Parduotuvė pagal Kategorijas

24 V 10 Ah 6S5P 18650 Baterija ličio baterija 24 v Elektrinis Dviratis mopedas /Elektra/Li jonų baterija + 25.2 V 2A Įkroviklis

Nauja

€49.47

[Produkto Parametrai

Baterijos Tipas: 18650

Vieno elemento įtampa: 3.7 V

Vienos baterijos talpa: 2000mAh 10C išlydžio galia

Derinys: string 5 ir 6

Vardinė įtampa: 24V įtampa: 25.2 V Išėjimo įtampa: 16.5-25.2 V

Kartu talpa: 10000mAh (10Ah)

Baterija dydis: 110 * 95 * 80mm (numatytasis dydis) 6 * 5

Bendras svoris: 1.5 Kg

Išorinė Pakuotė: Mėlyna PVC

Viduje su apsaugos grandinė: perkrovos, per biudžeto įvykdymo patvirtinimo, per srovės, trumpo jungimo apsauga!

[Akumuliatoriaus išsikrovimas reikalavimai]:

1: Produkcija 18 linijas, ilgis 150mm, raudona ir juoda, kiekviena, vienas

2: Įveskite veda į 2.1 lizdas linijos, ilgis 150mm

3: Nominali iškrovos srovė: ≤10A

4: didžiausia momentinė srovė: 40A

5 Maksimali darbinė srovė: 13A

Produktai yra plačiai naudojami []

Karo, mokslo, mokslinių tyrimų, tyrinėjimo, medicinos prietaisai, vaizdo įrašymas, skaitmeninis ryšių, skaitmeninės elektronikos, elektros apšvietimas, radijo ir asmeninių kompiuterių ir kitų nešiojamų elektroninių prietaisų ir kitų elektros domenai

Ličio baterijos laikymo ir įspėjimai

1. nereikia užtikrinti daroma kiekvieną kartą, elektros energijos ir tada mokestis;

2. Laikas (rekomendaciją per du mėnesius) padaryti apsaugos grandinės kontrolės giliai imti įdėti pagal akumuliatoriaus galios, kad būtų pakeisti statistikos, bet ji neturi padidinti faktinį talpos baterija.

3. Ilgalaikio be baterijos, turėtų būti pastatyti vėsioje vietoje, kad susilpninti savo vidaus pasyvios reakcijos greitis.

4. Apsaugos grandinė yra taip pat galėjo stebėti akumuliatorių savaiminio išsikrovimo, ilgalaikio be akumuliatorių reikėtų krauti tam tikrą energijos kiekį, saugomi bateriją, kad išvengti savaiminio išlydžio pernelyg sukelti pernelyg išleidimo žalą.

5. Neardykite modifikaciją, o ne susidūrimo svorio / squeeze.

6. Uždrausti naudoti daugiau vandens, drėgnose vietose.

7. draudžiama naudoti aukštą temperatūrą zonose.

Žinių apie saugų naudojimąsi ličio baterijos

Prieš tai, mes įdėti ličio akumuliatorius, kaip energijos šaltinio, yra daug dalykų, kurie nusipelno mūsų supratimą.Nieko nėra svarbiau nei saugumo, nesvarbu, kokios rūšies baterija, kuri, mes turime pažvelgti į jas, atsargiai, nes kai jie yra pilnas energijos, kai visiškai įkrautas.

Ličio daugiausiai energijos tankis, bet jie taip pat turi daug unikalių savybių, mes turime padaryti daugiau dėl savo ypatingų saugumo sumetimais, prieš pradedant tyrinėti kitų aspektų ličio suprasti šių saugumo klausimai yra labai svarbūs.

Apskritai, jei apskaičiuotas teisingai suvokti ličio baterija, įkroviklis, ličio baterijos sudedamosios Ląstelių Skaičius (reiškia didelės dalies ličio keletą mažų vieną ličio komponentas), galite pritaikyti ličio jonų baterija (Li-ion) ir polimerizacijos buvo ličio baterija (Li-Poly) apmokestinimo poreikius.Atminkite, kad nereikia ateiti į ličio baterijos įkroviklis baterija įkraunama nikelio-kadmio (Ni-Cd) ir nikelio-metalo hidrido (Ni-MH)!Tai yra labai pavojingas dalykas! ! !Įkraunama ličio baterijų naudoti ličio yra vienas iš labiausiai pavojingų, kai prašymas ličio įkraunama ličio įkraunama ekstremalių dėmesį atveju, teisingas įkrovimo įtampa yra labai svarbi!Jei kroviklis yra naudojamas netinkamai, gali sukelti ličio baterija, ima ir sukelia sprogimą!Keletas neseniai naujienų pranešimų apie gaisrus sukelia ličio baterijas, todėl atsakingas požiūris ličio baterijos įkrovimo veikti.

Čia yra keletas gairių ličio baterijos įkrovimo ir naudojimas:

1, naudojant įrodyta, įkroviklis, ličio, gali būti saugiai naudojamas.

2. Įsitikinkite, kad turite teisingai nustatyti parametrus įtampos arba vienetų skaičius ličio baterijos kroviklis aukščiau, jei jūs neturite žinoti, kaip nustatyti, prašome nusipirkti vieną, jūs žinote, kaip nustatyti ličio baterija, įkroviklis, arba Jis yra ne naudoti ličio baterija, kad būtų išvengta sprogimo, kai jo baterija įkraunama.

3, ličio, kai įkrovimo kažkas turi būti, nedalyvaujant ličio, kai niekas nėra įkrauta, kai jis buvo dėl to, kad namas su automobilių dega, ir prisiminti, prisiminti.

4, o mokesčių Prašome paruošti tinkamą platformą patalpinti savo įkroviklį ir ličio, ličio, kaip užtikrinti, kad, kai avarija bus ne sukelti sprogimą arba padaryta didelė žala ir gaisro pavojaus.Norėdami rezervuoti vietos, gaisro ar gaisro prevencijai.

5. Nereikia būti imamas didesnis baterijos talpa dabartinis, kitaip sprogimo ir gaisro yra tikėtinas.

6. Jei plėtrą reiškinys atsiranda tada, kai įkraunama ličio, kai jį šilumos, negalima sulaužyti.Ličio baterija ant sūraus vandens, po aušinimo, atsargiai nulupkite odą ir tada įdėkite bateriją atgal į sūrymu, kol ji gali būti saugiai įdėti į klausimą ličio šiukšlių.

7, kai ličio smarkiai nukentėjo, galbūt baterija neatrodo pažeistas, bet vis tiek būkite atsargūs įdėti ličio baterijos saugioje vietoje stovėti bent 20 minučių, siekiant užtikrinti, kad jokia žala ličio tikrai ne sprogimo pavojus.Orlaivio sektoriaus modelis, yra keletas pavyzdžių, gaisrų, ličio-varomų orlaivių avarijų įvyksta, orlaivio savininkui kūnas įmestas į automobilį, ir tada sprogimo atrodė, kad jokios žalos interjeras buvo pažeistas, tačiau tikrasis įvykis ličio automobilių visą lengvieji automobiliai sudeginti.

8 Įkrauti ličio atvirai erdvus vieta, nes jei tiesa plyšimas su ličio baterijos sprogimo pavojus kenksmingi dūmai ir cheminės medžiagos bus ištekėti baterija.

Žymos: bankas galia, 24 v sunkvežimis, ličio 24v 40ah, 24v akumuliatoriaus ličio, 12v 10ah, ličio jonų baterija 18650ga, 24v akumuliatoriaus, baterija mn, 24 baterija, 18650 baterija recharg.

Prekės Pavadinimas VariCore
Įtampa 24V
Dydis 112*75*80mm
Sudaro Tipas 6s5p
Svoris 1.7kg
Nominalus Galingumas 10000mAh
Modelio Numeris 25.2-10
Tipas Li-ion
Prašymas Kita

Parašyti atsiliepimą

24 V 10 Ah 6S5P 18650 Baterija ličio baterija 24 v Elektrinis Dviratis mopedas /Elektra/Li jonų baterija + 25.2 V 2A Įkroviklis

24 V 10 Ah 6S5P 18650 Baterija ličio baterija 24 v Elektrinis Dviratis mopedas /Elektra/Li jonų baterija + 25.2 V 2A Įkroviklis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti