Parduotuvė pagal Kategorijas

ФИЛЛЕР ДЛЯ ВОССТАНОВЛЕНИЯ ВОЛОС PUIKI PLAUKŲ UŽPILDYTI LADOR

Nauja

€12.27

Užpildų atkurti plaukus nuo Lador iškart bus paversti savo plaukus tik už vieną procedūrą.Keratino, keramikos, kolageno ir šilko, kuris yra dalis ampulės, bus padaryti jūsų plaukai sveiki, minkšti ir blizga!

Veiksmo Lador puiki plaukų užpildyti skirtas pažeistų plaukų struktūrą.Skvarbus viduje plaukų, aktyvių komponentų užpildas sklandžiai svarstyklės ir padaryti kiekvieno plaukų sklandžiai ir blizga.

Į filer įtraukti komponentus, kad jie pradeda veikti iš karto, ir pateikti greitai ir darniai rezultatas: Keratinas atstato ir drėkina plaukus, grąžina jiems šilkinį; Šilko proteinai atkurti vandens balansą, suaktyvina kolageno gamybą organizme; Kolageno rūpinasi plaukų šaknys, supaprastina šukavimas ir stilius, atkuria struktūrinį vientisumą plaukų; Keramikos padidinti stiprumą garbanos, stiprinti odos, plaukų; Baltymų daro plaukai elastinga ir švytinti, apsaugo nuo neigiamų išorės veiksnių.

Rezultatas, naudojant produktas yra palyginamas su poveikio salonas procedūras.Jau po 2-3 Paraiškų filer jūsų plaukai bus gauti papildomos apimties ir sklandžiai.Jausmas sausas patarimai išnyks: garbanos taps labai sudrėkintas, elastinga ir visiškai sveikas!

Naudojimo būdas: Sumaišykite turinį ampulėje su cool-kambario temperatūros vandeniu (1:1) ne metalo patiekalų.Mišinio sudėtis išmaišykite iki vienodos masės yra gautas.Taikyti produktą, iš anksto nuplauti ir džiovinti plaukus, įdėti į šilumos dangtelis arba apvyniokite galvą rankšluosčiu.Šiltas plaukus su plaukų džiovintuvu 3-5 minutes.Po 30-60 minučių nuplaukite produktas su dideliu kiekiu tekančio šilto vandens.

Naudoti užpildas 1 savaitės kursas 2-3 mėnesiai.Kai baigsite atkūrimo, tik atlikti procedūrą prieš atsakingą veiklą, klojant turėtų būti nepriekaištinga.

Tūris: 10 ampulių 13 m

Žymos: retin, plaukų šilumos raštas, kremas plaukų dažų medžiaga, kremas v, blondinė šampūnas, dažų plaukų lakas, odos gydymas, plaukų balzamas, plaukų purškalas, pleiskanų gydymui.

Kiekis 10
Elemento Tipas Plaukų & Galvos Odos Gydymas
Kilmės KR(Kilmės)
Prekės Pavadinimas lador
NET WT 13 ml

Parašyti atsiliepimą

ФИЛЛЕР ДЛЯ ВОССТАНОВЛЕНИЯ ВОЛОС PUIKI PLAUKŲ UŽPILDYTI LADOR

ФИЛЛЕР ДЛЯ ВОССТАНОВЛЕНИЯ ВОЛОС PUIKI PLAUKŲ UŽPILDYTI LADOR

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti