Parduotuvė pagal Kategorijas

Mini DV Kameros su vaizdo Įrašymo įrenginiu Su Magnetu HD 1080P Belaidžio WiFi Kamera Judesio Aptikti Naktinio Matymo Tinklo Auklės Kamerą

Nauja

€22.36

HD 1080P True Image

HD 1080P Smart Wi-fi IP Kamera fiksuoja itin traškus 1080p HD vaizdus, ryškesnis ir aiškesnis nei 720p WiFi kameros; Tai yra daug geriau žiūrėti vaizdo kokybė ir kampas savo saugumo tikslais.

Plataus Kampo Laukas

Įrengta 135° įstrižainės laukas, tai Wi-Fi, kamera fotografuoja didesnės scenos su daugiau informacijos.Nustatyti fotoaparatą prie durų arba plataus entranceways didžiausią aprėptį.

Mobiliojo telefono App

Nesvarbu, ar esate toli už verslo kelionę arba seniai šeimos atostogas, naudotis vaizdo Kamera App išlaikyti skirtukų savo namuose.Atsisiųsti programą ir naudokite savo išmanųjį telefoną ar tabletę, kad peržiūrėti gyvų ir įrašyti filmuotą medžiagą, pakeisti vaizdo kameros parametrus, naudoti dviejų krypčių garso ir daugiau.

Įrašyti visus judesius į SD kortelę

Į SD kortelę, bus įrašyti, kai judesio aptikimo suaktyvinamas.Fotoaparatas palaiko iš anksto įrašyti(3s-6s) ir po įrašymo.Jei SD kortelė pilna, jis bus automatiškai padengti senas video.

Įdėti ją bet kur,Lengva į Sąranką

Nekilnojamojo plug and play-tiesiog prijunkite belaidę wi-fi " vaizdo kamerą į elektros lizdų, sekite instrukcija setup ji.Laisvai įdiegti fotoaparatą prie stalo,lubų,sienų ,.ect.

Paramos Naktinio Matymo

Infraraudonųjų spindulių naktinis matymas iki 26ft/8m leidžia jums matyti faktus jums reikia.Ar ji yra kažkas, nekrietns į vidurnaktį arba meškėnas s break-in,visi bus filmuojamas vaizdo kamera iš arti duomenys.

Palaiko iki 64GB SD Kortelę Saugojimas

Statyti su mikro SD kortelės lizdą,tai pažangaus belaidžio ryšio fotoaparatą, galite išsaugoti nuotraukas ir footages į SD kortelę ir vėliau peržiūrėti, kai jūs esate, kai nėra šiuo metu.

Įrengimas

Padėkite jį ant stalo ir stovėti, kad ji apie savo knygą, savaime yra ir geras pasirinkimas.Dėka komplekte stovas,prijungti jį prie sienos arba celling gali gana lengvai,too.By teikti flexble diegimo parinktys,tai daro namų priežiūros vėjas.

Žymos: apsauga, apsaugos kamera, , pinhole ip kamera mini, kamera secur, camera ptz, paslėpta kamera wifii, miniatiūriniai hd kamera, Dahua, anran fotoaparatas, ip kameros, dahua poe.

spalva juoda
Žiūrėjimo Kampas 160°
Maitinimo Šaltinis(V) 12V
Tipas IP Kameros
Jutiklis Prekės Sony
Signalizacijos Veiksmų Vietos Signalizacijos
Prekės Pavadinimas ASECAM
Megapikselių 2MP
Saugojimas NĖRA
TF Kortelė NĖRA
Tinklo Sąsaja Wi-Fi/802.11/b/g
Jutiklis CMOS
Objektyvo (mm) 3,6 mm
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 264
Stilius Mini Kamera
Įrengimas Įterptųjų
Palaikomos Operacinės Sistemos No
Aukštos Raiškos 1080P(Full-HD)
Ryšiai Wifi
Sienos Laikiklis Lubų
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų ios
Modelio Numeris KAIP-N389
Maitinimo Šaltinis Normalus
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Mini DV Kameros su vaizdo Įrašymo įrenginiu Su Magnetu HD 1080P Belaidžio WiFi Kamera Judesio Aptikti Naktinio Matymo Tinklo Auklės Kamerą

Mini DV Kameros su vaizdo Įrašymo įrenginiu Su Magnetu HD 1080P Belaidžio WiFi Kamera Judesio Aptikti Naktinio Matymo Tinklo Auklės Kamerą

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti