Parduotuvė pagal Kategorijas

Lauko Kutai Hamakas Sodo Kiemo Baltos Medvilnės Sūpynės Kėdės Kabo Lova Sūpynės Hamakas Kėdė Vaikų Suaugusiųjų

Nauja

€5.40

Savybės:

1. Šis mezgimo kėdė yra pagaminta iš 100% grynos medvilnės virvė ir deimantų mezgimo modelis, pagal tradicinį Majų stiliaus, kuris užtikrina, kad ji yra mėgstamiausia visos šeimos.

2. Erdvus, erdvūs ir patogūs - tai sustabdytas sūpynės sėdynės turi pakankamai erdvės atsipalaiduoti ir ruožas.Tai yra 75 cm ilgio ir 39 cm pločio ir 47 colių aukščio.Minkštos ir storos medvilnės virvė gali turėti 300 svarų, todėl šiltas sėdynės vaikams ir suaugusiems, bet kuriuo paros metu.

3. Daugiafunkcinis ir Daugiafunkcinį - Tai lauko arba vidaus hamakas sūpynės kėdės yra įrengtos žiedinis viršų, ir gali būti sustabdytas beveik bet kuriuo metu ir bet kur!Tiesiog rasti filialas, crossbeam ar hamakas laikiklis ir atlikite nustatymą, per kelias sekundes atsisėsti ir atsipalaiduoti, ar patinka prigulti.Ši kėdė puikiai tinka kiemuose, kiemuose arba paplūdimiai.

4. Įskaitant graži medinė juosta - tai Majų hamakas kėdutėje yra įrengta graži lako baras padėti pakabinti hamakas.Medžio masyvo su smooth tamsiai apdaila papildo paprastą išvaizdą, megztos medvilnės virvės.

5. Patikima ir ilgaamžė aukštos kokybės konstrukcija užtikrina, kad šis hamakas bus ne suplėšyti arba nutraukti dėl planinių naudoti.

Aprašymas:

1. Rasti komforto per mados hamakas sūpuoklės - Judėti lengvai bet kuriuo metu ir bet kur, balkonas, denis, kieme, poilsio ir kitas patalpas;

2. Tinka klajojo ir snuggling patogus kokonus, o skaityti knygas, žurnalus ar tabletėmis - Klausytis lietaus garsas, svirpliais, paukščių ar mėgautis ramioje stargazing naktys;

3. Nešiojamų - Bet lounge;

4. Indoor/outdoor use - Sukurti madingi lauko poilsio zonos arba raktas, vidaus apdailai - Užklasinė veikla tarp dviejų medžių savo mėgstamą šešėliai veja, saule kambaryje arba verandoje;

5. Projekto specifikacijos - pagamintas iš tvirtos grynos medvilnės virvė - skalbti Mašinoje - Tinka visoms amžiaus grupėms.

Techniniai duomenys:

Dydis: 130*100cm/51.18*39.37"

Medžiaga: Medvilnės virvė ju

Keliamoji: 150 kg

Pastabos:

1. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

2. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

1 X Hamakas (be Lazdos arba Lynų)

Žymos: pavasario sūpynės, hamakas balta, lauko baldai, įranga, pigūs sodo sūpynės kėdė, didesnis viengulė lova, kampo gaubtas, skirtas sofa, pegless, hamakas akių, stokke sodo kėdės, Hamakas Sūpynės.

Kilmės KN(Kilmės)
Dydis Single-person
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Modelio Numeris Hamakai
Tipas Hamakas
modelis Medvilnės virvė ju
Bendro Naudojimo Lauko Baldai
Stilius Bohemijos

Parašyti atsiliepimą

Lauko Kutai Hamakas Sodo Kiemo Baltos Medvilnės Sūpynės Kėdės Kabo Lova Sūpynės Hamakas Kėdė Vaikų Suaugusiųjų

Lauko Kutai Hamakas Sodo Kiemo Baltos Medvilnės Sūpynės Kėdės Kabo Lova Sūpynės Hamakas Kėdė Vaikų Suaugusiųjų

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti