Parduotuvė pagal Kategorijas

Šunelis Snuffle Kilimėlis Pet Uostyti Mokymo Antklodė Nuimamas Vilnos Pagalvėlės Šuo Kilimėlis Stresą Nosework Įspūdį Žaislo Augintinio Nosis Pad

Nauja

€3.98

Produkto Informacija:

Didelių šunų šėrimo mat šuo uosti trinkelėmis, mažas / didelis šuo mokymo kilimėlis pet mokymo antklodė darbo tinka visi šunys

Dydis: apie 90*90cm/35.43*35.43 į

Svoris: apie 300g

Medžiaga: Poliesteris

Panaudojimas: pet uostyti mygtukai / mokymo kilimėlį / darbo veiklos kilimėlį / dekoratyvinis kilimėlis

Savybės:

1. Tai unikali šunų mokymo kilimėlis, paslėptų su užkandžiais arba mažų žaislų uosti pad jūsų šuo jį rasti.Tai padeda mokyti savo šuns kvapo, ir gali vartoti savo šuns energiją ir padeda jūsų šuniui numesti svorio.

2. Ji gali išlaikyti jūsų šuo užima.Šį šunį šerti padas yra puikus būdas turėti šunį su daug energijos naudoti savo smegenis per savo vakarienės metu, jį galite dėvėti juos, kaip pėsčiomis.

3. Su šiuo neslidus šunų nosis pad su 2 dirželiai, jūs galite nustatyti jį pagal kėdė apsaugoti nuo slydimo, kai šuo sniffs.Šuo kilimėlis stimuliuoja jūsų šuo psichiškai ir fiziškai, padeda sumažinti stresą ir atsipalaiduoti.

4. Lengva valyti, šuns nosis padas yra pagamintas iš tvariai rankų anti-pilling vilnos medžiagos, ir šuniui uostyti padėklas gali būti valoma mašina.

5. Dydį, apie 90*90cm/35.43*35.43, ir labai tinka vidutinių, didelių šunų, triušių ir kitų gyvūnų.

Pakavimo sąrašas: 1* kvapo pagalvėlė

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Žymos: lovos šuo, katė šuns tualetą padas, dėlionės atveju žodžiai, krepšelis katė, pet snuffle kilimėlis, didelis, apykaklės šuo, plytelių, šuns nosį darbą, vienodai pagunda, šuo nosework.

Modelio Numeris Šuo Snuffle Kilimėlis
Medžiaga Kita
modelis Kita
Funkcija 01 Pet Snuffle Kilimėlis
Svoris 100-400g
Tipas Šunys
Plauti Stilius Kita
Funkcija 04 Nuimamas
Yra Protingas Prietaisas No
Funkcija 03 Naminių Gyvūnų, Šunų Mokymo, Antklodė
Funkcija 02 Pet Uostyti Kilimėlis
Prekės Pavadinimas GoldCistern
Funkcija Kita
Elemento Tipas Lovos Antklodės

Parašyti atsiliepimą

Šunelis Snuffle Kilimėlis Pet Uostyti Mokymo Antklodė Nuimamas Vilnos Pagalvėlės Šuo Kilimėlis Stresą Nosework Įspūdį Žaislo Augintinio Nosis Pad

Šunelis Snuffle Kilimėlis Pet Uostyti Mokymo Antklodė Nuimamas Vilnos Pagalvėlės Šuo Kilimėlis Stresą Nosework Įspūdį Žaislo Augintinio Nosis Pad

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti