment.

Produktas yra kruopščiai supakuoti pagal medvilnės dėžės prieš tai, siunčiamas.Mes stengiamės, kad prekė atvyksta laiku.Kaip kurjeris,oro ir vietos papročius,gal kartais jums bus atidėtas.Jūsų supratimas bus labai dėkingi.

Pls nepalikite nėra gerų atsiliepimų, prieš susisiekdami su mumis.Mes visada padaryti puikus paslaugas mūsų klientams visą laiką.Todėl pažadas yra svarbiausia versle.

Produktas bus atidžiai TIKRINAMI,tada supakuoti pagal medvilnės lauke, kol jis siunčia Klientas.

Visi mūsų produktai turi 1 metų garantiją.Tai pasakyti.Jei modelis turi visus kokybės problemų, kad esate patenkintas,pls nedvejodami siųsti jį atgal į mus keičiasi į naują arba remontas jums.Tai yra mūsų verslui,ir mes pažadą.

Žymos: silca cutter blade, peugeot klavišą cutter, apkaba klavišą mašina, automatinis klavišą cutter, sbb silca, taško klavišą, pjovimo staklės, silca ultracode klavišą mašina, pagrindiniai silca, grandinės raktas, pagrindinių sumažinti įranga.

Modelio Numeris 80mm
Dantys 100Z
Prekės Pavadinimas PADIDINTI
Medžiaga Karbidas
Mašinos, suderinamas su SILCA klavišą mašinos
Storis 1,5 mm
skylę dia 22mm
iš dia 80mm

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas pristatymas 80x22x1.5mm pusėje frezavimo cutter SG2W karbido veido frezavimo pjovimo SILCA klavišą pjovimo mašinos, pjaustymo raktas

Nemokamas pristatymas 80x22x1.5mm pusėje frezavimo cutter SG2W karbido veido frezavimo pjovimo SILCA klavišą pjovimo mašinos, pjaustymo raktas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti